Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vm93hun
aktív tag
Nekem is megvan ugyanez a példány, de mivel én bontatlanul vettem és nem használtam túl sokat, ezért nekem hibátlan lemezzel nem jelentkezik a probléma. A múltkor hasonlóképpen jártam a RDR-el, ott mondjuk a telepítéssel pont nem volt probléma, hanem hogy konkrétan az ötödik küldetés előtt, hacsak bejutok Armadillo-ba, a BD meghajtó nem olvas tovább és emiatt a játék is összefossa magát. Hozzáteszem, a lemez sem néz ki túl gusztusosan: [kép]
(Nem tudom, hogy ezekre a játékokra hogy vigyáztak az előző gazdáik,de az ilyen embert még a mentőben is ütném)Most vettem egy ugyanolyan játékot, ami ugyan szintén nem tökéletes, de klasszisokkal jobb állapotban van és mit ad isten: rögtön tovább tudtam lépni a játékban vele.
Ami ki lehet ilyenkor próbálni:
-Rebuild the database
-Restore File SystemKérdés a te esetedben, hogy a BluRay meghajtó milyen hangokat ad olyankor, amikor megáll a telepítés?
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest