Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz Sixkiller6 #139 üzenetére
Vazz, az még 3 arany. Há nem lesz má sok??
Más:
Gézám, há nemesfém!!!
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
DaveNo1
veterán
Imre Géza döntőben
You are not prepared.
-
Vladi
nagyúr
Szerinted én ezt még bírom követni? Mostmár fel kell írnom egy cetlire.
Kenderesi - Cseh párharcra nagyon kíváncsi lennék, de nem fogom tudni nézni.
Szerintetek melyiké lesz az arany?Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
szab.tam
nagyúr
focit nézek.
mikor lesz a döndő?ha jól számolom, 42. évében van a pali.
szeretem az ilyen sportokat, ahol van idő a hosszú kiforrásra.
nem az, hogy 25 évesen már le van húzva a klotyón.***
(#146) KisTücsök
ez kicsit áthúzta az összeesküvés elméletemes matekomat.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DS39
nagyúr
Origo.hu:
Széles Sándor edző "nem tudja vállalni a felelősséget", amiért Gyurta Dániel címvédőként már az előfutamban kiesett 200 méteres mellúszásban a Rio de Janeiró-i olimpián.
"Meg kellene kérdezni Kovácshegyi Ferencet és Wirth Balázst, hogyan képzelték ezt, és ki a felelős ezért" - nyilatkozta Széles a Kossuth Rádiónak. Hangsúlyozta: ő változatlanul elkészítette az edzésterveket, de az utolsó évben, "amikor egyre gyengébben úszott", az UTE sportolója más felkészülési program szerint tréningezett.
Úgy fogalmazott: január óta elsőként érkezik tanítványa edzéseire és utolsóként távozik,
mégsem tudja vállalni a felelősséget a szerepléséért.A címvédő Gyurta Dániel a 17. időt érte el a keddi előfutamban, így nem jutott be az elődöntőbe. A szám háromszoros világbajnokaként a 27 éves sportoló 2:11.28 perces idejével két századdal szorult ki a legjobb 16 közül.
"Több helyen nyilatkoztam, hogy bizonytalan vagyok a felkészülési állapotával kapcsolatban.
Nem mondhattam, hogy gyenge, mert nem vehettem el az önbizalmát"
- mondta Széles Sándor, majd kifejtette, hogy Gyurtának azért nem megfelelő az állóképessége, mert más edzésterv alapján dolgozik.http://www.origo.hu/olimpia-2016/uszas/20160809-szeles-sandor-tudta-hogy-gyurta-daniel-gyenge-lesz.html
[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
nincs jó érzésem Cseh Lacival kapcsolatban, gyenge időt úszott, rossz volt az ritmus.
Phelps brutálisan erős volt 150-ig, testhosszal verte Kenderesit, aztán elengedte. nem lesz itt arany, és az nagyon nagy összezuhanás lesz Lacinak- no es importante -
-
Vladi
nagyúr
válasz Sixkiller6 #161 üzenetére
Jó érzésem van Lacival kapcsolatban. Jó időt fog úszni, jól kapja majd el a ritmust.
Phelps kényetelen lesz 150-nél elengedni. Arany lesz itt, és az nagy dicsőség lesz Lacinak.Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
mefistofeles
addikt
Bazz már most izgulok Imre Géza meccse előtt... mindjárt kezd!
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Motion_Blur
félisten
válasz Sixkiller6 #161 üzenetére
Igen én is ezt érzem. 3-4. helyet jósolok Lacinak. Phelps egyértelmű sajnos.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Sixkiller6
őstag
válasz mefistofeles #163 üzenetére
azt a rutint amit Géza most sugároz, azt nem is tudom mikor láttam bárkitől is.
3 perc után 8:6 ide, a koreai eddig egy fless-t tudott mutatni, két másikba Géza beleszúrt11:9 !!!!
13:9 !!!
[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
mefistofeles
addikt
válasz Sixkiller6 #165 üzenetére
Nem Géza tudása miatt izgulok. Mindent tud amit erről a sportról lehet. Ami jó, hogy roppant nyugodtnak tűnik.
13-9 beszarok........
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
fatal`
titán
Ez hihetetlen...
Ilyen nincs.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
Áhhhh :/
..szerintem jónak tűnik
-
KisTücsök
addikt
mi volt ez?
-
Motion_Blur
félisten
Gézu....
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
mefistofeles
addikt
Végjáték.... a Magyar átok........
Egy nyomorult együttes találat kellet volna......
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
De amugy bassza meg az m4 is, szegenynek rogton az orra ala toljak a mikrofont, mi a fenet varnak tole, mit fog mondani?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DaveNo1
veterán
Ez hihetetlen
You are not prepared.
-
szami777
addikt
Nem akartam elhinni.
Kár érte nagyon.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
mefistofeles
addikt
Nem tudom Ő ezt, hogy dolgozza fel, nekem pálinka kell, hogy ne basszak a monitorba.
-
DS39
nagyúr
válasz mefistofeles #176 üzenetére
Hasonlóan érzek.
Nem hiszem el hogy ilyen kicsin múlott.
-
Vladi
nagyúr
GGÉÉÉÉZAA!!! Hát mit műveltél Géza? Olyan ideg vagyok....
A pasas mentálisan megzuhant a gőzelem küszöbében, kétség kívül.
Taktikailag, technikailag egyértelműen fölé nőtt. Fizikai felőnye is volt. A stratégiát tökéletesen vitte véghez. 3x jött fel 2+ pontra, megsemmisítő szintre. A koreainak 1 fegyvere volt, azt használta, aztán hitt magában. Géza megzuhant. Ezért nyert.Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
Vladi
nagyúr
Kirohanás:
"Szépen csillog az ezüst is..."
A faxomat! Nem azért mondom, mert csak az 1. számít. Azért, mert nem vagyunk képesek győzni. Nagyon sokszor egyszerűen tudnánk, de nem tesszük. Nagyon rossz hozzállás.
Mindig a Dzsuzsákra gondolok az eb-n. Odaáll a tirpák gyerek, bevágja. Nem megy be? Megint rászúrja oszt bemegy. Kész. Amire képesek vagyunk, meg kell tenni. Merjünk nagyok lenni.Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
Sixkiller6
őstag
hát azt hiszem nagyon sokat kéne visszalapozgatni az évkönyvekben, hogy komoly versenyen 14:9-ről elvesztett döntőt találjunk.
100szor lejátszák 14:9ről 99szer tuti Géza nyer, de lehet a 100.on is. ez az 1000ből egy esete volt.- no es importante -
-
mefistofeles
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz mefistofeles #181 üzenetére
"Hosszú még hajnalba..."
hajnalban.
és valamiért úgy gondolom, hogy nem fog.tudom, már kérdeztem, válaszoltatok is.
katinka a mai döntő után, a váltón kívül indul még egy egyéniben?
(mert egyből ugye viszalépett.)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Motion_Blur
félisten
válasz mefistofeles #181 üzenetére
Ja hát holnappal lassan vége az éremesélyeknek.
Sokan szidják faszbukon Horváth Mariannt mint a bokrot, hogy elkiabálta a győzelmet... csak a hülyéknek fogalmuk sincs hogy egyáltalán ki ő, másrészt hogy annak hogy ekkora előnyből ne nyerje meg adott pillanatban szerintem ezreléknyi esélye volt...
Én még mindig döbbenten állok... és szétbasz az ideg emiat... 41 évesen ezt hogy nem lehetett behúzni...
-
Sixkiller6
őstag
válasz Motion_Blur #183 üzenetére
hát azért még kajak-kenu tarolás, vívás, birkózás, vízilabda, öttusa, cselgáncs még jó lehet.
ne kezdjünk már el aggódni az olimpia 4. napjánKatinka miatt egy percig sem kell aggódni, gond nélkül fogja berántani. ellenfél csak a világcsúcs lesz
[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
szab.tam
nagyúr
"Sokan szidják faszbukon Horváth Mariannt mint a bokrot, hogy elkiabálta a győzelmet..."
ez a másik, amit sosem értettem.
van egy nemzetközi, 5. dimenzióban lakozó "elkiabálás szakértő".
és az, ha hall egy előre elkiabálást, visszavon mástól egy győzelmet.
ez kb. a január 1-i lencseevés kategória.****
(#185) Sixkiller6
ennyi.nagyon rosszul állunk, semmi remény...
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
A hülyék... Mariann nem tehet semmiről. Nem akarom bántani Gézát de ezt 100-ból, 99-szer egy gyenge versenyző is behúzta volna. TUDTA, hogy a gyerek rohanni for, hisz más sansza sincs. Egy feltartó, egy laza kettős találat és kész....... nem beállni satikusan, hátrálni nyert helyzetben egy villámgyors suhanc előtt.....
-
KisTücsök
addikt
Mit hajrázott megint Kenderesi. A legvégén kellett volna még egy nagyon kicsit, de ez is remek eredmény.
Lacit azért sajnálom.
-
bandus
veterán
Oriasit uszott kenderesi, minden elismeresem, remelem laci meg tud ujulni a 100 meterre.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
KisTücsök
addikt
De azért jól döntött, amikor visszalépett a 200 pillangótól.
-
Lortech
addikt
1:53.36-tal olimpiát nyerni.. Laci az EB-t 1:52.91-gyel hozta 2 hónapja. Itt valami rendesen félrement. Ez a Phelps kivételesen verhető volt. Nehéz lehet így befejezni egy ilyen komoly pályafutást.
Thank you to god for making me an atheist
-
FF23
senior tag
Kenderesi nyilatkozatában jórészt megkaptuk a választ: Nem görcsölt, mint a többiek. Ha ő belülről is ezt látta, akkor lehet benne valami.
Gyurtánál meg valószínűleg mindent elcsesztek, amit csak lehetett. Kazany óta, egy éve nem versenyzett. Az országoson lelubickolta az olimpiai szintet azután megint eltüntették. Nekem az látszott, hogy teljesen szét van esve.[ Szerkesztve ]
RT-AX58U v1
-
f(x)=exp(x)
őstag
Én Gézut sajnálom nagyon. Csak nekem rándul görcsbe a gyomrom, amikor rágondolok?
De gratulálok az ezüstért, nagyon szép eredmény az is, csak nagyon rossz hogy így kellett veszítenie. -
Kimmuriel
aktív tag
Nincs mese, ezt nagyon eltaktikázta! Belenyugodott a fölényébe, teljesen leadta a védelmét, tudta hogy a koreai folyamatosan támadni fog, és azt hitte elég ha egy feltartó szúrással bevitt együttes találat fölteszi a pontot az i-re, de az a helyzet, hogy végig passzét szúrt!
Egyébként óriási eredmény az ezüst is 41 évesen! Remélem megbocsájtja magának a tegnap estét, és az ország sem az aranyat siratja, hanem az ezüstöt ünnepli majd!
-
DaveNo1
veterán
Hát ez az olimpia eddig nagy égés a magyar úszósportnak. Mert valljuk be Katinka rég nem a magyar módszerekkel készül. Egy meglepetés bronz van eddig, de az összes úszónk messze alul teljesít magához képest. Nem a senki által sem érdekelt EB-re kellene építeni.
Tegnap előtt hallottam nyilatkozni az egyik úszószövetséges főmuftit, iszonyat gusztustalan volt, hogy végig mondogatta, hogy nekik köszönheti Katinka a győzelmeit, a férjét meg csak azért nem mondta el minden szarnak, mert azt mégsem lehetett.
You are not prepared.
-
FF23
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #194 üzenetére
Szász Emese meg olyan ellen fordított 11:7-ről, aki elmondása szerint is 10-ből 8-szor verte őt. Szóval van ilyen. Örüljünk az ezüstnek.
RT-AX58U v1
-
mefistofeles
addikt
válasz Kimmuriel #196 üzenetére
Az a baj, hogy itt már nem volt mit taktikázni!
Óriási fölényben volt és pontosan tudta/tudhatta, hogy a koreai (aki egyébként egy hihetetlen tehetség) mit fog csinálni. Fel nem fogom, hogy blokkolhat ennyire le egy ilyen rutinos öreg róka. Meg lehet magyarázni, de megérteni soha. Mint a Veszprémi kézisek veresége +9 ről. Ezek olyan eredmények ami épésszel NINCS!FF23: Szász Emese pont rossz példa. Ő éppen azt csinálta amit Imre Gézának is kellett volna.... kihasználta a rutinját és végig koncentrált, nyugodt maradt. Gézában ez úgy omlott össze mint egy kártyavár.
[ Szerkesztve ]
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz mefistofeles #199 üzenetére
Én inkább azt mondanám, hogy Szász Emese azt csinálta meg, amit a koreai Gézával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...