Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz Fail3D! #6763 üzenetére
jajj tuti mindenki reszket itt este a mántlitól valljátok be, már egy jót sem tudtok aludni nincs igazam ?
bármelyik pillanatban jöhet a mántli azt akkor egy 7850-es tanítani fogja a 780Ti-t
Nem sok dolognál volt ekkora hype, szeretem a teljesítményt, de engem ez egyelőre hidegen hagy, majd ha kiforr lehet belekóstolok.
Emlékszem 7970-et is megjelenés után vettem 1 évvel és addigra már kiforrtak a driverek nem is volt vele gond.(ugye a gcn csoda)
Topikra visszatérve szerintem jó kis közösség van itt,sok-sok régi arc van itt akik végignyomták az 580 és 680 topikot is, akik nap mint nap olvasgatják a fórumot és írnak is bele, szerintem sem gond egy kis lazaság, humor, ez kell, ez a sóNe civakodjatok, Boldog Karácsonyt Mindenkinek és FPS-ekben gazdag, de ugyanakkor frametimeokban és crashekben szűk Új Évet Kívánok!
-
h.adam.92
őstag
válasz Fail3D! #6763 üzenetére
Én nem tudom már komolyan, majd jön amikor jön, csak jöjjön..., azért nem veszek még egyiket sem, még azt kivárom. Vagy már akkor kivárom a maxwell-t is .
(#6764) norb55 : Jaja, még egy 8800GTS-ről váltottam erre a karira, de simán visszasírom azt a korszakot, amikor az ember megvette 60ért a kártyát és elég volt ahhoz, hogy a játékok menjenek max grafon. Anno a Crysis volt az egyetlen, ami kifogott rajta és ennyi. Most meg 2-3x ennyit kell csak VGA-ra költeni, hogy meglegyen a full graf.
Csak keresgéltem, hogyan mennek a 780-ok, úgy kerültem ide.
(#6767) norb55: perfect
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest