Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
Sziasztok !
Abban szeretném kérni a segítségeteket ,hogy úgy néz ki gariztatni kell a HD 6950-es karimat ,ami bios kapcsolós , és a lényeg az lenne hogy ,hogyan tudom törölni a 70 biost róla
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
asvald
senior tag
válasz Blue Thunder #19826 üzenetére
az addig okés, de mind a két állásban az van ? úgy tudom mikor megveszem a 2es állás üresen van , de ha tévedek akkor javíts ki
-
asvald
senior tag
válasz #97716736 #19839 üzenetére
[link] [link] ez lett az eredmény , de semmit nem láttam ami hibára utalna csak szegény monitorom( extreme HD) felbontást csoda ,hogy bírta
szerk: semmi hiba nem volt szépen vitte ahogyan az a könyvbe megvan írva
[ Szerkesztve ]
-
asvald
senior tag
-
asvald
senior tag
válasz Blue Thunder #19846 üzenetére
hát ha minden igaz akkor a játék a ludas ,sőt tuti [link] ezt akkor csinálja ha az objektivot very high teszem ,emellett az átlag fps 25ről 9 re ugrik ha közelebb megyek a csávóhoz
[ Szerkesztve ]
-
asvald
senior tag
válasz Blue Thunder #19848 üzenetére
Épp most jött haverom azt mondja , hogy az első részénél az is warez-os volt neki is 8800gts nél produkálta ugyan ezt
[ Szerkesztve ]
-
asvald
senior tag
Esetleg van valakinek arra ötlete , hogy hogyan állítsam le az automatikus hardver telepítést? Csak mert nem tudom előhívni a catalyst panelt , ha telepítettem a drivert
-
asvald
senior tag
Amúgy valami jó progit tudtok ajánlani, ami mutatja játékközben a cpu meg a vga terhelést , és hőfokot? ?
csak mert kíváncsi vagyok rá , hogy milyen limitben szenvedek !
csak mert érdekes nekem ez a 99% gpu / 100% cpu, furmark 1024x768 ,anti off alatt[ Szerkesztve ]
-
asvald
senior tag
válasz F e Z o #19863 üzenetére
Köszi ,sikerült megcsinálnom .
Még lenne egy kérdés ehhez a vga -hoz milyen processzor ajánlott , játékra, am3 foglalatba ,és x6 séria kivételével, mert azt vettem észre , hogy a gta 4 nél ritkán van 80%fölött a gpu kihasználtság full grafon
jelenleg egy athlon II x3 425 van ami 4magosítva van[ Szerkesztve ]
-
asvald
senior tag
Akinek szüksége lenne a módolt (shader unlock ) és az origin biosra ,annak közzétettem a sajátom
-
asvald
senior tag
válasz samuRaihax #19960 üzenetére
Hát érdekes , hogy eltűnt majdnem 200 Shader v ez tényleg ilyen?
-
asvald
senior tag
válasz ozzy711 #19972 üzenetére
Igazad van ! Én a gyári hűtést se húztam rá tökig mikor újrapasztáztam , a kezemmel billegtetni tudtam a hűtőt is a gpu-n , és egyáltalán nem melegedett, a max hő 81fok volt ,furmarkal.persze nem volt mx4 pasztám , valami olcsót használtam ,még asszony vette
[ Szerkesztve ]
-
asvald
senior tag
válasz andras.1 #19978 üzenetére
uhh , hát ilyennel Én spec nem találkoztam , de minden driverrel ezt csinálja?
Esetleg valami összetevő belekavar a driverbe , win xp alatt próbáld meg vagy másik gépben , de inkább másik gépben[ Szerkesztve ]
-
-
asvald
senior tag
válasz andras.1 #19987 üzenetére
Hát sok szerencsét hozzá ,remélhetőleg nem a kártya szált el
d@minator : hát arra nekem is tökéletes volt , hogy mit tud a kártya ...
De viszont most Én is kérnék egy kis helpet?: az mitől van , hogy a kártyát másik gépbe rakva , csak a win logóig megy utána lekapcsol a monitor.
Ez valami kompatibilis probléma is lehet vagy kártya hiba ? a gép paraméterei egyenlőre ismeretlenek ,mert a kártya jelenleg pesten van egy kollégánál[ Szerkesztve ]
-
asvald
senior tag
válasz asvald #19989 üzenetére
Még annyival kiegészíteném , hogy ezt a fajta kék halált dobálja: physical error ... blabla és számolgat
Esetleg az lenne probléma, hogy amikor Én a 70 biosát felraktam vga-ra, akkor a regisztriben csinált valami olyat , hogy csak az én rendszerembe hajlandó elindítani magát , mert éppen itt marad valami file a gépemen? .?
Lehet nagy baromság ,de ez is felmerült bennem[ Szerkesztve ]
-
asvald
senior tag
válasz d@minator #19992 üzenetére
Hát igen! tanulságos lehet , mert majdnem egy csereüzletem ment rá , de hála -Deluxe- kollégának és becsületességének , Ő volt aki felfedezte , mert ugye a kártya nála van már .....
Én is csak azért nem vettem észre ,mert csomagolás előtt kapcsoltam át , és már nem tettem vissza a gépbe[ Szerkesztve ]
-
asvald
senior tag
válasz Dr. Student #20647 üzenetére
Szerintem egy takarítás , pasztázás nem ártana neki , nekem 480 ref van 54% fordulaton 41-42fokos a kicsi
-
asvald
senior tag
válasz energy4ever #20650 üzenetére
Na basszus , most kapcsolok, hogy nekem a sapphire hd 6950 2GB GDDR5 Dirt3 Edition volt az meg nem ref hűtős azért furcsálltam a 62fokot , elnézést kicsit késő van
-
asvald
senior tag
amugy elgondolkoztam azon , hogy érdemesebb lenne nekem is elcserélni vagy venni 2 db 6970 úgyis cf lapom van még a procit lecserélem x6 -os phenomra ami már elég a 2db kártyának , és akkor elég lesz kb 2-3 évig talán ,lehet kicsit merésznek tűnik a 2 év?!
-
asvald
senior tag
válasz energy4ever #20653 üzenetére
hát majd meglátjuk , feldobtam a kártyámat , ha elcserélik befektetek egy cf-re kíváncsi leszek rá mit tud
-
asvald
senior tag
na úgy néz ki elviszik a kártyámat esetleg , melyik refhűtőst érdemes megvenni? asus , sapphire , amd ?
Mert csak ezek vannak a piaconA rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
asvald
senior tag
válasz energy4ever #20665 üzenetére
Én is asus-t néztem , igen annak kicsivel nagyobb az órajele is , na majd meglásssuk
-
asvald
senior tag
válasz kenny596 #20676 üzenetére
Ha minden igaz akkor a memóriára 8 X 1cm2 1mm vastag elég a vrm-et meg keresem még
Szerk ezt találtam itt eltudsz igazodni rajta , nem kell megijedni azért mert vizes blokk , ugyan azok a gape pad méretek mennek a refre is[ Szerkesztve ]
-
asvald
senior tag
válasz zsoika #20674 üzenetére
nem hiszem hogy vissza kell butítani , hanem simán rádugod a tidet ugyis csak egyféleképpen lehet rádugni ,kivan alakítva a csatin a dugó arra a formára legfeljebb szabadon marad a +2 pin , de mindjárt megerősítik ha jól tudom
kenny596 a linket lehagytam [link]
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- OpenWRT topic
- Fujifilm X
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest