Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
így igaz, mért lenne jobb nekik, ha 15ember közt sorsolnának, mintha 150 közül húznák ki a nyerteseket
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Bubu79
addikt
válasz PowerBuldog #352 üzenetére
Aztatat én nem mondtam - van aki először itt néz szét infók után és eközben pörögnek a lapok az oldalon, cserélődnek a reklámok, változnak a számok a látogatottságnál.
Persze nem csak ezért van játék, de ez sem egy utolsó szempont szerintem
A lényeg, hogy mi a halálért kell ennyire komolyan venni egy játékot, aminek a nevében is benne van, hogy "játék" - egyfajta jutalom, ha úgy tetszik.
Sokan lesznek a kalapban? Na és? Eddig jobbára mindig így volt.
Ez már a sokadik játékom, de egyiknek sem úgy indultam neki, hogy most aztán olyan nincs, hogy nem nyerek, mert különben agyvérzést kapok - ez esetben már vagy ezerszer kellett volna újból megtanulnom beszélni, járni egyebek, mert soha nem nyertem semmit - azon kívül, hogy részt vettem benne
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Vistaboy
veterán
"...és eközben pörögnek a lapok az oldalon, cserélődnek a reklámok..."
Ja, pláne nálam...
Minden reklám, flash, popup, stb. le van tiltva addonokkal.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Bubu79
addikt
válasz Vistaboy #355 üzenetére
Ezt ne nagyon reklámozd, mert ánuszon billentenek a házigazdák vagy a modik
Mod.: Mondom én
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Vistaboy
veterán
Jól van, na...(Halálra rémült smiley)
Nem kell ennyire felfortyanni. Nem cigányoztam le senkit... vagy meghalt valaki?
Jól van, akkor vezeklésképpen megnézek minden reklámot az oldalakon, ahol eddig voltam.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
mephi666
nagyúr
válasz philoxenia #361 üzenetére
valamelyik sörgyár nem akar belépni a szponzorok közé? jön a nyár, a dögmeleg... jó lenne, ha kisorsolásra kerülne 1-2 PH! feliratú 50literes hordó sörcsapolóval... még itt a kicsi panelban is tudnék neki helyet szorítani és lenne akkora keletje, mint a vga-knak
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Vistaboy
veterán
válasz philoxenia #361 üzenetére
Szerintem már az is elég jól sikerült húzás volt a nyereményjáték hirdetőjétől, hogy flash-ben reklámozta a játékot. Majdnem észre sem vettem. Ha legközelebb a topikja is rejtve lesz, akkor az ilyen bliccelő, reklám, flash, popup-blokkolók, mint én, meg sem találják majd a játékot.
Még egyszer elnézést mindenkitől, akit esetleg megsértettem, de mivel az alapelvekben nincs ilyen bekezdés, hogy "Reklámok nem engedélyezése warn-t von maga után", ezért nem gondoltam volna, hogy ekkora súlya lesz a dolognak.
Megj.: Azért az oldalról remélem ilyesmi miatt nem leszek bannolva.
-
CptMisi
őstag
nah szerintem rajtam kívül mindenkinek ban nem, így jó ez, ha nyerek jó, ha nem, nem. PHra úgyis azért járok, mert normális emberek vannak
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Bubu79
addikt
válasz puttputt #368 üzenetére
Szavazás? Sorsolás
Gondolom Panther kreált rá valamit és a gép köpi ki a neveket
-
CptMisi
őstag
nagyon sok ilyen sorsoló program van, van, amin pl. be lehet állítani a nevek szórását, hogy 5 a->f 5f->l stb...
[ Szerkesztve ]
-
-
CptMisi
őstag
amúgy szerintem az ilyen PH!s cuccoknak nagy kereslete lenne...én már vettem volna valamit, de még nem találtam sehol
-
Nunder
őstag
Szerintem még annyi se. Minden nevezőnek egy sorszám aztán csak egy véletlenszám-generátort tolsz neki és kész. Mindezt eljátszod annyiszor ahány nyeremény van és természetesen kiküszöbölöd a már meglévőket. Most hogy így írtam lehet hogy mégis kellene rá 10 perc
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
bozont
veterán
Na erről a Cave Story-ról nem is hallottam még, pedig szeretem a hasonló játékokat, na de majd most bepótolom. Eddig ez meg a Splinter Cell-es kérdés okozott kicsit nagyobb fejtörést.
Kicsit off, de nincs valami lehetőség a bill kombinációk felcserélésére (angolra csak ez miatt nem állítani az oprendszer nyelvét) a játékban (Cave Story) mert elég kényelmetlen egyszerre az 'x' és 'z' gombokkal játszani.
-
nrgia
őstag
A 12. izzasztó volt...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
félisten
A 8-11-12 kérdés kellemesen nehézre sikerült
Legalábbis nekem."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
RoyalFlush
őstag
válasz PowerBuldog #385 üzenetére
Legalább írtál volna 2 percet
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
PowerBuldog
veterán
válasz RoyalFlush #386 üzenetére
12.-et is 2 perc alatt meg lehet csinálni.
Így jó?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
mephi666
nagyúr
na, legalább ezt is 90%os biztonsággal sejtettem haverom nagy fanja volt a kakukktojásnak (de azért viki is segített 100%-ra menni...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
kisza25
félisten
akármit is mondatok jó kis játék ez
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
szumoo
senior tag
Nagyon jók a kérdések!
A nyúlon túl?
-
Timyyy
őstag
Hm... nem volt eddig jellemző ez a sok kérdés a játékokra... jól megdolgoztatják a népet a vga-ért vagyis csak a nyerési lehetőségért
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Nunder
őstag
12. behúzva Egyre jobbak a kérdések.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
D.Orion
veterán
Ajj pár napot kihagytam és most pótolgatom a válaszokat. Hát ez a Slinter Cell-es azért gondolkodtatós. Elvégre a nem hordozható kategóriába a pc-n kívül, nekem az xbox és a ps2/ps3 is beletartozik(tudom nem mindegyikre jelent meg a játék).
-
Dyingsoul
veterán
sztem meg csak a pc re gondolnak itt, csak már nem akarták odairni
Amúgy az uccsó két kérdés jó volt, sztem pár ember lemorzsolódott így
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
trassher
addikt
12-es fejből 100%-ra.
Redmi Note 7
-
RoyalFlush
őstag
válasz PowerBuldog #387 üzenetére
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Dyingsoul
veterán
válasz Dyingsoul #317 üzenetére
Bocsánatot kérek mindenkitől akit megbotránkoztattam ezzel a hozzászólásommal, amiben elképzeltem, hogy milyen lenne, ha megnyerném a videókártyát. Én csupán elképzeltem és beirtam ide a folyamatot, ha ezzel vki megbántottam, bocsánatot kérek, nem gondoltam komolyan, és azt sem gondoltam volna, hogy lesz olyan aki komolyan veszi....
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Nunder
őstag
válasz RoyalFlush #397 üzenetére
Szép kis montázs
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest