Imádom, hogy olyan alapanyagokat sorolsz fel,amiről eddig nem is hallottam. Amúgy mi van akkor,ha sziklacukor helyett tényleg met kerül a kajába?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Tudástár Szecsuáni csípős csirke n. változat
- Bemutató Lineage OS használat közben
- Bemutató Coleman MacKenzie cabin 6 blackout sátor teszt
- Bemutató Realme Pad tablet
- Tudástár Egy ZFS + LUKS sztori - játék a tűzzel
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [moongoose:] Mitől más az áram és a gáz ára?
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] [moongoose:] Kártya adatok kitöltése segítség.
- [Re:] Szecsuáni csípős csirke n. változat
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
thesound
őstag
Két hétig megállás és pislogás nélkül főzöd a három poharas csirke adagokat.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

mephi666
veterán
"kevésbé édes, mint a hagyományos cukrok és úgy néz ki, mint a metamfetamin. Ezzel annyival könnyebb dolgunk van, hogy ázsiai élelmiszerboltban szinte biztosan árulják, a bazsalikommal kapcsolatban viszont nem vagyok ennyire biztos"
...tehát meth valószínű lesz az ázsiai élelmiszerboltban... bazsalikom viszont nem biztos... sebaj: csak meth kell és elszalad a vevő olaszországig bazsalikomért
ui: amúgy tényleg guszta a kaja, de én lemaradtam keleti ételeket tekintve az indiainál... itt helyben kapható üveges szószokkal csináltam már ezt-azt és ízlettek (chicken madras, tikka masala vagymi és hasonlók...)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

bLaCkDoGoNe
veterán
Ha a sziklacukor nem kék, akkor nem is kell. (Mondhatnám, hogy "ha a sziklacukor nem kék, akkor nem kék." )
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
(#5) RandomName válasza Jack Hunter (#1) üzenetére

RandomName
tag
Nyugodjál meg, engem már azért kinéznek az emberek, mert Debrecen a kínai/ázsiai gyorséttermekben saját pálcával eszek, nem pedig a gagyi egyszer használatossal....
Ez nagyon jó volt
Ugyanez a "kínai" is. Ben’s édes-savanyú, szecsuáni, stb. Pirítok hozzá csirekmellet, gyorsrizs, ennyi.
Persze, biztos, hogy köze nincs az eredeti ízvilághoz.
[ Szerkesztve ]
Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G
bejegyzés 3 pohár 1 csirke
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Technics SU-VX600 - Class A, Japan, 580W - "prémium" sztereó erősítő
- Eladó 4G LTE WWAN kártyák modemek
- Latitude 7280 27% ÁFA, 12,5" FHD IPS, i5-6300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe, 1.3 Kg, ujjlolv., gar
- iPhone Xs Max 256GB gyári független hibátlan!
- HP Elitebook 840 G5, 14" FHD IPS matt, i5-8250U, 16GB RAM, 256GB SSD, ujjlolv, magyar. vil. bil.,gar