Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
A kettős állampolgárságról szóló szavazás a legtöbb igennel szavazó embernek nem újabb jobbos szavazatbázist képző tömeget jelentett. Azt, hogy ezt sugallja egy ilyen idióta mint a Mikola az kb azzal vetekszik mint amit a Kövér a kötéllel kapcsolatban mondott volt annak idején.
Azz igennel szavazás elsősorban morális szempontból volt / lett volna jelentős mintegy fricska Trianonnak. Tehát nem pillanatnyi pártérdekek és kampánydumák kellett volna a meghatározóak legyenek. Ha nem csak rövidtávú benyomások hatnának rád hanem elolvasnál néhány könyvet Wass Alberttől akkor más megvilágításba kerülne ez a kettősállampolgárság megítélése nálad és újabb csalódások is érnének(nem mellesleg). -
gege71.hu
addikt
Aha beleolvasgattál...
Jó a stílusa, elgondolkodtat.
VAn olyan könyve is aminek az ég egy adta világon semmi köze a hazafiassághoz.
De gondolom te mint Chuck Norris csak ránéztél(beleolvastál) a könyveibe és kinlzted belőle a neked szükséges információkat és már ítélkeztél is....
brávó -
gege71.hu
addikt
Bámulatos, hogy milyen részletes jellemrajzokat tudsz te ripsz ropsz összetákolni néhány hozzászólásomból, meg abból, hogy tetszenak Wass Albert művei.
Valóban a legtöbb Erdéllyel kapcsolatos.
Az ízléssel kapcsolatban igazad van ''Mester'', de lepojácázni egy már nem élő írót ezzel együtt ízléstelen, bár már mint olvastam faster megkövette ezügyben magát és erősnek találja ő is.
Nem ''leugattam'' (De ha te így fogalmazol, ez az általad írt kioktató hangvételű hozzászólás is belefér már a leugatás fogalmába.)
A ''rejszolós'' beszólásaival ő indult meg ebbe az irányba. Végül nem is kaptam fel a vizet teljesen és abba is fejeztem.
A Bibliát is olvastam, bármily hihetetlen. Sőt! a Sorstalanságot is...na az tényleg gyenge darab.
(Tudok is belőle egy rész épp ide illik: ''Ezékiel 25.17....Az igaz ember jára ösvényt...'' (na jó ez csak a Ponyvaregényből vett és a Bibliában közel sem így megfogalmazott részlet, hacsak nem valami special collectors edition Bibliából vették az idézetet)
Aztán gondolom az oly gyenge írók is mint Márai, Kundera, Mika Waltari, Upidke(from the top of my head) mind mind az én csökött ízlésemet tükrözik ezzel állítva ki rólam szegénységi bizonyítványt.
peace -
gege71.hu
addikt
1. Mint mondottam volt nem estem neki. Megkérdeztem az illetőt, hogy mely művét olvasva jelenti ki ''ex catedra'' Wass Albertről, hogy pojáca. Innen indult. Ez nem nekiesés. A többi már csak a további reakciókra történt válaszok sora volt, amit aztán be is fejeztünk.
Az előzmény teljesen ártatlan a kettősállampolgársággal kapcsolatos vélemény volt, de olvass vissza, ha pontosna érdekel.
2. A pojácázás 1. pontban említett előzményre vonatkozik. Ki mondta, hogy te mondtad? Olvasd el a hsz-t még1x és talán átjön.
Szerinted nem jó író. OK, ezzel nem is problémáztam.
3. Nem tudom pontosan melyik hsz volt az ami neked egyértelmű leugatás és a 61. hsz létrehozására sarkallt.
4. Na'iszen.
Mert az a regény gyenge, mint ahogy az író is az. Miért_NE hozhattam volna elő?
Nyilván azért nem lepődsz meg mert egy magyar zsidó íróról van szó, engem meg már a keresztény-konzervatív jobboldali fiókból így gondolatban áttehettél holmi karlengetős tejfölszőke SS-Liebstandarte mintapéldányok közé.
5. Mártírkodik a nyavalyatörés. Gondoltam mivel te 1 író kapcsán engem szépen beskatulyáztál, hát gondoltam(én naiv) árnyalom a képet, de te továbbra is megmaradtál stílusodnál.
Nem hiszem, hogy személyes okot adtam volna egyébként arra, hogy velem ilyen kioktató hanemben beszélj.
Ha továbbra is űznifűzni akarnád a témát inkább nyomj a privát gombra. Ne itt offoljunk.
Isten áldjon.
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
mint ahogy az afrikai krumplivész is
A kocsi meg olyan mint a cigi. Nehéz leszokni róla.
na meg a saját kocsiban dugóban ülés is jobb vsz mint a csöviket szagolni a bkv-n.
Szentendréről járok be és időnként tömegközlekedek mondván ne mozgassak már másfél tonna vasat 2 emberért(nejem + én), de a 86-oson állva a bűzben mindig megbánom.
Tehát fizetek mint a katonatiszt ez van.
Ami köcsögség az a MOL körítődumája emelésekkor. Miért nem emelik csak szimplán és mondják azt, hogy megemeltük 5 ft-tal és kész... Mindenféle krumplivészre hivatkozás nélkül.?
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Ez a mikola sajna rosszabb mint a Kövér volt anno.
Azokat a kb jobboldalra húzó embereket ingatja meg profi módon akik mondjuk a maszopra semmiképp sem szavaznának, a fideszre hajlanak..DE! így...inkább el se mennek ikszelni. -
gege71.hu
addikt
válasz fokukac #2277 üzenetére
''állítom, hogy azzal, hogy ő átment a fideszhez, ő nyerte meg a fidesznek a választást;'' Ez így ebben a formában kissé túlzó....szeeerintem )
Bár ha viszzagondolok a valaha élt és mostani szadeszosokra még a szimpatikusabbak közé sorolnám. Bár gynítom, hogy a legelső alapítógárda ma már nem élő tagjai forognak a sírjukban amivé lett ez a párt a módszerváltás óta.
Persze dobja magát, hogy már a narancs sem ugyanolyan ízű mint volt -
gege71.hu
addikt
Ezt a topikot olvasva kb olyan az ember érzete van mintha az ATV úságíróklubjából olvasna kivonatokat. Szinte mindegy mikor nézek is be az utóbbi időben.
-
gege71.hu
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Apple notebookok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest