Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz asuspc96 #13484 üzenetére
Sajnos amit fentebb le írtam,és nem jön be igen.
Garantálom a sikert napokat szívtam ezzel,és kiteszteltem.
Ha a folyamat amit egy hsz el feljebb le írtam nem jön be akkor friss Winfos,a legújabb DX/Catalyst/Chipset driver,és megoldódik a gondod.
Ha hibás a Crack is is okozhat hasonló problémát,de sajnos nálam is ez volt eredetivel,így a Single részt virágboltival 10.9 el 1GPU játszottam ki.
Nagyon ritkán elindult 2 GPU val ha engedélyeztem,de játék alatt következő pálya betöltéskor kilépet,vagy fagyott.
Eredetivel is csinálta az lején.
Ha lusta vagy takarítani a gépet akkor sajnos ez az eredmény,hogy a teljes újra húzás segít csak.
Olyan a gép mint a szemetes ha nem üríted a szemét kifolyik belőle.
Célszerű a fentebb leírt eljárás alapján feltenni a frissebb Catalytokat mind így tesszük,és sokkal kevesebb a gond neked is ezt tudom ajánlani.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- További aktív témák...
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest