Hirdetés
Aktív témák
-
Amu
tag
válasz wwenigma #1564 üzenetére
legyél szolgálatba 24 órát, menj haza aludni 6 órát miután megint behívnak oszt neked is habzana a szád
Mivel rendőrnek tanultam sok ismerős van köztük akik a MTv-nél oszlattak másfél napja nem aludtak, csoda hogy balf*szkodtak? viszont ha valakit egyszer elkaptak, akkor azon levezették a feszültséget.
Csoda hogy havi 90 ezerért egyáltaláln kiállnak!Az adott szó nálam még sokat jelent
-
orbano
félisten
válasz wwenigma #1560 üzenetére
ha én leírom, hogy az Atyaúristen lejött a földre és lenyomott egy pókerpartit a druszámmal (OV), akkor te azt is elhiszed? természetesen hírportálos stílusúra formázott weboldalon teszem, attól egyből hiteles lesz...
ezt a metrón letaszigálós dolgot meg majd megkérdezem volt klántársaml, szerintem sírni fog a röhögéstől (ő is ÁVH-s, ''kommandós'' rendőr, hobbija, hogy a feleségét és a gyerekét otthonhagyva kimegy hétvégenként tömegeket verni az utcára)A vér nem válik VAZZE!™
-
Jancsi
aktív tag
válasz wwenigma #1575 üzenetére
20év ha valami baromállat nem veri agyon egy féltéglával.... Tudod ha nem teccik a melód keress másikat, kapitalizmus van állambácsinak így elvileg már nem kellene annyira szonongatni a kezed. Amúgy nem tudom hogy lehet robotolni 60e-ért, nem egy haver egyszáll érettségivel keres 100-120e-t.
-
Amu
tag
válasz wwenigma #1617 üzenetére
ebben igazad is van
legyünk politikusok
most mondták Tv-be, hogy a fél millás laptopot megkapják mandátum után 20k-ért, majd ha megint bekerülnek, megint megkapják a fél millás lapopot
vagy Legyünk sötétbőrűek, akkor alapból kapunk lakástAz adott szó nálam még sokat jelent
-
Jancsi
aktív tag
válasz wwenigma #1601 üzenetére
Azért Hajdú-Bihar nem feltétlenül a fejlettség csúcsa...
Amúgy nem az országbol kell elmenni hanem csak a városbol ahol nincs munka.
Tudom a magyarok többsége nem szívesen költözik, de én pl úgy tervezem hogy 30-32éves koromig ott lakok ahol jobb munka van és csak utána valahol letelepedni, akkor is ott ahol jól meg tudok élni. Nem azért fogok előreláthatólag 18 évet tanulni hogy éhbérért roboltoljak.
Nem akarlak megbántani, de én a helyedben az álláshírdetéseket olvasgatnám egész nap ha nem teccik a munkám és nem síránkoznék és keresném kinek a nyakába varrjam a felelősséget. -
bambano
titán
válasz wwenigma #1601 üzenetére
Tudtommal Miskolc Borsod ''fővárosa''. Valami komoly baj lehet ott, mert Miskolc mszp-s vezetését újraválasztották pár napja. Gondolom sokan elégedetlenek azzal, hogy odaért az autópálya, megjött a Bosch meg hasonlók, csökken a munkanélküliség. Kicsivel odébb, Felsőzsolcán mostanában bővítették az ipari parkot, gondolom betelt a régi.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
dabadab
titán
-
bambano
titán
válasz wwenigma #1606 üzenetére
Pár dolog:
1. tesco érvényes jogszabályok szerint téríti az utazást. tescot annyiszor fenékbe rúgták már munkajogi okok miatt, hogy kínosan ügyel erre.
2. ha valaki képzetlen vagy más munkaerőpiaci hátránnyal küzd (ebbe kifejezetten és kiemelten beleértem azt, hogy nem hajlandó másik városba menni munkáért), akkor sajnos nem fog banktisztviselői fizetést kapni. munkaerőpiacon annyit fizetnek érte, amennyiért hajlandó elmenni dolgozni. ez személyesen nagy tragédia, sajnálom érte, de általában a gazdaságnak az a jó, ha a munkaerőt értékén fizetik.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Jancsi
aktív tag
válasz wwenigma #1637 üzenetére
Végülis mi (muterommal és öcsémmel élek még mert tanulok) sem élünk tul fényesen, de én hülye még bízom abban hogy nem ennem dolgozik az egész kormány. Ezt a 4 évet csak ki lehet húzni valahogy, rohamos fellendülést amúgy is hülyeség lenne várni, tudotommal az gazdaság igen lassú jószág. Egyébként meg szerintem nem azon kellene mulnia az ország sorságnak hogy kik vannak többen a parlamentben, hanem hogy ha valaki felvet egy ötletet akkor azt értelmesen megvitassák nem leszavazzák mert X vagy Y vetette fel.
Jóért és minden jót ha nem akadnánk össze a fárumban!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest