Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Remek, minőségi, korrekt teszt lett, köszönjük!
Remélem nyár elejéig fog esni a 7850 ára, be kéne újítani egyet a réi 4870 512M helyett 24"-ra... csak ezek az árak...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz #00137984 #345 üzenetére
Nyehh..a 27" HDready Samudon agyaltam miközben írtam, elírás.
A lényeg ugyanaz..TN. Nem hiszem el, hogy nem látnád jobbnak.ON is legyek: jó lett a 7870, ha lesz lehetőségem, kipróbálom a 480 után..
Alig lassabb (a nagyobb OC miatt ~egál), cserébe feleannyit kajál..jóféle ;p[ Szerkesztve ]
-
dezz
nagyúr
válasz #00137984 #339 üzenetére
"Ezekhez képest a 19" CRT monitorom a legjobb volt Leadtek PVR2200 tv kártyával, amire az ASUS TN monitor nem rontott"
Egy jobb CRT után a TN "nem rontott"? Ez "elég" érdekes, már mebbocsáss...
"tipusa Samsung és ACER és BenQ"
Ezekben biztos nem IPS volt, hanem jellemzően VA-variánsok (amikor éppen nem TN), amik a leglassabbak az LCD-k között! Ne hasonlítsuk már az IPS-hez (aminek a képe mellesleg a legközelebb áll a CRT-hez [kivéve persze a frissítésti módot, de pl. egy black-frame-insertionnel egész CRT-szerű tud lenni az is -- ez persze csak 80 Hz fölött jön számításba a villogás miatt, úgyhogy kicsit még várni kell, mire bevett gyakorlat lesz]).
Egyszerűen arról van szó, hogy egy olcsóbb Dell ár/érték aránya sokkal jobb, mint egy nem sokkal olcsóbb TN-es monitoré. És ez annak köszönhető, hogy kellően sokan vettek az elmúlt években jobb paneles monitort... Különben mára már csakis TN-t lehetne kapni a nem kimondottan profi szegmensekben.
(#337) atti_2010: És akkor most 1db ismeretlen vevő izlése/véleménye lesz az etalon? Ezt ugye nem gondolod komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
pzske
aktív tag
Korrekt teszt, de sajnos lassan nincs semmi értelmük ezeknek a kártyáknak.Én 1 gtx 480 val tolom , de semmi motivációt nem érzek a cserére. Az , hogy a legújabb átportolt game nem 120 hanem 60 fps vel fut , számomra mind 1 . Jó lenne 1 kis áttörés a játékfejlesztők részéről is.
Az élet 1 szar játék , de a grafikája nagyon ott van...
-
nagyúr
Tehát mik a vélemények? 6850-ről érdemes lesz váltani? Teszt alapján úgy tűnik, csak az ára lesz kérdéses.
-
csucsbicep
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz csucsbicep #362 üzenetére
Jó kis tesztek, az 560Ti-t már a 7850 is alázza.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
gera021
aktív tag
cserélem is a 6970em, mert annyit eszik mint egy MTZ,
-
Dtomka
veterán
válasz csucsbicep #362 üzenetére
köszönöm!
A fogyasztás nem semmi! ~100 w a differencia... és a max hömérsékletben is van egy "kis" különbség.
Sapphire Radeon HD 7850 OC 122w 252w 33°C 70°C
Radeon HD 7870 124w 254w 30°C 71°C
Radeon HD 6870 130w 278w 38°C 76°C
GeForce GTX 560 Ti OC 135w 355w 33°C 83°CA csíkszélesség váltásnak azért megvannak az előnyei.
-
törölt tag
ASUS HD7850-DC2T-2GD5 és a Gigabyte GV-R785OC-2GD vga-k 975/1200 MHz-en futnak.
-
törölt tag
válasz csucsbicep #373 üzenetére
Trixx-et használtam én is HD6850-re. 875 MHz-re felhúztam egy teszt elejéig és CCC-n eltünt a GPU órajel csúszka.
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz #00137984 #374 üzenetére
Így első a giga a 7870-re, olyan hűtőt tett, mint a 7970-re. Akkor ez nem olyan jó hír, de a minőségi fejlődésben én is bízok, bár nem sok esélyt látok rá.
-
XharX
aktív tag
válasz csucsbicep #377 üzenetére
Én magam is szívtam(ahogy egyik ismerősöm is) egy két ventis windforce-al, kíváncsi leszek ezek hogy muzsikálnak.
-
titán
-
zseko
veterán
Egy kérdés: valamelyik tesztoldalon az ábrák úgy vannak megszerkesztve, hogy mikor ráálok az egérrel az egyik sávra akkor az lesz 100%, így könnyebben lehet a saját, vagy más konkrét kártyát a többihez viszonyítani. nem terveztek esetleg egy ilyen 'fejlesztést'... ?
Egy másik kérdés amit régóta nem értek: itt is van ennél a kártyánál (ha jól értelmeztem) és máshol is olvastam már, hogy ha nem kell mennie akkor elmegy 'aludni' és az alaplapi veszi át a szerepét. No de hogy kell ezt összekötni? Hová kell kötni a monitort? (remélem érthető mit kérdezek )
HR24.hu
-
Fekete123
csendes tag
A kettő nem ugyanaz. Itt azt írták ha készenlétbe áll a gép, akkor kikapcsolja a VGA-t de ilyenkor nincs kép se. A másik meg az intel és VIRTU ami elvileg azt csinálja hogy a CPU VGA-t dolgoztatja ha nincs szükség a nagyra, de rendesen az se tudja kikapcsolni a VGA-t csak pl youtube alatt is IDLE állapotban megy. De nem lesz olyan kicsi a fogyasztás mint ahogy elsőre hangzik sajnos.
Persze amit itt írtam az csak nagyon nagyvonalakban van. Majd az okosok megmondják
-
Wikoo
aktív tag
7850 nagyon színpatikus. Szerintetek egy 4ghz re húzott phenom II X4 es kihajtja 4gb ramal? (csak gaméra használom) Ill az nem probléma h az alaplapom pce 2.0 ás ?
Békesség, boldogság! x)
-
Sondi1986
addikt
Ehhez képest milyen más a végeredmény:
-
MongolZ
addikt
Egy kis érdekesség:
http://techreport.com/articles.x/22573/6Bár tudom, hogy nem sokan szeretik ezt a mérési módszert, de érdekes eredményt hoznak az nVidiák...
-
Wikoo
aktív tag
válasz csucsbicep #387 üzenetére
ful hd ban kevés már a x4(ekkora húzásal)? :-O
Békesség, boldogság! x)
-
Sondi1986
addikt
Én innét szerváltam: http://www.xtremesystems.org
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés