Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz g.gergo #7013 üzenetére
Hát, akkor már nehezebb kérdés..
Esetleg a Windows (vagy más) tűzfalprogram nem fogja meg?
IMAP sem megy? Én jó ideje csak azzal használom, így a POP3-ról nem nagyon tudok nyilatkozni. IMAP teljesen jól megy nálam (leszámítva a "kétszer-letöltős" bugot, de ezzel már együtt tudok élni).
Eszközök, Haladó, Hibakonzol-ban nincs valamilyen M2-es üzenet ezzel kapcsolatban?
Az alaplapot miért adod el?
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
AtHoS
nagyúr
válasz g.gergo #7013 üzenetére
Igaz nem gmail-lel, hanem freemail-lel szívtam régebben hasonló gonddal.
Ott nekem az segített, hogy Opera-ban a levelező fiók kiszolgáló fülén a hitelesítést automatikus-ról átraktam egyszerű szövegre. Outlook-kal szintúgy működött a letöltés.A meglepő az volt, hogy előtte semmi gond jelentkezett több éven keresztül. Aztán egyszer csak előjött a probléma.
Nálam mailboxnál pop.gmail.com kiszolgálóval a 995-ös port van belőve hozzá (bár automatikuson van a hitelesítés) biztonságos kapcsolat bepipálva.
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz g.gergo #7018 üzenetére
Még egy dologra tudok gondolni, ami a problémát okozza. Mégpedig a "biztonságos kapcsolat" lehetőség. Gmail-nál alapértelmezetten nincs bekapcsolva ez a funkció.
Ha meg Opera-ban ezt bekapcsolod, akkor nem működik a dolog. (mailbox-nál alapértelmezetten be van kapcsolva).Tehát vagy kikapcsolod Opera-ban a biztonságos kapcsolat-ot vagy bekapcsolod gmail-nál.
Gmail fiókban Beállítások / Általános / Böngészőkapcsolat (legalul található) / Kötelező a https használata mellé pötty.Ha ez sem megoldás, akkor kezdek kifogyni az ötletekből
Mod: Szerintem érdemes Gmail-nál bekapcsolni. Csak biztonságosabb ilyenkor az adattovábbítás módja
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
vv5204
senior tag
válasz g.gergo #7018 üzenetére
Én is hasonlóképp szívtam először az Opera mail kliensével.
Az Istennek sem akart működni, állandóan dobálta a hibaüzeneteket. Szanaszét állítgattam a böngészőt és nem volt jó, pedig a Gmail-nél az IMAP és a POP is engedélyezve volt. Végül a tűzfal volt a ludas. COMODO-t használok és első netre lépéskor mindjárt kérdezte is, hogy kiengedem-e az Operát. Mondtam, igen webböngészőként engedd ki.
Ez volt a baj!! Ebben a módban ugyanis nem engedélyez mindent. Szerintem nézd meg a biztonság kedvéért még egyszer, hogy a tűzfaladon teljes-e az átjárhatóság."Path to IMAP root folder"-t gondolom üresen hagytad a beállításoknál.
Látom lecsúsztam, a kérdés megoldódott. Ez örvendetes!
[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
válasz g.gergo #11215 üzenetére
Még egy kérdésem volna. Beraktam felülre a jó megszokott könyvjelzőimet. Mivel az asztal háttérképe az alapértelmezet kék, középen az windows logóval, így az aero miatt egy kicsit sötét lett a könyvjelzők körüli rész, így némely alig látható. Más bőrön vagy windows native skinen kívül van más lehetőség?
-
용 Bob
senior tag
válasz g.gergo #11909 üzenetére
Nekem a Noads userjs van fent, viszont az álltalad linkelt URL filtert, hogyan lehet hozzá aplikálni.
A Noads preferences-ben, meilyk ablakhoz lehet esetleg hozzáadni?
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Háztartási gépek
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Moderátort keresek a fórumhoz!