Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeti1
tag
Egy Braun Cruzer típusú borotvát szeretnék venni, de azon belül még pontosan nem tudom melyiket. A hivatalos honlap szerint ([link]) 3 fajtája van: 2776, 2874 és 2876. Ez eddig jó is lenne, mert a honalpon le van irva, hogy melyik mit tud, de rákerestem keresőkben is és találtam az előbb emlitett számozásoktól eltérő számozűsú Cruzert. Például: 2878 ([link]) , 2865 ([link]) stb.
Főképp a hivatalos oldalon nem emlitettekre koncetrálva a különböző Cruzer tipusok között mi a különbség? Szerintetek melyiket vegyem ezek közül, egyeltalán ti milyen véleménnyel vagytok a Braun Cruzerről, aki ilyet hazsnál az megvan vele elégedve?
A Braun borotvákhoz vannak kiegészítők, érdemes valamilyet venni (pl.isztító folyadék, kefe)?
Bízom benne, hogy tudtok segíteni, válaszolni a kérdéseimre.Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
Jeti1
tag
-
Jeti1
tag
Közben találtam még egy Braun Cruzer fajtát, a 2838-ast. Azt hiszem ezt nevezik úgy, hogy Braun Cruzer 4 Body&Face. Bővebben: [link]
Nem tudom minek kell ennyi fajtának lenni a Cruzeren belül. Én nem tudok köztük eligazodni, nem látom át, nem tudom, hogy mik pontosan a különbségek. Na meg az is fura még mindig, hogy a hivatalos oldalon, csak 3 fajta szerepel.
Valaki világosítson már fe!Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
Jeti1
tag
válasz SirRasor #788 üzenetére
Azért ez erősen függ attól, hogy milyen az illető bőre illetve mennyire tudja használni a borotvát és milyen az arcszörzete. Valaki a Braunokra esküszik, valaki a Philipsekre. Mindenesetre szerintem egy jó borotválkozáshoz nem biztos, hogy szükséges a mozgatható, arckövető fejrész.
Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
Jeti1
tag
Braun tisztító sparyt és tisztító folyadékot használ valaki? Van értelme? Megéri?
[ Szerkesztve ]
Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
Jeti1
tag
Oké, kösz.
Egyébként idöközben eldöntöttem végre azt, hogy milyet veszek: Braun 2838 Cruzer 4 és egy tisztító spray vásárlása mellett tettem le a voksom. Remélem bevállik majd.
Majd ha már egy ideje használom és nem felejtem el, akkor írok ide róla egy kritikát. Remélem pozitívat.[ Szerkesztve ]
-
Jeti1
tag
Én azt mondom kicsit lutri a villanyborotva vásárlás mivel ahány ember annyi féle bör és annyi féle vélemény. Valakinek pont az vállik be, ami a másiknak egyeltalán nem, s sajnos az üzletben nem borotválkozhatsz meg a kiszemeltekkel.
Olvasd végig a topicot és akkor láthatsz véleményeket pro és kontra, talán valamit segít. Bár engem csak elbizonytalanított.
Mindenestre én azt mondom, hogy a legsimább bört a régi pengés modszerrel lehet elérni, csak az lassú, hosszadalmas és könnyen megvághatod magad.Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
Jeti1
tag
Én nem a Mach3-ra gondoltam, hanem még az ilyenek előtti teljesen egyszerü borotvákra. Amibe beleteszed a pengét, rárögzited azt kész. Nem fejet cserélsz, hanem csak pengét és nincs benne semmi védelem. Ezekkel, ha ügyes az ember akkor szép sima arcot varázsolhat magának, de könnyen össze is lehet kaszabolni vele a bört.
-
Jeti1
tag
Lehet még ilyet kapni, még nem késő beszerezni egyet. Én például a villanyborotva mellett is megfogom tartani az enyémet, mivel szerintem ezzel lehet a legpontosabban és legfinomabban meg formázni a szakállamat.
Az ajkam alatt van meghagyva egy kicsi négyzet/téglalap alaku szakállnak mondott szőrös rész.Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
Jeti1
tag
Nem teljesen ide való, de kapcsolódik a témához:
Normális, nem csicsás férfi pipere táskát merrefelé érdemes nézni? Természetesen olyat, amibe elfér a villanyborotva.Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest