Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz enginev3.0 #1 üzenetére
Ez benne a jó.
-
joey04
titán
válasz fornettisuti #62 üzenetére
Bullshit. Én fejlesztői beállításokban is átállítottam a memória optimalizációt, lockoltam az appot, kikapcsoltam az miui optimalizációt, Settings > Battery & performance > Manage apps' battery usage > Off, Settings > Battery & performance > Power > Battery saver > Battery saver toggle off, Security > Settings icon > Cleaner settings > Clean automatically > turn off / Update automatically > turn off mind kipróbálva, kombinálva és egyesével is, nem használt. Redmi note 4.
-
joey04
titán
nem ilyenről van szó, szimplán 2-3 tabot nem tud a memóriában tartani, ha közben elindítok még pár alkalmazást. Nem arról van szó, hogy betöltök 2 tabot, aztán elkezdek alkalmazásokat megnyitni mint a speedtestes youtube videókban, aztán megnézem mennyi után tölti újra, hanem elég csak 1-2 másik alkalmazás amiben huzamosabb időt eltöltök, aztán visszatérve a böngészőbe már tölti is újra. vagy pl vlc remote alkalmazás szépen beépül a felső sávba, faszán működik, közben böngészgetek, meg emaileket olvasok, utána lehúzom az értesítéseket és meg akarom állítani/el akarom indítani a filmet, hát már dobta is a progit, ha belépek az app-ba már tölti is újra azt is, utána már megy megint a sávról is. egy darabig... nem programhiba, ahogy mondtam bezárta a fenébe. és ez csak 2 példa volt. btw asszem az is megvolt amit mondtál, most csak azokat másoltam be, amiket gyors google keresés után találtam és emlékeztem, hogy próbáltam. ó de szar volt istenem örülök, hogy megszabadultam tőle.
btw ha még működne is ezek után, hát kell a francnak ilyen rendszer, ahol 6000 dolgot kell állítani ahhoz, hogy ne zárjon be azonnal mindent a rendszer. agyrém.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest