Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
Közösségépítő
válasz mohabá 007 #46887 üzenetére
Én ezért köttettem úgy be a riasztót, hogy csak zárjon, de ne nyisson, hogy más ne nyithassa, és én se nyithassam ki véletlenül.
Oké, ha nem nyitok ajtót, visszaélesedik és zár a riasztó, de akkor is...
Ez ha jól tudom, mindegyiknél (vagy a legtöbbnél) megoldható, egyszerűen csak a zárást kötik be a kp-i záron a riasztóból, a nyitást nem.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
F_Gergely
őstag
Ez így működött amíg meg nem jelentek az ugrókódok, ami azt zárja ki hogy ugyan azzal a kóddal kétszer kinyisd/zárd a kocsit. Na de a dolgozni nem akaró és könnyen sokat keresni vágyó emberek is fejlődtek ahogy a technika is.
Ma ez úgy működik, hogy bezárja a júzer a kocsit, a tolvajok meg először is befogják a jelet és tárolják, másodszor pedig zavarják a kocsi és a távirányító közötti utat, így a kocsi nem fog zárni. Ekkor a júzer még egyszer rányom a zárásra, ezt a jelet tárolják, és az elsőre befogott kódót pedig elküldik a kocsinak ami bezár.
A júzer vállat volt "biztos merül az elem" aztán mire újra a kocsihoz megy hült helye. -
Declare
őstag
ez is igaz! csak nem kenyelmes
(#46894) F_Gergely akarmilyen kodot csinalhatnak...amit az ember csinal, azt az ember feltöri. En ezert nem vennek keylessgo autot. Mai napig para, hogy a kulcs nelküli dragabb kocsikat is viszik el igy. Az ado folyamatosan sugaroz a zsebedben, melled allnak a penztarnak, felveszik a jelet, visszafejtik, aztan viszik a kocsid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest