Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Jéjj, egy ügynökség akinek az a dolga hogy lehalgasson, lehallgatott. Meglepő.
Szinte biztosra veszem, az NSA éléről akarnak valakit eltüntetni. A felháborodás elvárt. -
Hát, Snowdennek pont a kezébe adták az információkat, miután az volt a dolga, hogy ezeket kielemezze. És igen, az NSA bűnös: az amerikai törvények szerint azért, mert engedély nélkül hallgatott le amerikaiakat, az európaiak szerint meg azért, mert kémtevékenységet folytatott. Ez utóbbi ugyan mexokott, de ha vki bukik, akkor szopó van.
-
Novai
tag
válasz
skandigraun #2 üzenetére
usában egy kemény kommunista rendszert akarnak bevezetni a jövőben, ahol a párt kritizálókat rögtön munkatáborba viszik
-
-
válasz
westcoastog #8 üzenetére
Én januárban jövök, addig nem lesz gépem.
No de utána. Reszkessenek a többiek.
Vladi: Pedig végre értelmes, érdemi vita ment, értelmes ember között, nem a szokásos anyázás... No mindegy a szabály az szabály. (OFF)Azért vagyunk a törvény rabszolági, hogy szabadok lehessünk(/OFF)
Lenry: Jöhet priviben, ha megvan.
-
Vladi
nagyúr
ba+, eltaláltam. 20 percet élt még tényleg a rezsis topik.
-
válasz
westcoastog #6 üzenetére
Azt hiszem mi megértjük egymást!
Mindig ez jusson eszedbe:
AZ ÖSSZEESKÜVÉSELMÉLET, MINT AZON URALMI CSOPORTOK FEGYVERE, AMELYEK INFORMÁLIS HATALMUK RÉVÉN FORMÁLJÁK A FELSZÍNI INTÉZMÉNYEK MŰKÖDÉSÉT, ÁM AZ EZT FELTÁRÓ ELEMZÉSEKET EZZEL A VÁDDAL KÉPESEK DISZKREDITÁLNI. -
-
válasz
westcoastog #4 üzenetére
Minél többet tud az ember annál inkább rájön, hogy nem tud semmit. Szóval a tudatlanság nagy kincs.
-
válasz
westcoastog #1 üzenetére
Na menjé AC-zni.
-
skandigraun
csendes tag
Nekem nem az piszkálja a csőröm, hogy adatokat gyűjtöttek rólam, hanem hogy nem nagyon látszik az oka. FB, Google, MS, Apple etc gyűjti az infót, hogy eladja. A szándék nyílt, meg sem próbálnak titkolózni. Ebből élnek.
Megértem, ha velük szemben ellenséges államokat megfigyelnek (szerintem ez lenne a dolguk). De rólunk, mint egy baráti, de legalábbis semleges (de semmiképpen sem ellenséges) ország állampolgárairól miért gyűjtögetnek akármit is? Mit terveznek tenni a megszerzett információval? Ötletek vannak, de nem hiszem, hogy e-Target hirdetést akarnak indítani az nsa.gov oldalon... -
westcoastog
veterán
Érdekesség.
http://itanimulli.com/
visszafelé illuminati, egyenesen az nsa-ra irányít át.
De oké mentem a csába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest