Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz firewolf #451 üzenetére
a lan kartya ip cimenek ehez nem nagyon lehet koze, sot amig nem allitasz be ip cimet (192.168.0.x peldaul) addig korlatozottnak is jelzi a kapcsolatot. Amit meg kene nezni, hogy a pppoe kapcsolat kap-e rendes ip-t.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
-
Legolas
senior tag
válasz firewolf #506 üzenetére
Nincsen.
Régi darab.
Végülis minden megy rajta, csak ne torrentezz, meg ne akarj portot forwardolni
Szóval ha veszek egy másik routert, akkor meg tudom osztani a nyomtatót anélkül, hogy mennie kellene egy gépnek, ugye?
Mert ha jól értem a router, mint printserver, ilyenkor úgy viselkedik, mint egy számítógép, ami a megosztja a rákötött nyomtatót a hálózaton.Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
user12
őstag
válasz firewolf #514 üzenetére
Meg aztán akkor két ip-t fog adni a szolgáltató is - namármost nem lehet tudni, hogy a modemkenként hajlandó-e adni több címet-e... Inkább vegyél egy routert, akkor el lesz helyi hálód is (az első esetben is lesz, csak akkor a két gép a szolgáltató központján kereszül éri el majd egymást).
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
Winne
nagyúr
válasz firewolf #28859 üzenetére
Az admin jelszót feletette el, az a baj és valszeg ugyanaz, azért próbálok valahogy hozzájutni a wifi jelszavához. Amit nem tudok, hogy ha wps-el megy fel a telefon, akkor egyáltalán rögzít-e bármilyen jelszót.
Rootolva van a telefon, ez nem lenne akadály, csak amit találtam rá programot az nem ír jelszót, csak televan mindenféle gyökér reklámmal..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
krealon
veterán
válasz firewolf #28865 üzenetére
"És abból melyik ajánlott, vagy melyik jobb?"
Ez itt mar offtopik, goto --> Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo Switch
- Gaming notebook topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest