Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blion
csendes tag
válasz IRON STORM #5629 üzenetére
Sziasztok,
Van egy gyári dvd író a notebookomban (DS-8A3S), ami mostanában kezd bedögleni. Eredeti lemezeket egyáltalán nem képes olvasni, csak azokat amiket vele írtam. Ez miért van, tényleg a végét járja vagy más lehet a hiba oka?
Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
blion
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy új DVD írót a notebookba, írtam már vele 1 hét alatt 10 lemezt kb. és előfordul, hogy valamelyik nem sikerül. Pontosabban az asztali lejátszó nem játssza le, míg itt a gépen hiba nélkül megy minden. Mi lehet a gond?
Köszi előre is a válaszaitokat.
-
blion
csendes tag
Továbbra sem jó valami, tehát:
Új belső samsung dvd író, meg a Nero legfrissebb verziója, mindez egy notebookban és sorra baszom el a lemezeket, amik Verbatimok. A hiba, hogy a kiírt film megakad. Hol egyszer, hol többször.
Mi lehet az oka ennek, tudna valaki segíteni?
Köszi előre is
-
blion
csendes tag
válasz IRON STORM #5666 üzenetére
Tényleg mintha szépen romlana a Verbatimok minősége 2 éve még atombiztosak voltak (nálam legalábbis). Milyen lemezt ajánlanál?
-
blion
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Samsung DVD íróm a notebookomban név szerint: SN-208BB. Hónapok óta szarakodom a lemezek írásával, ez a 2. ugyanilyen Samsungom. Az előző kb. félévet bírt, ez 2 hetes. Az első sem volt életbiztosítás kb. minden 7-8. lemez kuka volt. Lényegtelen milyen sebességgel, milyen programmal, egyszerűen valamiért nem perfekt. Már baromira unom, hogy egy filmet nem tudok úgy kiírni, hogy valahol ne akadna meg. Milyen megoldást javasoltok? Külső írót? Jobb belső írót?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
blion
csendes tag
válasz King Unique #5892 üzenetére
Köszönöm a választ, Verbatimra vagy JVC-re írok egyébként. Tehát azt javaslod Liteon,NEC,Plextor hármasból cseréljem le valamelyikre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest