Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz tildy #37871 üzenetére

Köszönöm! Nektek iPad 2 van, ugye? Az a gond, hogy ugyan az volna a megfelelőbb (szempontok: hardver, frissítés, előlapi kamera Skype-hoz), de az itthon még mindig drága, használtan is 70-80k között mozog a 16 GB-os Wifi alapmodell és szerintem nem is fog számottevően lejjebb menni idén az ára (majd akkor, ha az aktuális modellfrissítés forgalomba kerül). Az meg kb. fél havi fizetésem, pont túl van a fájdalomküszöbön. (Egy Android-os tablet / használt, de jó karban lévő business class noti / asztali gép monitorral ennél számottevően olcsóbb, de nem biztos, hogy megfelelne, szóval nehéz kérdés. Igaz, nekem is van iPad Mini-m, de én előfizetés mellé, részletre vettem, szóval nem egyben fizettem ki.)

Ha nem gondolnám fontosnak a kamerát, akkor az első generációs is megtenné, azon kívül, hogy nem kap már iOS frissítést, a célnak megfelelne.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés