Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasrc
tag
válasz HornedReaper #8907 üzenetére
A vicc az, hogy van ST hangkártyám is tartalékban, sőt van két PCI is az alaplapon. Az egyiket ugyanúgy kitakarja a kártya, a másik szabad lenne, mert legalul van, de a kilógó tuning opamp belelógna a tápba. Szóval a hangkártya régire cserélése sem opció. Amikor nekiálltam gépet fejleszteni, akkor nem hittem volna, hogy a videokártya mérete lesz a legtöbb probléma okozója.
Egyébként rájöttem, hogy hülyeséget írtam, mert a ProArt 2.5 slot magas. Még talán az lehet jó... Alszok rá egyet. Az ASUS-ban az utóbbi időben nagyon megingott a bizalmam.
-
Majd légy szíves tegyél be ide teszteredményeket, így össze tudjuk hasonlítani mondjuk 7800X3D-s eredményekkel, és látni fogjuk, hogy mennyit hagy a 8700 a kártyában.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
F_Zolee
veterán
Én i3 12100 mellett hajtok ilyet és nem mondanám, hogy vérzik a szeme de biztos javul a helyzet ha majd lecserélem i7re pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- ASUS routerek
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest