Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #46253 üzenetére
valahogy nekem sem a véletlenek különös összjátéka volt az első gondolatom
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
én meg kimentem hvg állásbőrzére, hogy szerezzek vmi értelmes diplomamunka témát. tlaálkoztam 1 arccal, aki egyetemen tanított, morgan stanleynél dolgozik, hogy jelentkezzek vmi gyakornoki programra (ami februárban indul), jelentkeztem most volt telós interjú, aztán mondta a hr-es, hoyg jövő héten hív, összeszedi mi mindent tudna ajánlani (végén már kb. majdnme azt kérdezte, hogy 2 hét múlva tudnék-e kezdeni 40 órában )
-
concret_hp
addikt
annyira jó kialvatlanul, felkészületlenül és tulajdonképpen motiválatlanul vizsgázni indulni szombat reggel
-
-
concret_hp
addikt
én meg nem nagyon hordok farmert
-
concret_hp
addikt
válasz fokukac #46502 üzenetére
elfelejtitek, hogy folyton csak nyugatra figyeltek, ami a világ népességének elég kis hányada. kínában meg indiában a nép 99%a szignifikánsan szarabbul él mint a magyar átlag, és ez a 99% kapásból a világ lakosságának a harmada, és akkor afrika nagy részéről meg ázsia mélyebb részeiről nem volt szó dél-amerikában is milliók nyomorognak szó szerint.
más kérdés, hogy ha valamiféle boldogságfaktort néznénk, akkor valószínűleg eléggé hátul lennénk
lehet hogy túl közel vagyunk ahhoz ahol érezhetően jobban mennek a dolgok vagy nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #46729 üzenetére
de ha a 4 kiló banánnal akarod felhasználni, akkor már kevésbé jó
-
concret_hp
addikt
talán helyregyütt a net, akit érdekel
-
concret_hp
addikt
világ nagy kérdései rovat: ha a nők tovább élnek, akkor miért idősebb férfiakat akarnak maguknak?
-
concret_hp
addikt
egyébként még mindig meg tudok lepődni. teszkó, önkiszolgáló pénztár. az hogy 1 nem müxik épp az alap.
de hogy egy anyuka 4 gyerekkel miért az önkiszolgáló pénztárt választja azt alapból nem értem. de ok, pár cucc van a kocsijukban. nagyjából a 2 középső gyerek csippantja le a cuccokat, szép lassan, ok. de amikor sorra kerülök és látom, hogy a másik oldalon kb. már nem lehet hova pakolni és legalább 100 termék van a túlsó oldalon, akkor nem értemvagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
Emvy meg akit esetleg még érint, hogy bírod a görgőzést? még most kezdem valamennyire rendszeresíteni, de muszáj néznem valamit közbe, úgy is csak ilyen 40 percek mennek...
-
concret_hp
addikt
csökkentjük a sertés áfát, többit véltelen sem, mert ez a legkevésbé egészséges
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
itthon mondjuk nincs olyan angy divatja, de ma van http://dotcommerceday.hu/
-
concret_hp
addikt
hétvégén egész bp-n ingyen van a parkolás ugye?
-
concret_hp
addikt
lehet nem ez a legjobb topic, de tudtok olyasmi road realityt mint a cadilec drive volt pl?
van az on air day tour, de az nem olyan odab@szós
-
concret_hp
addikt
válasz Tothgera30 #47435 üzenetére
1 éves autónál is látványos a különbség
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
alapvetően én is új cucc párti vagyok 1-2 dolgot vettem eddig használtan ami kicsit nagyobb értéket képvisel, de azt mind ismerőstől vagy úgy hogy több közös ismerősünk volt. telóból meg pont nincsenek nagy igényeim, mostanit is addig tervezem gyűrni, amíg működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple notebookok
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest