Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet!
Van egy szabályokkal kapcsolatos problémám. Van egy ezer éves pst-m, többek között a céges mail-em tartozik ide, ami POP3-as. Eddig minden más email fiókomat is pop3-két használtam, most viszont a gmail fiókokat átállítottam IMAP-re. Ezek külön ost-ben laknak, de szerettem volna, ha minden beérkező mail átkerül oda, ahova korábban a pop3 protokollal kerültek. Ehhez elég volt egy szabály az új gmail fiókokra, amik másolatot tesznek a pst beérkezett mappába.
Viszont mindegyik gmail fiókra eddig is voltak különböző szabályok, és ezek most nem működnek, mert nem érzékelik beérkezett üzenetnek a másolatokat. Nyilván a szabályokat létrehozhatnám a gmail fiókhoz újra, de nem szeretném első körben.
Szóval a kérdésem, hogy van-e mód arra, hogy egy szabállyal másolt levelet beérkezettnek kezeljen egy másik szabály. Elvileg adott fiókon belül egy levélre több szabály is érvényes lehet, és le is futnak, hacsak valamelyikben nincs megállító feltétel.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Korábban beállítottam egy outlook fiókon (outlook.com-on), hogy egy másik POP3 fiókból hozza át a leveleket (fetch v. sync). Ez, ha jól látom 2024.08.01 óta nem működik, nem is találom a beállítások között. Megszűnt ez a szolgáltatás vagy premium lett? Microsoft 365 előfizetésem van.
[ Szerkesztve ]
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest