Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex73
tag
Üdv! Hozzájutottam egy 251-B NAS-hoz. Van valahol ehhez magyarnyelvű kézikönyv ? Telepítési beállítási leírással. Tudom a neten találhatok videót erről vagy angol user manualt de nekem jobb lenne szöveges magyar nyelvű ismertető amit le lehet tölteni és offline tudom olvasni. Angol tudásom nem túl acélos ezért is kellene magyarul. Köszönöm! Ezzel talán elejét venném a fórum tagok terhelését a felesleges kérdéseim el .
[ Szerkesztve ]
-
alex73
tag
Üdv! 251b NAS hoz külső backupra milyen megoldást ajálanátok. (Pl Külső rack +hddbármilyen jó? Mindegyik támogatott?)
A Nasban 8Tb Hdd raid1van. Vagy valami más megoldás?) -
alex73
tag
Ki milyen szünet mentes áramforrást(Ups) használ? Milyet érdemes melyiket ismeri fel és használja a Qnap ami ár érték arányban megfelelő. ((Ts-251b típusok van)Túl sokat nem tudok rá áldozni) ;(
köszönöm. -
alex73
tag
Köszönöm a szünet mentésére a válaszokat
Memóriát cserélnék bővítés 2g rramról, de meg akartam. A leírásban csak azt találtam hogy ts-251bp
DDR type: DDRⅢL(204 PIN)
Capacity: 2GB
Spec: 256M X 16
Frequency: DDR3-1866
Form(PIN): 204PIN
Power Supply: 1.35V
Dram Organization: 256M*64
viszont a cl értékről semmit . Mi lehet a gyári? Szerintetek a cl 11 és érték jó lehet ? {Az 5,894962486602358válasz értéket ad. }
mert ilyet rendeltem (DDR3 SODIMM Kingston HyperX Impact Black 4GB 1866MHz CL11 1.35V)még nem kaptam. Meg ha nem jó akkor vissza mondom.
köszönöm az infókat![ Szerkesztve ]
-
alex73
tag
Üdv!
Szünetmentes vásárlás folyamatában vagyok. De a QNAP kompatibilitás lista baromira elavult. A magyar nyelvű támogatást meg hagyjuk az szó szerint 0. https://www.qnap.com/en/compatibility/?model=350&category=9
Olyat keresek ami kommunikál a NAS-al és leállítja ha áramszünet van.
Már említettétek az APC Back-UPS 950VA és. A 650 -ez. Melyik típus? BX950U-GR ?
viszont olvastam, egy másik típusról Eaton-5E-850i-USB ára kedvező de ....
nem vagyok jó angolból sőt......
de mintha itt azt írnák hogy működhet:
https://forum.qnap.com/viewtopic.php?t=181&start=135
[link]
meg még itt http://pqsoftware.eaton.com/install/common/nas_ups_user_doc_aa.pdf#page10
[link]
van itt valakinek tapasztalata ezzel vagy használ valaki ilyet?
köszönöm -
alex73
tag
válasz Impair1980 #6864 üzenetére
Köszönöm! Milyen márkákkal és típusokkal van tapasztalatot?
-
alex73
tag
válasz Impair1980 #6866 üzenetére
Még cyberpower-t nézegettem. CyberPower VP1000ELCD
De akkor ezzel a nagy nevekkel (APC;EATON; CYBERPOWER) működik?
De fura, hogy a saját oldalukon erről nincs adat. Sem a szünetmentes gyártók sem a QNAP-nál.
(Persze az ablakos rendszert, meg a harapott almát emlegetik a NAS ról meg hallgatás.de hogy a NAS gyártó oldala is hiányos elavult...)
nem egy jó dolog hogy vadászni kell az információra.Még jó hogy a többi felhasználó már megtapasztalt egy-két dolgot.
köszönöm! -
alex73
tag
Nem értek angolul.(máshogy sem 5x hezbközel időm se nagyon van rá családban sok a gond ) / Arról nem beszélve hogy egy q...a leírás sem találni a NAS-ról magyarul a QTS-ről nem is beszélve. Magyar támogatás 0. A hivatalos forgalmazóval felvett kapcsolat is csak addig jutott hogy nincs magyarnyelvű leírás támogatás és segíteni se tudnak ez ügyben. A QTS tud magyarul meg próbálja a fórumot. Fordítóval elkezdtem az angolt olvasni de hónapok óta kínlódok vele. Így aztán nekem nincs rajta semmi. Egy sz....s az egész QNAP. Mind ez úgy hogy 20 évesen Linux szervert építettem otthon pc-ből. Nem azért vettem NAS-t hogy fúrni faragni keljen ! Olcsóbb lett volna egy pc-ből. De nincs rá időm. /
De hiába propagálja a QNAP hogy vírus meg mit tegyél ha nem magyar!
Persze a syno nak van magyar támogatása csá az drágább
senkinek nem ajánlom a QNAP-ot a magyar támogatás miatt csak ha szívni akar. Most már meg tartom talán egyszer sikerül beállítani. Vagy kitudja...[ Szerkesztve ]
-
alex73
tag
válasz sanyijedi #7217 üzenetére
Köszönöm szépen!
Tényleg rendesek vagytok meg minden, nem is veletek van a bajom!!!
Hanem magával a QNAP hozzá állásával. Mo-n tudtommal magyar nyelvű tájékoztató stb nélkül nem lehetne forgalmazni.
Az a durva hogy maga a magyar országi forgalmazó küld olyan levelet hogy nincs leírás nem is lesz és a fórumon kérjek segítséget a beüzemeléshez stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások