Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorro(hun)
tag
válasz Viktor0610 #2443 üzenetére
Szia,
Az gyárilag Type-C-s pendrive megoldja a problémát? Nálam a novemberi frissítéssel sem javult.
-
MODERÁTOR
válasz Zorro(hun) #2653 üzenetére
Még nem érkezett meg...
Kína (vagy honnan rendeltem) messze van....Xiaomi 13T
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Zorro(hun) #2653 üzenetére
Novemberi? Vazze október van
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
MODERÁTOR
-
TotO'
aktív tag
Lehet valami (pl garis) probléma abból, hogy a hátül lévő matricát nem szedtem le rögtön, és kicsit megkopott, így a rajta lévő vonalkód és imei (?) szám már nem teljesen "olvasható", elmosódott?
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
bepken
veterán
válasz Viktor0610 #2654 üzenetére
nekem mondod? 9-én rendeltem a cuccokat, azóta még csak csomagszámot sem kaptam. soha többet ebay...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Atomcsirke
aktív tag
Polgártársak, lenne egy fondorlatos kérdésem! A tesztben említett, kimaradt "kékfényszűrő" mit takar? A 3s-nél meglévő "olvasómód"-ot, vagy ez valami más okosság lett volna?
Nejem Nexus 5-öse halódik, és mivel ő rengeteget olvas a telefonján, az 5.5"-os katagórián gondolkodom, azaz Note 4 vs. A1. A másik kér sarkalatos pont a kamera minősége és az üzemidő. Azaz egy teljes napot a leghardcoreabb felhasználás mellett is éljen túl, fotózási képességekben meg lépje meg a Nexus immáron harmatos szintjét, de lehetőleg a Redmi 3s-ét is, amitől az éltes Samu S5 után nem voltam lenyűgözve.
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
bepken
veterán
válasz Atomcsirke #2661 üzenetére
a szűrő részt jól sejted, gyakorlatilag az olvasómódra célzott a teszt, az sajnos gyárilag kimaradt. de ha nagyon szeretnéd, le tudsz tölteni számtalan alternatívát az áruházból. nekem eddig nem hiányzik, mivel olyan szinten alacsony fényerőre lehet állítani estére, hogy kb az értesítési led jobban fog zavarni éjszaka (nem, nem fog )
üzemidő változó. talán még korai véleményt alkotni, de eddig azt bőven hozza nálam, amire számítottam és amit elvárok egy telefontól. a 4-5 óra SOT nálam eddig minden alkalommal hozta! ha visszaolvasol, tegnap írtam, hogy sikerült 11 óra alatt 20%-ra meríteni, de szerintem én bőven nem átlag felhasználóként kezeltem, megkínáltam pár órányi játékkal amikor meg nem nyúzom annyira, akkor ki szokott jönni a 6 óra SOT és simán elketyeg másfél, két napig.
kameráról szintén nem tudok sajnos konkrétumot mondani, mert még nem igazán volt időm normális körülmények között tesztelni. van sok, igazán rosszul sikerült képem, amik egytől egyig mesterséges fénynél készültek. azt bár egyik fényképezőgép sem szereti, szerintem az A1 még annyira sem. természetes fénynél viszont szerintem abszolute vállalható képeket lehet vele lőni. a portré mód meg, amennyit sikerült vele fotózni, egyszerűen fantasztikus! remélem, hétvégén végre lesz időm kicsit tesztelni (meg hogy jó idő is lesz hozzá) és akkor töltök majd fel képeket.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Bugge
csendes tag
válasz Graphics #2662 üzenetére
Mivel az IMEI és bármilyen telefon azonosítására szolgáló szám a házon belül van, így annak a papírnak nem sok értelme van Én is kidobtam.
Ez olyan mint az alvázszám a kocsinál annak olyan helyen kell lenni, melyet nem lehet csak úgy cserélgetni. Szépen is néznék ki, ha csak 1 matrica lenne és átraknám egy másik telefonra
[ Szerkesztve ]
Brutális állat a pályán!
-
bepken
veterán
Skacok, nincs valakinek véletlenül kimaradt üvegfólia és/vagy tok? szívesen átvenném
-
A1-et vegyél neki. A tesztek szerint nagyon jó az üzemideje, nem sokkal marad el a Note4-től, viszont jobb képeket csinál, és szerintem sokkal jobb a stock android, amihez amúgy is hozzá van szokva a feleséged. A MIUI a stock droid szabadsága után szerintem szenvedés. Ja és az A1 legalább 3x annyi SoT-ot tud, mint a Nexus 5, már ha nem 4x annyit.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Dhampir
félisten
válasz Luck Dragon #2632 üzenetére
Köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Ricardo
titán
Szerintem nem rossz az üzemidő az A1 en. Én az első töltés után két napot használtam, 6 és negyed óra kijelzővel, sok fényképezéssel, másfél óra telefonálással 9 százalékon tettem fel megint töltőre.
Képeket találsz a mobil fotós topikban. -
nagyúr
Ilyen ökörséget hogy tudtál leírni! Nekem is volt, vagyis inkább van még LG G2.esem de uj korában se tudta még a fele üzemidőt sem mint az A1.em! Vagy te csak bekapcsoltad a képernyőt a leg kisebb fényerővel és letetted az asztalra?
A G2.met már DÉLBEN Töltőre kellett dugnom jó ha 3-3,5.óra SOT kijött vele, ugyan olyan használattal az A1. 8.óra SOT.t megy! Szóval marhára nem ugyan annyit bír!
-
veterán
válasz DroiDMester #2679 üzenetére
Nekem - az én felhasználásom mellett - pozitív tapasztalataim voltak a G2-vel. No azért annyira nem, mint az A1 esetén, de nem volt ilyen szörnyű sem. Valahol a kettőtök között félúton...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
HoaryFox
őstag
Eskü csinálok egy külön "Xiaomi Mi A1 tok / fólia kibeszélő" topikot
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Matyi222
senior tag
-
Dhampir
félisten
válasz Luck Dragon #2681 üzenetére
Nem, csak a "kicsikére"; a Redmi 4X-re. Az aláírásodban láttam egymás mellett őket, ezért bátorkodtam rákérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zorro(hun)
tag
válasz Viktor0610 #2656 üzenetére
Nekem már a novemberi van és azzal sem jó..
Persze az októberit akartam írni. Kösz, hogy szóltatok. Látom azért résen vagytok. -
Siamiáu
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen telefont. Először eustocknál néztem, de ott csak arany van, és én feketét szeretnék.
Puremobile-nál van 69- ért ajánlott onnan venni?
Vagy esetleg van más hely ahonnan érdemes lenne?A válaszokat előre is köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
huberpe
aktív tag
válasz Viktor0610 #2689 üzenetére
fura, hogy pont egy stock droidon nem megy. na nem mintha nem tudnék élni nélküle.
-
MODERÁTOR
válasz Zorro(hun) #2478 üzenetére
Megérkezett az USB C pendrive.
Működik, simán felismerte. Nem tesztelgettem többet, csak egy próba másolást hajtottam végre.A Nillkin tok is megérkezett, az enyém is vág az éleknél.
Xiaomi 13T
-
Zorro(hun)
tag
válasz Viktor0610 #2692 üzenetére
OK.Ha lehet írd meg a tapasztalataidat. Azt lehet tudni, hogy milyen pen drive és honnan érdemes beszerezni?
-
Magnat
veterán
válasz DroiDMester #2679 üzenetére
Kicsit vegyél vissza a stílusaidból légyszíves. Nálam lazán kibírt 2 napot kevés használattal, ha meg nyúztam, 4-5 órát sot-ot tudott. Szóval az én tapasztalaton alapján az ökörség amit te mondasz.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
MODERÁTOR
válasz Zorro(hun) #2693 üzenetére
Kingston DataTraveler microDuo 3C
Az eladó (sinceritytrading) is ajánlott!
Xiaomi 13T
-
kelzsoca
félisten
-
nagyúr
Csak lejáratod magad!
soha senkinek nem ment annyit még 1.napos korában sem az LG G2 ese! Még akkor se bír ki ennyit ha manuálisan a minimumra veszed a fényerőt és a kijelző lezárási idejét ki kapcsolod, és nem csinálsz rajta semmit csak leteszed az asztalra és hagyod ott állni amíg le nem merül teljesen!
Ha használja az ember főleg böngészésre 3-4G hálózaton, nagyon kellett imátkozni hogy 3,5.órár kibírjon úgy hogy a fényerő manuálisan le volt véve 15% ra! Ha 50% fényerővel használtam akkor még 2,5.órát se bírt ki!
És ez nem csak nálam volt így ha vissza látogatsz a G2 tropikjába kb mindenki ilyen üzemidőket mondott! Szóval nem kéne ilyen hülyeségeket irkálni hogy egy Snapdragon 800. SOC ugyan annyit fogyaszt mint egy S625!
És hogy lásd nekem még jelenleg is megvan a G2 esem naprakész állapotban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest