Hirdetés
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
Ijesztően szép lett
Nekem, meg a többségnek már túl bonyolult, de pöpec!
-
Szerintem 1,5éve kezdtem el csinálni nem lett kész ez olyan hamar
Meg rengeteg pénzbe volt. És mivel az eszközök egy kis multi, csavarhúzók, kalapács, reszelők, fúrógép, persze mind tecsós
Nem volt egyszerű! Ha szabin voltam lementem faterhoz és kiflexszelte amit akartam. De a gép 90%-a egy panel lakás félszobájában készült. Megelégedve nem vagyok vele, de az összkép jó lett. Csak lusta vagyok azt a kis időt rászánni. Köszönöm mindenkinek.
Sok kép itt található:[link]
-
zolee5016
őstag
Hát gratula :
1 a gépért
2 a türelmedért
3 nevezésért
gondolom casemod-ban leszel......sok sikert!
Én sem akarom feladni,van még egy kis időm.....de most összecsapott minden felettem
vga,meló egészség....szeretnék indulni...de nem tudom mi lesz....... -
Nagyon komolyan tolod, frankó lett. Nekem ehhez nem lenne türelmem, ha mégis akkor pedig sokkal több munkaórámba kerülne.
-
Nem semmi lett,szép
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tehát evvel a géppel jelentkeznék a versenyre. (Ha nem szeretsz olvasni akkor videók alul)Nagyon régóta akartam egy...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest