Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali
gondolkodás terén eljutottam odáig hogy lehetséges hogy lecserélem a Gigabyte GTX670 OC 2 éves karimat egy GTX 970-re
intel i5 4670K @4,2 GHZ proci gondolom elég hozzá...
elég sokat hozna ahogy néztem a teszteket... a 670-hez képest...
-GV-N970WF3OC-4GD
-GV-N970G1 GAMING-4GD közt vacillálok.....WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
válasz t72killer #9262 üzenetére
azt tudom az élet tartalmát nem befolyásolja...persze ez függ attól is kinek milyen érzékeny füle...
Megnéztem egy-két videót is neten hát elég éles némelyik.......
illetve akkor Giga vagy Asus, mindegy...bár tuningot nem szoktam vidkarin csinálni....lehet a STIX-is meg teszi, állítólag nincs panasz a hiányos hűtésre...ha tényleg nem ciripel...de mint ahogy írod ez zsákba macska...mindegyik gyártónál elő jön...WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
válasz eLit-MiLan #10161 üzenetére
Talán majd idővel a többi gyártó is javítja a kártyákat...Csak győzzük kivárni
én akkor is veszek egy GTX 970-est szerdán....vagy zümmög vagy nem...majd kiderül....hallkan nem szoktam játszani...ha nem fog idegesíteni akkor még gariztatni se fogom.. .WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
válasz Anfänger #10404 üzenetére
Azért bízok abban hogy idővel kicsit jobban odafigyelnek erre hibára agyártás során...A Gigánál is...még ha nem is teszik közzé...
igen ez azért tény, lehet hogy az enyém ciceregni fog, de jövö héten megtudjuk..írni fogok róla mindképp...
Az meg már megszokott nálam hogy hosszú ideje csak Giga kártya van a gépemben...[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
válasz zozoz1 #10647 üzenetére
én is csak azt tudom írni ezen Giga GTX 970 G1-ről hogy nagyon jó a hűtése, dicsérik nagyon, én nekem is a héten jön meg a G1, már nagyon várom....illetve a jó tuning lehetőség van benne , ahogy tudom, bár ez azért kártyától is függ...
Nem jársz rosszul ha ezen kártyát veszedWOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
Hali
Én nekem is kis késéssel, de végre meg jött a Giga GTX 970 G1
eddig amit el tudok róla mondani hogy mükszik...
egy kis tücsök zene nálam is van, de csak akkor hallottam amikor a Far Cry 4 intro részeknél volt...máskor eddig még nem hallottam...játék alatt nem hallottam még...
de ezt is csak akkor hallottam amikor lehalkítottam hangszórókat...
majd meg nézem meddig fog fel menni a gpu hőfok hosszabb játék után...
eddig szuper...[ Szerkesztve ]
-
-
Dr.Én
veterán
-
Dr.Én
veterán
válasz nagy.matyika #11667 üzenetére
ebben igazad van....
délután én is meg sasolom meddig megy a Giga G1-em...Hynix memóriákkal...WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!
-
Dr.Én
veterán
válasz nagy.matyika #11758 üzenetére
Hát nekem se megy 8000mhz-en a memória.... Megsasoltam...Hynix ramok vannak a G1-en, nem Samuk...lehet azért...
adtam +50mV fesz neki, de nem lett jobb...kifekszik mindig...többet már nem akartam neki adni....de lehet az lenne a megoldás....nem akartam jobban kínozni....WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
válasz nagy.matyika #11770 üzenetére
nem kell semmit szét szedni rajt...a Back Plate alol kilátszik az egyik ram. onnan tudom, hogy nekem Hynix...van rajt...
Illetve a GPU-Z tényleg nem írja ki valamiért...
én is úgy tudtam hogy Samsung van mindegyiken, de ezek szerint nem...[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz nagy.matyika #11775 üzenetére
ez van...sajnos...részemről meg felel a gyári tuning is...csak a kísérlet erejéig néztem meg hol nagyjából a vége......
sajnos a 8000 mhz-et nem megy....+350mhz-ig még stabil.....fölötte már hibázik....[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
-
Dr.Én
veterán
válasz SSJPeter #11816 üzenetére
az enyémre csak 69.5%-ot ír... egy a lényeg...hogy gond nélkül ki bírjon nálam még 2 évet, úgy mint a GTX 670 ...
összességében nagyon meg vagyok elégedve ezen kártya teljesítményével...az hogy egy kicsit cicereg, nem zavar....Eme táp témára még kíváncsi vagyok hogy van-e köze hozzá, a cicergéshez ? de talán nem sokára megtudjuk.....WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
válasz smallmer #12151 üzenetére
Januárban veszek egy új házikót azért...tágasabbat...a mostani egy kicsit öreg...
Hang terén én se panaszkodom...netezés alatt nem hallom...amikor játszok akkor meg úgy is fel van tekerve a
a hangerő...szóval hallani akkor se hallom...
de nagyon jó vidkari
Szerintem a a Giga elég jó kártya minőség terén....zsinórban ez a 4-ik Giga kártyám, eddig nem volt velük gond..[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz Henker2 #14279 üzenetére
ez attól függ kinek mi a zavaró...
A Far Cry 4 alatt hallom jobban, de ott is akkor maikor a játék intrója fut, az elején baromi magas FPS-el...
A játék alatt 90-100FPS-nél nem cicereg....kipróbáltam a Call of duty 4-et, mert ott tudom hogy magas FPS szám van megint... néha eléri a 500-600FPS-t is... ott nagyon minimálisan hallom, csak akkor ha oda hajolok a géphez..
Metro alatt...Stalker....vagy más játékok alatt nem hallottam...arra azért kíváncsi vagyok hogy ha lecserélném a jó 5 éves Corsair VX 550-es tápomat akkor megszűnne a cicergés?
hűtése remek...60-65C közt mozog....hangja azért el viselhető bár játék alatt én nem hallom ventiket, mert fel tekerem hangerőt...
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz yodamester10 #15253 üzenetére
Elárulom számodra miért....mert jó....
sokan nem azt nézik hogy nem áll le a ventije, ha nem hogy jó hűtése, remek a tuning tartalék van benne...
Elég jó áron van, és jó márkának mondható...
én magam azért vettem Gigát, mert már előtte is a GTX 670, a GTX 560 ti, a 8800GT-m is Giga volt
Hangra nem vagyok allergiás...az tény hogy tényleg lehetet volna gyárilag lejjebb venni a venti fordulatot, olyan ~1000 rpm környékére mondjuk ....De film nézés alatt nem hallom, játék alatt meg főleg nem....
Az sem zavar hogy cicereg(Coil Whine)....jövő héten jön az új tápom hozzá, kíváncsi vagyok fog-e változni a cicergés, megszűnik-e vagy csendesebb lesz? majd jövő héten meg tudom...[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz #Morcosmedve #15413 üzenetére
Ma lett megrendelve a táp...remélem a héten ide fog érni...mindenképpen írni fogok róla....
Bizok benne hogy pozitiv hírekkel tudok majd szolgálni számotokraWOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
Üdv a klubban....
igen lényegében ennyi, én még azt szoktam régebben csinálni, hogy miután le szedtem az Ati drivert, akkor utána még egy Driver Sweeper nevü progival is takarítottam...és csak az után raktam fel az Nvidia drivert...
Azért írtam régen, mert jó pár éve csak zöld oldalon vagyokMSI Afterburnert használom...Giga OC guru helyett
tuningra, monitorozásra tökéletes...[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz tothjozsi96 #15970 üzenetére
A Giga GTX 970 G1 nagyon remekül sikerült darab, remek hűtés, gyárilag jól tuningolt...illetve arra ügyelni kell vele kapcsolatban hogy elég hosszú példány, 312mm .....
A z enyém cicereg(coil whine), de ez bármelyiknél elő jöhet....de elviselhető, mert csak akkor visít amikor nagyon magas az FPS[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
igen így van....
a bolhából is elefántot csinálnak...Jövő hét közepén ide ér az új tápom, legalább azt is meg fogom tudni hogy tényleg van-e igazság alapja annak hogy lehetséges a cicergés a táp miatt is...
a mostani Corsair kezd egyre hangosabb lenni...több mint 5 éves...[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz Scholes9 #15980 üzenetére
én is imádtam, csak valamiért kezd egyre rosszabb hangja lenni a ventinek...idő vasfoga...
Na meg már régóta pályázok egy moduláris tápra, mert hát lenni kábel dzsungel a házban...Henker2
igen csak terhelve jön elő ez a cicergés
[link]
nekem is így visít a G1 mint ebben a videóban...de tényleg csak nagyon magas FPS érték mellett...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest