Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz boogie84 #1004 üzenetére
Giga 770-et vettem, mert tetszett a 3 venti.. az, hogy volt/van rajta OC hidegen hagy...
ugye a gyártók ha cserélnek hűtést, pici OC-t is adnak.... ami jó, mert nem kell b@szakodnom az utólagos hűtéssel.. régen tetszett, meg minden, de ma már ink kihagyom megöregedtem
úgyhogy ha csoda történik és én is kedvet kapok akkor giga WF 970-et veszek.... vagy megvárom, mit szánnak a 770 utódjának
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
bombibmw
veterán
válasz boogie84 #1097 üzenetére
Teljesen igaz,elnézést kérek!
Mindazonáltal,ha valaki ilyen sokáig tervez egy VGA vételt,legalább ne irkálja le,hogy ez meg az jobb lesz a másiknál,meg Ő még vár a vétellel és nem történik semmi,viszont mást meg befolyásolhat vele.
Kérnék egy modit,hogy törölje ezen hsz-okat!
Köszi és elnézést újra! -
zack
nagyúr
válasz boogie84 #1730 üzenetére
De. 240GB.
Megnézem, egyáltalán van e különbség pl Valley-ban..Mert ha nincs, visszarakom.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
válasz boogie84 #1850 üzenetére
A legtöbbet FarCry 3 -al játszom,nagyon szeretem azt a játékot.
Most újra letöltöm a BF4-et,ismét játszani fogok vele single player mod-ban.
Majd tolok arról is videót,mert rengetegen játszanak vele és gondolom érdekli őket,hogy fut a GTX 970-en.Novemberben jön a FC4,azt már eléggé várom,GTX 970 biztosan jóban lesz vele.
Illetve a Sniper Elite játékokkal játszottam.Egyébként gondolkodom,hogy vissza fogom venni az órajelet is 1450/8000-re,mert nem sok user fog tudni játszani 1500/8260 órajelen. Kicsit elérhetőbb az az órajel szerintem. Viszont demonstrálni mit tud az MSI 970,az viszont egy másik jó dolog lenne.
#1852 Crytek : Azt azért vedd figyelembe,hogy a Crysis 3-nak semmi sem elég.
Nem összehasonlítandó más játékokkal.
MSSA 4x van beállítva.
Kimaradtak a videóból a beállítások.
Sajnos a videó nem adja rendesen vissza mit is látok én a monitoron.
Nem gyenge a látvány.#1851 Sage83 : Igyekszem majd vmit összedobni.
#1853 hpeter10 : Te jó isten.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Lottheus
tag
válasz boogie84 #2445 üzenetére
ne ijesztgess ilyen hozzászólásokkal én is most tervezem a gtx 970 beszerzését de a procimat nem tudom 4ghz-re húzni, de remélem bírni fogja a gyűrődést és nem lesznek fps dropok
A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg. De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz boogie84 #2531 üzenetére
(#2531) boogie84: Az venné meg, akinek sürgős a vétel (vagy SLI tervek), jelenleg ez van.... amúgy szerintem a ref hűtés a GTX 970 esetében nem működhet rosszul, maximum a hangjá "más" kicsit.
[ Szerkesztve ]
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
t72killer
titán
válasz boogie84 #3504 üzenetére
Javasolni akartam még az Evgá-t, de ezekután nem.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
szasanyi
félisten
válasz boogie84 #4184 üzenetére
Magasabb órajelek és nyilvánvalóan hatékonyabb hűtés mint a ref esetében - persze az nem biztos, hogy halkabb de az igen, hogy olcsóbb. Éppen ezért kérdeztem is, hogy mi a gond amire TTomax célzott, ami miatt "nem véletlen" az ára. Sajna tesztet nem leltem csak az EXTREME és OMEGA verziókról, de azok ránézésre jelentősen különböznek.
brumi1024: hát..lap az nincs. Mondjuk biztosan sokan vannak (én is) akik nem amiatt nem veszik meg.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz boogie84 #4563 üzenetére
Ne érts félre én a megitéléséről beszéltem. Asus, Giga, MSI mind jó, de itt a fórumon és külföldön is a Giga G1 vagy az Asus Strix a többet ajánlott. De mindenki azt vegye, ami szimpi, mert nincsenek nagy difik.
csibuka: mert a hűtéssel voltak problémák, azért frissítették ilyen gyorsan.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
nagyúr
válasz boogie84 #5596 üzenetére
Így van,én is hasonlót írtam itt le a hőfokokról:
MSI Gaming#5597 TTomax : Természetesen MSI.
Pláne ha jobbat fogsz ki mint daveoff,vagy legalább olyat.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
zack
nagyúr
válasz boogie84 #5632 üzenetére
A középső indulás után folyamatosan pörög. A két szélső csak terhelésre kapcsol be. 970 G1-nél legalább is így volt.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ingalls
senior tag
válasz boogie84 #7346 üzenetére
Nem tudom, Te szoktál-e lenni, aki mindig megosztja a lakókkal, hogy nem érdekel a cicergés, mert fülessel játszol, de ha Te voltál, ha nem, olyan jó lenne, ha megértenétek, hogy itt nem csak az érzékenységről van szó. Egyszerűen az van mögötte, hogy a kedves fogyasztó azt érzi, hogy ha kiad egy PC egyetlen moduljáért 110+k forintot, akkor elvárható lenne, hogy az megfelelően működjön. Ha a sör vagy a fagyi fel van vizezve, azt egy fintorral elintézi a többség, de ekkora árnál már felerősödnek az elvárások.
Nagyon úgy érzem, hogy ezzel az árazással nem a felhasználók kedvére akarnak tenni, hanem elszórni ezt a már legyártott, de elcseszett típust.Meg kell várni, amíg megjelenik egy gyártó, aki olyan nagyvonalú lesz, hogy minőségi környezetbe teszi át ezt az egyébként ragyogó gpu-t.
Addig érdemes kerülni a gtx 970-et. -
Casanova*
veterán
-
Faterkam
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest