Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Most probaltam ki nagyon rendben van az app, kosz a bemutatot
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
dsr
senior tag
Nagyon szép a kezelőfelülete , egyszerű használni és hasznos is. Egyszer érdemes kipróbálni szerintem.
-
törölt tag
Köszönet a tesztért , nagyon jól néz ki, és hasznos. Már töltöm is.
-
Jimmy66
senior tag
Nagyon jó! Köszi!
-
Totis
aktív tag
Huuh. köszi a tippet. Eddig a Simple Calendar Widget-et használtam de ennek a mérete harmada. Kipróbálom mindenképpen.
ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
tothmaxy182
őstag
Délután kipróbálom, képek alapján nagyon tetszik!
Szerintem szentelem majd neki egy egész oldalt a főképernyőn...Minden szavam magánvélemény!
-
petipetya
nagyúr
Tetszik, de az a bajom mint az összes többi alkalmazás esetén: kevés a 15 perc annak eldöntésére, hogy megtartom-e vagy sem. Sajnos emiatt a korlátozás miatt sok alkalmazást nem vásárolok meg, ahogyan ezt sem. Jó lesz nekem a gyári widget.
"nincs rá lezsóidő"
-
Alvin_ti4200
félisten
Engem az érdekelne Kind, hogy melyik az az 1280x768-as mobil, amire Google Experience launcheres 4.4-et sikerült telepíteni (már ha gyári ROM-ról van szó)?
-
dr. Kind
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Nexus 4 stock 4.4.2-vel, a launcher simán rátelepítve.
-
S e t h
nagyúr
Hozza az átlagot, de nem kiemelkedő a kategóriájában, maradok a business calendar widgetjénél.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
moli.hu
őstag
olyan az app neve, mintha egy menstruacios naptar lenne.
-
petipetya
nagyúr
Arra gondolok, hogy a fizetős alkalmazások árát 15 percen belül lehet visszatéríteni. Volt már olyan, hogy megtetszett valami, megvettem, aztán fél nap után lefagyott és kukáztam a progit. Persze a pénzt nem kapom vissza, mivel azt 15 percen belül kell megtenni.
locaLpatrioT: Pontosan, nyaljanak sót 15 percen keresztül azok, akik bevezették ezt a korlátozást.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Lomha 8V
addikt
Egész jó, de szerintem fizetni csak akkor érdemes érte ha valaki nem tud konkrétan enélkül élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest