Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz alexy92 #22474 üzenetére
Tettél fel valami csillivilli network manager programot az új alaplaphoz? Nekem az Asus Gamefirst nevű csoda okozott hálózati anomáliákat.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
PeL
addikt
válasz alexy92 #22476 üzenetére
Hőmérsékletek rendben vannak? Drivereket érdemes lenne frissíteni, OC-t le kéne venni ha van első körben. Ha ezek után sincs változás ki kéne próbálni 1-2 más terhelőbb játékot, ha ott is lesznek anomáliák akkor lehet kezdeni sakkozni hogy mi más lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz alexy92 #22474 üzenetére
Bocsánat, félig még off topic leszek: Nekem i7 4770k-val, 16gb @ 1600 rammal, meg egy 1080 ti-al tökéletesen ment a játék egy bizonyos pontig. Ott vagy a PUBG update, vagy a Windows 10 update, vagy a VGA driver okozta az esést..
A menüben olyan dropjaim voltak, hogy 1 - 2 FPS-re esett állandóan az FPS...
A játékban jó volt, de néha droppolt.Most egy i7 9700k van, ugyanúgy 16gb rammal igaz @3200 , meg az 1080 Ti...
A menü már nem akad, viszont a játék droppol.
Vsynccel is droppolt, de úgy nem 150-ról 70-re, hanem 60-ról 30-ra..Most sem értem, hogy miért.. mintha egy mikrolagg lenne, még a karakter is megáll az autó-runból.
Mindent megpróbáltam, hogy kiderítsem miért, de nem jöttem végül rá.
De hogy ontopic legyek, manapság minden meccsben a 80%-a a játékosoknak kínai. Elég sok általam reportolt ember bannoltak ki.
Viszont nem értem, hogy a leaderboardon, solo-ban és duoban, hogy lehet ennyi HuYa_TV fent?
A legtöbb bannolt emberek a HuyaTV, DouYuTV, PandaTv előtageket használják..
Na szóval kezd elegem lenni ebből..Régió váltásra van valami megoldás, vagy opció? Mivel a matchmakingnél nincs régió váltás, így nem értem, hogy a kínaiak mit keresnek nálunk.. de inkább játszanék már USA serveren, mint itt..
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
kisselandras
senior tag
válasz alexy92 #22507 üzenetére
Nálam reggel is ez a hiba jelenség volt lassú a betöltő képernyő játékban is mikrolag de mint írtam ez a jelenség azóta van mióta a win10 le frissítette magát
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Csokishurka
őstag
válasz alexy92 #22550 üzenetére
Hát a lövés az úgy ahogy már megyeget, de igen erre a fejre rántásra nem áll rá a kezem. Nagyon sokszor a feje fölé rántom és oda is lövök.
Nem görcsölök a helyezésre majd jön az ha jönnie kell. Legtöbbször inkább a saját hülyeségem miatt baszom el. Értem ezalatt hogy már kicsi a kör kb 10-15-en vagyunk életben, én meglátok valakit és elkezdek rusholni utána hogy majd jól leszedem. Persze nem nyomát vesztettem, de egy másik játékos leszed mert ot rohantam el mellette kb 3 méterre.
Ilyen téren is lesz még mit csiszolni.
Meg lehet fraghuszárnak hangzik de inkább az ölésére megyek, de olyan forgalmasabb helyre nem merek leugrani mert az istennek nem tudom hogy érkezik le mindenki hamarabb mint én."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz alexy92 #22566 üzenetére
Ezek szerint amikor kiüríti a készenléti memóriát akkor beakad a rendszer?
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest