- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Templomegere
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
nem gondoltam , mivel jó pár éve vannak raid0-as köteteim, és user hibán kívül más bajom nem volt velük. Most is magamnak köszönhetem a gondot , nem a cuccnak . Amúgy már nekiálltam, új raid kötet , formázás , és most fut a getdataback . Talál rendesen , remélem ami fontos azt is megcsípi és akkor semmi gondom

1x régebben bejött ez a megoldás , mindenem megmenekült , de gondoltam hátha azóta van emészthetőbb megoldás , de úgy néz ki , nincs.
-
Templomegere
senior tag
hátha van jó ötlete valakinek !
alaplapot cseréltem , a régi raid0-as tömbömet nem látja az új alaplap (intel ----- amd)
hogyan tudnám az adatokat mégis lementeni
új raid0 tömböt hozzak létre majd get data back-el vissza ?
-
Templomegere
senior tag
ráeresztettem a getdataback-et ez látja a rajta lévő adatokat ...... de lementeni nem tudom , nincs hova .......
-
Templomegere
senior tag
valakinek ötlet ?
Volt egy Abit IX38-as deszkám rajta Raid0-ban 2 db wd500-as . mentek is szépen . Gépcsere , asus amd 790fx alaplap , a raid0-ás tömböcskémet nem látja , bárhova bármit is teszek , csinálok . Gigabyte P35 DS3 , összerak , 2db hdd-met rátesz , gyönyörűen látja a Raid0 tömböt , hozzá sem kell nyúlni , asus 790 visszaküld , gigabyte dq6 (AMD790FX) kap helyette , összerak nem látja Raid0-át .
tele van cuccal .....
ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Fire TV stick/box
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
))