Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Kőpadlón nem dartsoznék, az 100 %! Akár a hegy is kitörhet, nem csak a szár. Sógoromnál a kerti szaletli egyik oszlopára van felszerelve a tábla, amikor játszunk, a kőre terítünk egy régi, használaton kívüli szőnyeget.
Aki rendszeresen dobál, annak érdemes olyanná tenni a körülményeket, ami ideálishoz közelítő. Nálam a dolgozószoba szőnyegpadlós, arra terítettem a Harrows (azt kaptam meg a legolcsóbban, de cserélni fogom) gumiszőnyeget. Az oche 1,1 m hosszú, 20x20 mm-es, rozsdamentes acél zártszelvény, amit két betondübelbe hajtott csavar tart a helyén. Szükség esetén két perc alatt eltüntethető az egész.(#5365) szebikepa
Legalább 30x leírtuk, hogy csakis penge drótozású táblát szabad venni. Nem 2000 forinttal jobb a Blade5, hanem 12000-rel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
tobi''
tag
Szerintem az nem mérvadó, hogy meccseken hány olyat dobnak, inkább edzésen mikor egyedül gyakorolva a gyorsabb tempó végett jobban rápörög a kéz a másolásra, ott már gyakrabban előfordulhatnak a nagyoknál is, leginkább Michael Smith-nél képzelem el, de a mostani VB-n Luke Humphries egyik szára is eléggé szét volt dobva, amit "lusta" volt kicserélni, az ő stílusában is benne van, nagyon tehetséges játékos is, ha fejben fel tud nőni, nagy játékos lesz belőle.
milan26: sima Gladiátor III táblám volt, fél év után erősen cserés állapotba került, Blade V DC-t vettem rá, ami fél év után is tökéletes állapotban van (így utólag megérte azt a +4e-et).
Annyi előnye van mondjuk utóbbinak, hogy 4 hónapra rá a Dartspiacon vettem motorikus köszörűt, amivel jól karbantarthatók a nyilak végei, illetve már csak 22g-os nyilakkal dobok, valamivel jobb technikával, mint a Gladiátor idején. -
-
BBéci
legenda
-
-
BBéci
legenda
Erős túlzás. Tényleg kifogásolható néha a viselkedése, ami tutira a habitusából fakad, nem bunkóságból. Ilyen is kell a show-hoz.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Ez stimmel, de Target által támogatott meccseken miért kell ázsiai gépen játszani? Nyilván nem Suzuki miatt, hiszen Barney meccsén is ugyanilyenek voltak. Elfogadom, mert így is élmény ezeket a játékosokat nézni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Rengeteg videót láttam, amiknek Taylor ázsiai, leginkább japán versenyeit mutatják be. Semmi nem indokolja, hogy a soft tábla ekkora mértékben eltérjen a steeltől.
-
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
Kézfertőtlenítő használata után már lehet nyilat próbálni ha jól tudom.
(#5586) fehér_ember: Toll és szár dolgokat nem tudom, hogy megéri-e külföldről akár a Dartscornertől rendelni, mert nem sokkal olcsóbb, mint itthon.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
-
zsolti72837
addikt
Van postás aki kiviszi a sima (nem regisztrált) levelet aztán nem hagy értesítést, ha nem vagy otthon amikor viszed.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
BBéci
legenda
Fogalmam sincs, miért vett az illetékes a 4 Blade5 mellé 4 Gladiatort. Nekem eszembe sem jutott volna. Majd kiderül, milyenek lesznek fél év múlva.
Saját, itthoni Blade5-ömet 2017 májusában vettem, pár hónapja kezdett 3-4 helyen púposodni, karácsonyig még elleszek vele, aztán jöhet a következő.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
b4zsi-
őstag
Szomorú, hogy ennyi sportcsatorna mellett (eurosport 1, eurosport 2, digi 1, digi 2, sport 1, sport 2,) egy aréna 4 / spíler 1 / spíler 2 veszi meg minden top bajnokság, sportág, mérkőzéseinek a jogait.
Pedig a sport 1 az évek során szerintem rengeteget tett a darts népszerűsítéséért. Az lehet, hogy néhány kommentátor nincs a helyzet magaslatán nyelvtanilag, de szakmailag a háttérben hasznos a munkájuk.
Az NFL színvonala meg szerintem világ viszonylatban is kimagasló volt, köszönhetően a kommentátorok szakmai felkészültségének.
-
BBéci
legenda
Indexen van topikja a csatornának, azt olvastam, ami eddig Sport TV-s volt az ott marad.
Számomra sokkal élvezetesebb az eredeti angol vagy netán német kommentár, mint ami a sporttévén hallható. Pár napja mesélte valaki, hogy nem csak a mi klubunkban, a Darts Suliban is leveszik a hangot, amikor zm dumál.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
-
BBéci
legenda
Nem semmi, amit Boris produkált, a VB-re annál gyengébbel nem érdemes kimenni. Talán távoli rokonom, anyai nagymamám leánykori neve Kretzschmar.
-
-
BBéci
legenda
Kiszállóra egyet sem dobtak, volt olyan hetes sorozatuk, amiben egy tripla sem jött össze. Szégyent hoztak az országunkra.
Viszont a közvetítés élvezhető, nincs folyamatosan pofázó szakkommentátor.
-
-
zsolti72837
addikt
Az elsőnek szerintem sokan örülnek, hogy végre lehet egy kis hangulat bent.
Tie break nekem is fog hiányozni nagyon, az mindig izgalmas volt.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
dbalazs80
tag
Valamilyen szinten az, de egy kender táblánál pont az a lényeg, hogy a kenderszálak rugalmasak.
De ennek a táblának nagyon kemény a felülete.
Nekem ez azért furcsa, mert egy ugyanilyen táblára dobálunk már 2 éve, és annak a felülete sosem volt ilyen kemény, ennél puhább, és tapintásra is kevésbé durva.
-
-
akaido
addikt
"Jobb" vagyok, 11-ből 18-at rontok....
Johnny viszont valóban kiérdemelte a "Johhny be good" dalt, hiszen mindenkinél jobb lett.
Wales amilyen kicsi, olyan nagy nemzet lett....dartsban.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest