Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Maelephant #17447 üzenetére
Árfolyam kockázat akkor is rá jön...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
JohnX
tag
válasz Maelephant #17475 üzenetére
Egyáltalán nem bennfentes. (Sajnos)
345.000.-
-
MODERÁTOR
válasz Maelephant #17480 üzenetére
Vizes boltban az asus rog strix 3060Ti 356k, szóval mindenképp jó árnak számít manapság.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
őstag
válasz Maelephant #18403 üzenetére
Nem, csak az értesítésre jelentkeztem, hogy ha netán van 3080 FTW3 akkor szóljanak.
3060/3070-es topikban valaki már próbált step-uppolni érdemes megkérdezni.#18404 pigatt
Jelenleg az egyetlen értelme az, ha feliratkozol akkor eséllyel a feliratkozáskor kiírt ár szerint várakozol. Ha az nem így van akkor már értelme nincs, max annyi hogy ők is készülnek az elárasztott piacra , hogy ne kelljen akkor adminisztrálni.[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Maelephant #18403 üzenetére
Amikor regisztrálod a kártyádat, meg kell adnod, hogy hol vetted. Ha a Foramaxot elismerik, akkor a kártyád alatt lesz egy step-up gomb, amivel magát a step-up folyamatot indíthatod. Ha nem ismerik el, akkor szerintem kiválasztani sem tudod.
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Krisz0418
őstag
válasz Maelephant #18443 üzenetére
Nálam úgy hogy a háttérben megy egy twitch stream fogyaszt idle a kártya 30w-ot. És 25fokos. (Nálam mennek a ventik idle is, oc bios van rajta)
Én használok nvidia inspector-t hogy ráerőszakoljam az idle órajeleket a 1440p 165hz miatt.
[ Szerkesztve ]
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Locutus
veterán
válasz Maelephant #18443 üzenetére
Nekem 4K/120Hz/10bit/Gsync mellett sem megy 40-45 fok fölé idleben. Sokszor a játékokba belépve is percekig tart mire elindul a venti rajta, vagyis meghaladja az 55 fokot.
(mondjuk el is dobálja a browsert ha van hardware acceleration )Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
MPowerPH
félisten
válasz Maelephant #18984 üzenetére
Gamer Nexuson pont ugyan az el lett mondva, mint ami TPU -n is le lett irva, es az, amit en ugatok... Direktbe raneztem ma.
4k, es ezek a kartyak 4k -ra keszultek. 4k@120HZ. Kotve hiszem, hogy van olyan, aki FHD -ban bohockodik fel millio pluszos-os VGA -al.En nem kovetem ezt a csatornat, semmi melyebb, szakmai elemzes nincs benne. Sorry, de valakit ez a resze is erdekel. A sok plusz grafikon meg csak gratisz.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
w1n1x
tag
válasz Maelephant #18984 üzenetére
Engedd el, megcímkéz embereket úgy, hogy nem is követte őket jó ideje, és nem is csinál kutatásokat rendesen.. Az ilyen hozzáállást megvetem . GN pont, hogy hozza a TPU, guru3d szintjét. PCB-ket is rendszeresen elemzett, szétszedte folyton a FE kártyákat, de még a custom kártyákat is. Ilyet állítani egyszerűen nevetséges ..
[ Szerkesztve ]
-
mihellers56
tag
válasz Maelephant #19591 üzenetére
-
Frozen
addikt
válasz Maelephant #19591 üzenetére
Szerintem ez az egész egy rendes szigetelt házon múlik és annak a szelőzése hogy van megoldva. Van aki össze vissza keveri a légáramlatokat és olyan hő keletkezik a gép belsejében hogy minden megsűl.
Mindenki olyan hűtőt használ amire pénze van. Szerencsére a fülünk nem egyformán érzékeny. Elhiszem ,hogy van akit zavar a venti van akit meg nem én mindig annak a híve vagyok hogy hangcucc vagy füles. A gépet meg el lehet dugni a sarokba vagy bárhova. Sajnos a sok rgb meg ilyen olyan dízájt részesítik elonybe már aztán oda rakja a feje mellé a gépet persze h van hangja.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
laychi
veterán
válasz Maelephant #22495 üzenetére
Lehet, nem tudom.
Hallottam olyat korábban, hogy zárva volt.
És csak megrendeléseket teljesítettek max és azt lehetett átvenni, de bemenni, mint normális esetben nem. -
Frozen
addikt
válasz Maelephant #22495 üzenetére
Csak cegek mehettek
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
KAMELOT
titán
válasz Maelephant #23096 üzenetére
Kérdezd meg tőlük. Akit ilyen sokan néznek ott van a háttérben lovetta. Nem maguk pénzelik.
Van itt pár ember + saját magam + nem annyira ismert YT, akik őszintén elmondják mi a dörgés. Ezeknek hiszek mivel a mérés hasonló.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
törölt tag
válasz Maelephant #23782 üzenetére
Ahogy leírtad, elmondtam nekik hogy ez nagy értékű lopás minősitett esete, hogy nincs kedvetek rendőrségre, esetleg bíróságra járnotok, mire hazaértem már hívtak is, hogy a takarítónőjük elrakta a hátsó faházba..., ja persze.., .és ki is bontotta hogy nem e kell áttörölni!
-
s.bala31
őstag
válasz Maelephant #37145 üzenetére
Csinálni kell több profilt úgy gyorsabb váltani ha valami nem stabil. Nekem a Metro E.e.e.-re is van külön, mert az tényleg nagyon érzékeny az u.v-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest