Hirdetés
Aktív témák
-
erdey_a
addikt
Nem igazán érzékelem a hozzászólásod előjelét, de azért a tisztánlátás kedvéért elmondanám, hogy nem új autót szeretnék, és nem új házat.
Egyetlen kicsi lakást a párommal. Nekem ugyanis nem épített senki sem, sőt, jelenleg is bárlakásban lakunk szüleimmel.
Nem hiszem, hogy a lakás, az autó és a televízió, de még az évi 1x-i utazás sem a luxus közé tartozna.Vérboci
-
Dalai Láma
őstag
válasz Algieba #1760 üzenetére
Ne is hagyd el.
Nem szeretném, ha a tüntetések is akármelyik oldalhoz kötődnének. Sajnos ez megtörtént, mert igen csak nagy a jobboldali túlsúly. Annak örülök, hogy nem kell nekik Csurka Bárcsak Orbánnak is ezt mondanák, és az összesnek, aki vétkes, aki hazudott. Önkormányzati válaszásra meg csak akkor kéne elmenni, ha ott nem lesz hazudozás. És ki kéne dolgozni valami olyan tervezetet, miszerint aki túl sokat hazudik, túl sokat ígér kampány alatt, irreálisakat ígér, és nem váltja be -vagy beváltja,de ezzel árt- azt számon lehessen kérni. Magyarul a kampányt is tisztábbá hitelesebbé kéne tenni. Mint minden poliztikával kapcsolatos dolgot. Nem csak a szociknál, nem csak a baloldalon, mindenhol. Ezért nem tartom túl jónak, hogy egyoldalú a tüntetés. Ki kéne terjeszteni, hogy valóban legyen értelmes célja. Mert az, hogy Gyurcsány mondjon le, az kevés, ésnem sokat ér. Lemondhat az egész kormány, akkor sem fog megváltozni a dolog, ha egyoldalúan állnak most hozzá az emberek.''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
jenko
tag
válasz Algieba #1760 üzenetére
Na ez az. Emlékeztetni kell a politikusokat, hogy a választópolgárok nem csak 4 évente léteznek.
''Elegem van, de nem fogom elhagyni az országot, a szülőföldemet.''
azt a kúrvát? ahogy nagyfőnök nevezte
nem vagyok zászlólobogtatós nacimaci, de ez kicsit rosszul esett. Attól hogy feriék szétkúrták, még nem kurva. Erőszak volt ez inkább...Tudtátok, hogyha a ''mama'' szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, azt kapjátok, hogy ''sör''? Csodálatos, nem?
-
Ganger
aktív tag
válasz Algieba #2582 üzenetére
Így van,nincs kit megszavazni,aki egy csöppet is értelmes,nem egyik vagy másik párt fanatista híve, az már erre réges rég rájött,a kisebbik szarra szavazott véleménye szerint,lehetett bármelyik párt,vagy el sem ment.
Ez egy eléggé gáz helyzet,kicsit ördögi kör.
na és innen merre tovább?
hmm?
Emberek,ezt a szart hogyan lapátolja el az ország amibe került az elmúlt 17 évben?
Mert én elképzelni sem tudom.Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
-
Calibos
addikt
válasz Algieba #2639 üzenetére
Kicsit más a helyzet, amúgy is nagyon feszült a helyzet. Focimeccseken kívül, ahol általában max 300-400 randalírozó van és egy bizonyos területen belűl zajlik a csetepaté a rendőrségnek nincs tapasztalata ilyen helyzetekben! Több helyen van tűntetés, bárhol kirobbanhat hasonló zendülés, rendőrségünknek nincs elég embere(rohamrendőr) emellett olyan gyorsan nem tudják az erőiket átmozgósítani….
A székház előtt nem volt elég rendőr, na ha most el kezdenek gumilövedékkel(ha egyáltalán volt nekik?) lövöldözni, beláthatatlan következményei lehettek volna, nem tudni hogy az idáig békés tűntetők mikén reagálnak, mennyien csatlakoztak volna a keménymaghoz . Másrészt a rendőröknek feldugták volna a seggükbe a gumibotjukat mert túl kevesen voltak abban az időben azon a helyszínen. Véleményem, egyik vezető illetékes se gondolt ilyesmire, felelőséget egyik vezető se mer vállalni… -
-
beencee
őstag
válasz Algieba #3901 üzenetére
Végre, érdekes hsz. (Mindjárt mennem kell a gyerekkel...)
Az első részével tulajdonképpen egyetértek, a továbbiak: ''Hamarosan érkezik az EU-tól a fejlesztési pénz...'' Nem érkezik. Kérni kell, pályázni. Önrésszel, utófinanszírozott projektekkel likvid, működő, a pályázati kiírásoknak megfelelő cégekkel. Épp most tesszük tönkre őket, vagy toljuk át szürkébe. Akkor hogy is? Mivel is fog játszani a Gordon a saját cégei által pályázott pénzen kívül? -
BosXx
aktív tag
válasz Algieba #4219 üzenetére
hát biztos sokat tudta gyakorolni a médiaiskolában
ott lenni is elég gáz volt, közvetíteni meg kamerázni meg még inkább, örülnétek inkább hogy egy csatorna kitolta oda az arcát, és nem hazudott este a létszámról.Sikeresnek érzed magad? Nézted már a magánnyugdíjpénztári egyenlegedet?
-
FehérHolló
veterán
válasz Algieba #4595 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok nagyon elvetemült és/vagy tájékozatlan, de szerintem az állam egyik fő (tehát nem egyetlen) feladata a közalkalmazottak fenntartása, hogy 1. megteremtsék mások számára a termelő tevékenység művelésének feltételeit (oktatás); 2. biztosítsák a termelő tevékenység körülményeit (egészségügy - egészséges munkás jobban dolgozik, rendőrség, tűoltóság - vagyonvédelem, satöbbi).
Vagy meg lehet csinálni azt, ami az USA-ban van: állam minimálisan avatkozik bele az emberek életébe ilyen téren, de aki teheti, az nem az állami kórházba, iskolába jár. Oktatás, egészségügy, egyetemek mind magánkézben. Az a rendszer is jól működik. Választani kell. Bár véleményem szerint mindegyiket ki lehet hozni úgy, hogy ne legyen minuszban. Való igaz, hogy nem tanultam közigazgatást. A mérnöki beállítottságú agyammal meg csak ezt az álláspontot tudom megfogalmazni.
Szerk: De nem is kell olyan messze menni. Németországban, Ausztriában és Angliában miért működik az, amit nálunk csak próbálnak működtetni? Pedig elvileg ugyanolyan alapokon nyugszik. Való igaz, hogy például az osztrák oktatási és szakképzési rendszer kiváló.
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs