Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fail3D!
addikt
Udv, 8350 amd proci fhdban maximalisan kihajtja a 780 at? Lehet lecserelnem a 4770k- t de a minimum fpsben 2-3 nal nem szeretnek tobbet vesziteni. 965Be rol valtottam 2500k ra azota nem neztem amd procira akkora volt ott a kulonbseg. Csak a jatek a lenyeg, viszont a kulonbozetett beletolnam monitorba. Mondjuk van meg egy szett 4770k konfig melettem, de feleslegesen nem szamitattnam be az amd-t. Koszonom elore is a tanacsokat.
-
Fail3D!
addikt
Asus dcuii 780 atlagban milyen tuningot birnak? Egyenlore nagyon jol megy, de azert kicsit rantanek majd rajta Hatha vaoami extra jo peldanyom van Ahogy lattam nincs fesz zar se, meddig ajanlott leghutes melett emelni?
-
Fail3D!
addikt
talan szombaton en is beszalok a tuninba... Egyenlore lakas rendezes, es gyasz, mert bno es az 5.1 meglete nem fer osssze 1 szobaba.
-
-
Fail3D!
addikt
Ugynezki a felsokategoriaban mar nincs szakmaisag
-
Fail3D!
addikt
válasz blaca83 #7006 üzenetére
Remeljuk en 2600k ra valtok vissza 4770k rol... Bizom benne hogy 4.5 azert kihajtja rendesen a 780-t.
(#7009) cyberkind Oszinte leszek, annyi gep epitest es win8 telepitest csinaltam mar, hogy nincs erom letesztelni kulon kulon a kartyakat Jatszom es ranezesre ha stimmel az fps akkor orulok Viszont bebecna, ha a 4.3 nem lenne eleg egy kartyahoz. Egyedul sli eseten nem valntek, mert ott azert a 4770k 2600k kozott 15% min van c2c-ben, ha jol tudom es ott nem mind1 mar valoszinuleg hogy 4.3 vagy 4.6
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz #91166208 #7018 üzenetére
Jol donttel Ha meg lesz cash megprobalhatod majd lecserleni a procit leglabb egy k-ra En bevettem, hoyg a hardverapron hirdetett tuningolt 770= 780... es a "szenne" hajtot 770 sehol nem eri utol az alap 780-at
(#7020) kidboy_46 Vedd meg amit en hirdetek lapot Az szinte uj es nem "alap"
[ Szerkesztve ]
-
-
Fail3D!
addikt
Sima 780bol evga v lighningra szavaznatok? Arat nenezzuk szimplan, amit kinal a cucc
-
Fail3D!
addikt
Udv, hasznaltan rgy titan kb mennyit erhet? Gyakorlatileg a 780ti nel jobb. 6gb ram miatt? Vagy annyira nem lehet feltuningolni mint a 780ti refet.
(#7569) players111 Alapon tudom, hogy gyorsabb, de csak a gyari tuning miatt vagy minden szempontbol gyorsabb?
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
Ugyan konkret valaszt nem kaptam de akkor ugykerdezem 160k-t er egy hasznalt titan?
(#7648) SzlobiG De mivel csak az orajel a kulonbseg cserebe 6 gb ram es gondolom tuningban ugyan azt kell tudja igy meg jobb is nem? Legalbbis amit olvastam az orajelen kivul teljesen megegyezik a 2 kartya, ill a ram
[ Szerkesztve ]
-
-
Fail3D!
addikt
válasz MiklosSaS #7664 üzenetére
A szamozasbol itleve az 2 magos vga lesz, szoval a gozerovel dolgozas csak a szokasos 2 magos kartya piacra dobasa, es bf4 bol kiindulva amd jatek tobb textura hibaval amd kartyan. Amugy ar ertekben jonak tarottam addig az amd-t ameg a 7970-t ujonnan 80k alatt is lehetett venni.
-
Fail3D!
addikt
Esetleg valakit erdekelne egy titan megvetelre? Kicsit nyuznam, de mivel ugysem tudom kihasznalni valoszinuleg megvalok tole kov heten.
-
Fail3D!
addikt
Megtartanam, de sajnalom, hogy tenyleg kihasznalatlanul allna benne a penzem A 780-t alapon is erosnek ereztem szoval sporolok 1 kis penzt es nem ereznem bf4 ben a kulonbseget fhdban... Ugyan gondolkozom 2560p monitorban, de ez meg hetek ameg eldol milesz a mostani helyett
(#7834) MrM94 Az a baj nemtudom mennyit er egy titan, senki nem arul a ph-n
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz ricshard444 #7835 üzenetére
A 180 jobban hangzik Thx kiindulasnak ez is jo. 220-t is arultak nyaron, de akkor mar tenyleg inkabb ti-t vennek en is Ugy akarom beloni az arat, hogy azert draga se legyen annyira, de ne is legyen "ingyen"
-
Fail3D!
addikt
lefutattam a valleyt, alapon nem igazan eros Egy ref ti valley tesztet tudtok mutatni? Nem igazan talaltam, mindenki tuningot rakott be kereses alapjan. Lehetoleg win 8.1 es a legujabb driverral kene 0 belenyulassal ezalatt a power limitet is ertem.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
-
Fail3D!
addikt
Miert van az, hogy jatek alatt kb 80 mhzel nagyobb a boostom, mint valley alatt?
-
Fail3D!
addikt
Csak tesztelem a kartyat nemfogok rajta ilyen bios modositasokat mulveni Asus tweakel neztem es a valley alatt joval kevesebb volt a boost, pedig a bf4 nek jobban lekene terhelnie,, eddig azon bukott meg minden tuning, nem a valleynel. Visszavaltol 780 ra es vagy egy kedves barat veszi meg vagy valoszinuleg a forumrol valaki Holnap ha lesz energiam rakok fel uj wint a masik gepre es megnezem a 920 vs 2600k kozti kulonbseget bf4 alatt mennyire latvnyos.
Fent van az is megfogom neznu azzal is, de msot helycseres tamadassal bno gepezik
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
Megneztem es ott is eleri az 1200mhz t, de volley alatt meg nem erte el, megnezem majd ujra de mamar vagy 10xer lefutattam. Lehet a winfosom romlott el, de fura... holnap a masik gepnel meglatom mit muvel, de egyenlore elszomorit ez. Meg esetleg megprobalokbegy teljes vga driver torlest, de a 780 utan az 560ti vel nemvolt baj, illetve felraktam most az ujabb drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest