Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
Topikgazda
válasz Penge_4 #18958 üzenetére
Az gáz. És nem lehet valamit tenni vele, mondjuk userJS-sel?
Elvileg lehet, csak meg kell nézni a pontos működést, hogy hová és milyen formában mennek el az adatok (jQuery alapú az oldal, azt horror kibogozni, legalábbis nekem rendkívül kicsi hatékonysággal megy). Ha van lehetőség arra, hogy ez egy form submit folyamán történjen meg, akkor 30-40 sornyi kódból megoldható.Amúgy meg miért jó egy oldalnak, ha direkt szívatja a felhasználókat?
Opera felhasználóként ez még kérdésként felmerül számodra?tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Penge_4 #18958 üzenetére
Ez még nem userJS, de kimásoltam egy az egyben az azonosítós és jelszós részt az általad linkelt oldalról, és itt pl. már körbeveszem egy form taggel, megjelenítem az alapból rejtett jelszómezőt, valamint az autocomplete attribútumokat on-ra állítom:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/cbezg/
Elég okádék a sok parentNode, de máshogy, értelmesebben nem lehetett megtalálni a restore-guid azonosítóval rendelkező elem megfelelő sokadik "felmenőjét" (szülőelemét), ami jó ahhoz, hogy oda kerüljön az egészet körbeölelő form tag (amibe becsomagoljuk az egészet). De ez így működőképes lehet. Nyilván ezt még userJS- vagy extension-formába is kell önteni. Azt nem tudom, a validálásnál mi lesz a parája, mivel az azonosítót külön validálja a jelszómegjelenítés előtt, már amennyire elnéztem a működését (csak sejtem futó rápillantás után, ellenőrizni nem tudtam, mivel nincs ilyen azonosítóm).[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs