Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bermi
aktív tag
sziasztok,
pár héten belül Nyíregyházára költözöm Budapestről.
kezdetben bérlet, de ha minden a terv szerint alakul, akkor végleges.
kicsit izgalmas, hogy nem ismerek senkit és semmit, mi merre, hová érdemes hétvégén lenézni, hol enni (azt láttam lejjebb ).de majd a ph-s közössség segít ügye?
rögtön kezdeném egy kérdéssel: bútorozott lakás/ház/sor/iker 2-3 évre garázzsal tud valaki kiadót?
F1.....
-
Bermi
aktív tag
oké, majd figyelem
régóta szeretném itthagyni Bp.-t, de nem mertem csak úgy belevágni.
((#4552) SAMYka: mindig Nyíregyházá vagy Debrecen volt a cél)aztán lassan négy éve egy épgép cégnél kezdtem dolgozni, ahol közép mo volt a területem és jól csináltam (legalábbis a számok ezt mutatják),
ekkor felvetődőtt, hogy fel kellene venni egy embert nyugat és kelet mo-ra is, erre mondom, hogy én elvállalnám keletet, így lett meg a lehetőség.
felvettünk a helyemre egy embert, akit fél év alatt betanítottam/átadtam a helyem.jelenleg a cég fog bérelni házat/lakást, de ha legalább fele annyira menni fog mint amit eddig közép mo-n csináltam, akkor pár év múlva majd megmerek kockáztatni egy vásárlást is.
mivel még egysedül élek, ezért nem nehéz a váltás, továbbá hatalmas kihívás, hogy a semmiből egyedül építsek fel valamit.
ennyi röviden
ja kimaradt, a miért: a fent említett előrelépés mellett, az hogy bp vagy pest megyében bemegyek egy céghez, akkor mindenki rohan kapkod, nem eléggé kedvesek stb.
ha viszont bárhová (egyszer-egyszer eddig is kellett járnom) pl utoljára Karcagon bementem egy tervező irodába, akkor kávé, hogy vagy mi van veled stb és volt idő beszélgetni, mindenről, akármiről, majd 4 óra beszélgetés után szédelegtem ki az ajtón.
jobb így csinálni beszélgetve, mint csak az üzlet és rohanokvégül sok minden szólt mindkét város mellett, majd egyre inkább Nyíregyháza felé hajlottam. konkrét oka nincs, mindkét helyen néztem kiadókat, de most már csak itt
((#4552) SAMYka: sajnos amiről beszéltünk már nem kiadó
[ Szerkesztve ]
F1.....
-
Bermi
aktív tag
hát igen, ha nem lenne ez a munkám, akkor nem is tudnék belevágni.
((#4554) lorcs: ha a jelenlegi megszünne, akkor biztos nehéz dolgom lesz)így csak reménykedem, hogy a következő x évben maradok a cégnél. egyelőre jó kilátások vannak, igaz hogy kb 50% visszaesés várható a piacon, viszont mi még távolról se értük el a piaci részesedésünk maximumár. éppen ezért merünk belevágni.
sajnos azt hittem tárt karokkal fogadnak a tulajok, hogy hosszútáv, cég fizet stb. ehelyett 10-ből 2 max, akik hivatalosan csinálnák, pedig minden adó+plusz költséget rárakunk/átvállalunk, hogy az eredtileg kívánt összeg megmaradjon nekik
a nyarat/tavaszt nagyon várom, mert eddig mindenki akivel beszéltem (főleg a bérbeadók), azok azt mondták, hogy valami szuper park/fürdő van sóstón. kiváncsi vagyok nagyon.
nekem a belváros is nagyon tetszik, (meg mondom öszintén nem ezt vártam), rendbetéve stb. persze mostmár a nyíronline is a kedvencek között van , hogy próbálja minnél több infót megtudni, programokról bármiről.F1.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest