Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger28
addikt
válasz Attix82 #13210 üzenetére
Igen, moddolható. De ne babrálj a 6970 BIOS-sal, csak váltsd át másik állásba a kapcsolót és restart. A másik állásban gyárilag unlockolt, órajelek maradnak. Ha pedig már letörölted, az nem jó, mert nem ugyanaz volt rajta, mint az alap állásban.
szerk: Mondom, hogy ne piszkáld.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz Attix82 #13210 üzenetére
Elnézést, hogy újat írok de lejárt az idő.
Alapjáraton melyiken áll a Bios kapcsoló? 1 vagy 2 ?
Vagy mind2 állásban a gyári Bios van?
Átkapcsolom, ráteszem pl ezt a 6970 Biost és ha elindul akkor már működik is?
ATI HD 6970 2048 MB 2010-11-23 18:33:00 PCI-E 800 / 1250 GDDR5
(Tudom van más Mhzkkel is de azt tuom AF-el is állítgatni, nekem elég ha megy minden 1536 shaderes)
Gyors voltál: stranger28
Akkor még Biosozni se kell, átkapcsolom és mehet az AF móka.
[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz Attix82 #13613 üzenetére
Nem minden esetben jobb.
Játékokban minimum FPS jobb,és átlagban de nem sokkal.
A teljesítmény csökkentést más is okozhatja.
Nyilvánvaló hasonló a helyzet mint a FBBC 2 nél.
Ott is emlékszem mikor az alap megvolt 99% tekert a CF rendszerem stabil gyönyörű FPS ekkel.
Mi után jött a második Patch ami 2GB volt,és benne volt a + pályák na ott is ugyanez a jelenség volt.
Lényegesebben kevesebb volt az FPS sokszor érthetetlenül akadt,mikrolagolt,és a GPU ki használtsága is jóval kevesebb lett.
Szerintem ahogy zack kolega írta valami optimalizálciós gond lehet.
Bár ezen már nem csodálkozom mert Dice arról híres,hogy ha jön a Patch a rendszer össze vissza fossa magát.
Elején sokaknak jó volt patchal valahogyan sikerült elrontani mindent.
És ez nem csak az én véleményem,hanem sokan másoké is,így Use error ki zárva mielőtt valaki benyögné.
Ott Dice error lesz amit kétlek,hogy javítani fognak már a BC 2 ből ki indulva.
Jó a Szandi proci,de nem kell a Quadokat alá becsülni máig egy jó darab játékokra,multi médiára.
Core i 7 procik több kártyás tuning rendszereknél jön jól,illetve aki konvertál,csomagol,számoltat adatokat.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz Attix82 #13621 üzenetére
Annyiból is jobb hogy gördülékenyebb.
BF alatt akkor éreztem meg nagyon mikor robbanások voltak,mivel a motor a procit izzasztja meg amikor valami felrobban,vagy össze dől.
Más lényegesebb eltérést nem lehet tapasztalni,max a Winfosban amikor valamit csomagolok,keresek.
CF karival jó jobb lent minden bizonnyal főleg most 4.4GHZ en,de közel sem használja ki egyik játék sem 100% a proci tudását.
A váltást a jobb tuning potenciál miatt nagyon nem bántam meg.
Ott még a 3.8 GHZ et is alig tudtam ki préselni.
Időnként fagyott,és a biztonságos maximum feszt kellett meg adnom.
Most alul feszelve viszi a 4.4GHZ et ami öröm és bodogság
Nem szabad azt mondani azoknak aki váltanak,hogy nagy a különbség mert nagy csalódás fogja érni.
A +20% biztosan meg lesz,és lényegesebben jobb lesz a minimum FPS főleg Atival,de nem kell annyira fényezni aki Gamer.
A mai játék felhozatal egy igénytelen hányadék amit nem tudnak normálisan meg írni ezért is tartottam feleslegesnek pl a HT,vagy a + kess memóriát .
A lényeg,hogy nem csalódtam jó választás volt főleg,hogy jól léptem ki a 775 rendszerből.
Hozzá dobtam egy keveset,és máris újabb konfiggal lettem gazdagabb amit jobb esetben nem fogok 2 évig cserélni.
Után úgy is a 6/8 mag lesz a trendi főleg ha jönnek az új Konzolok.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
zack
nagyúr
válasz Attix82 #13672 üzenetére
Szerintem hülyeségeket írsz.
Te is egy megrögzött "Sandy fan" vagy...
Tudom, Sandy nélkül nem élet az élet. Mindjárt ki is vetem magam a földszintről.A nagyobbik gond nem azzal van hogy Sandy hívő vagy, hanem hogy ezért képes vagy oltári nagy baromságokat is leírni, csak hogy védd.
Szerinted azért, mert a Karkandban valami optimalizálási gond van, ez azt jelenti, hogy Sandy-t kell venni mert azonos százalékon erősebb?
Egy igazi lúzer lennék ha ezért rohannék Sandy-ért.Bizonygatod hogy így rossz meg úgy szar a York...Tudod mit. Legyen így.
Nekem meg a GTX 460-ról van hasonló véleményem.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Attix82 #13676 üzenetére
3.8 megapixelen tolja, nem 1080pben (ami csak 2 megapixel).
valamint az a york annyira meg van clockolva, hogy szintetikusokban is ütnie kéne egy 2500k @ stockot. 4.1ghzn megy, nem 3.0án.
nekem gyanús, hogy valami más lesz itt a hunyó... GTX580/7970 3GB eredmények vannak mennyir vramot esznek meg az új mapok?
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Ghard
őstag
válasz Attix82 #13676 üzenetére
Érdekes.
Nálam se Szendi van,mégis bf3ban max beállitásokkal(karkandon néztem) 100% kihasználtságot ir a gpuz.
Már ezerszer meg lett nézve számtalan tesztben,otthon a nappaliban,még Mariska néni spájzában is, hogy a sandy játékokra nem jobb mint a quadok.
Persze ettől még vitatkozni lehet meg +2-3 fpsre hivatkozni -
mpierre
veterán
válasz Attix82 #15086 üzenetére
CCC-ben ez a max. AB-vel próbálkozz, de ott át kell írni egy-két dolgot.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Gmail
- iOS alkalmazások
- Whisky topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra