Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz adalbert1 #430 üzenetére

Jó, 88ben duplázott utoljára a Jonny Chan, 800kt nyert, nem érte el az 1milliót a díjjazás!!! Idén 12milla volt.:U
    Stu Ungar is a 80as évek elején duplázott, utána mégegyszer nyert a 90es évek végén, de még akkor sem volt annyira iszonyú sok ember.
    Brunson is 70es évek végén tudott duplázni, utána már csak kisebb eventek karkötőit húzta be.
    Viszont Chris Moneymaker már egy érdekesebb stroy, 2003ban nyert, utána 2004ben is final tabblen volt, és ha jól tudom 2005ben is jó helyen végzett.hát igen...:U

• viharhozo

addikt

válasz adalbert1 #430 üzenetére

Nyilvan szerencsejatek egy 8800 indulos torna, de meg a jatek vegefele (top 30) is sokat hibaztak. A FT meg teljesen marginalissa valt, Gold minden handjet nyerte, ahol lapja volt, es mindet bukta, ahol nem. Persze az is lehet, h ekkor mar a jatekosok tobbsege teljesen elegedett volt, es szart az egeszre.

Kellemes meglepetest jelentett viszont Hachem jateka, aki tavalyelott oriasi mazlival nyert, aztan semmit nem ert el (Moneymaker-effektus). Ugyanakkor a tavalyi WSOP-en kifejezetten tetszett, amit csinalt, nyeregetett is modjaval, es most lattam, h osszejott neki egy WPT-gyozelem. Ezek szerint megsem akkora balfek. Pechje viszont van, az egyik kisebb eventen a barom vietnami megadta a preflop allinjet (KK vs JTo). Az elso komoly pokercsalodasom, h vki azonos chipmennyisegnel kepes JTo-val megadni egy allint.

[Szerkesztve]

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés