- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Sziasztok! Az alábbiakban kérném ki a véleményeteket, segítségeteket:
Adott egy 7 éves FUJITSU Server PRIMERGY TX1310 M1 szerver 2x500GB HDD-vel hardveres Raid1-be kötve, Windows 2012 server fut rajta. Kicsit már lassulgat, így arra gondoltam a Raid1 kötetet átköltöztetem SSD-re. Arra gondoltam, most már elég 1db SSD is bele, nem kell a raid. Ki, milyen módon oldaná meg a költöztetést?
Ötlet 1: Raid megtör, az egyik HDD klón programmal átrak SSD-re.
Ötlet 2: Raid megmarad, klón programmal átrakni SSD-re az adatokat ha lehet, backupnak a raid a gépbe marad, csak lehúzva. Kérdés, hogy raid-et mivel lehet átrakni 1db SSD-re? Csinált valaki már ilyet?
Ötlet 3: Vegyek 2db SSD-t, majd egyik HDD lehúz, helyére SSD, amint végzett a tükör helyreállítással a rendszer automatikusan, ugyanezt megcsinálni a másik HDD-SSD-vel is. A raid vezérlő miatt, így lehet nem gyorsul annyit a rendszer, mint a fenti két megoldásnál, és drágább is, mert vennem kell még egy SSD-t. Igaz, marad a RAID, ha meghal az egy SSD. Ez a megoldás talán annyival egyszerűbb, hogy automatikusan megcsinálja a rendszer, nem kell nekem a klónozással "szenvedni".
Ki milyen klónozó programot ajánl különben, ami kezeli a raid-et, illetve a Windows 2012 miatt sem szól, hogy azt nem tudja klónozni, csak a fizetős változat?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HP Proliant 3.5" merevlemez KERET - HDD Caddy - ProLiant DL ML G5 G6 G7
- Micron, kifogástalan, szinte új állapotú 480gb SSD! Már csak pár darab maradt!
- HDD és SSD garancia csere, akár azonnal is
- Samsung 840 Pro 256GB Sata SSD
- NVME PCIe (B key) és SATA (M key) SSD külső ház kábellel eladó, új, full alu ház
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel