Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz Fail3D! #6348 üzenetére
Várjunk még azzal a mántlival egyenlőre még semmi konkrét nincs róla csak annyi, hogy majd jön.
Nem állítom, hogy nem lesz jó meg nem üti majd az nv-t, de annyira homály még minden körülötte, hogy kár vele számolni szvsz.
Ha tényleg akkora előnye lesz kérdés nélkül váltok.
-
-
BeLucZ
addikt
válasz Fail3D! #6763 üzenetére
jajj tuti mindenki reszket itt este a mántlitól valljátok be, már egy jót sem tudtok aludni nincs igazam ?
bármelyik pillanatban jöhet a mántli azt akkor egy 7850-es tanítani fogja a 780Ti-t
Nem sok dolognál volt ekkora hype, szeretem a teljesítményt, de engem ez egyelőre hidegen hagy, majd ha kiforr lehet belekóstolok.
Emlékszem 7970-et is megjelenés után vettem 1 évvel és addigra már kiforrtak a driverek nem is volt vele gond.(ugye a gcn csoda)
Topikra visszatérve szerintem jó kis közösség van itt,sok-sok régi arc van itt akik végignyomták az 580 és 680 topikot is, akik nap mint nap olvasgatják a fórumot és írnak is bele, szerintem sem gond egy kis lazaság, humor, ez kell, ez a sóNe civakodjatok, Boldog Karácsonyt Mindenkinek és FPS-ekben gazdag, de ugyanakkor frametimeokban és crashekben szűk Új Évet Kívánok!
-
h.adam.92
őstag
válasz Fail3D! #6763 üzenetére
Én nem tudom már komolyan, majd jön amikor jön, csak jöjjön..., azért nem veszek még egyiket sem, még azt kivárom. Vagy már akkor kivárom a maxwell-t is .
(#6764) norb55 : Jaja, még egy 8800GTS-ről váltottam erre a karira, de simán visszasírom azt a korszakot, amikor az ember megvette 60ért a kártyát és elég volt ahhoz, hogy a játékok menjenek max grafon. Anno a Crysis volt az egyetlen, ami kifogott rajta és ennyi. Most meg 2-3x ennyit kell csak VGA-ra költeni, hogy meglegyen a full graf.
Csak keresgéltem, hogyan mennek a 780-ok, úgy kerültem ide.
(#6767) norb55: perfect
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz Fail3D! #7008 üzenetére
Pontosan, SLI-nél lenne maximum jelentősége ott jönne inkább ki a dolog.
@cyberkind:
4,5-ig szerintem simán elmegy a 3770K, de felesleges multiban nem használod ki és csak "zabál a gép".A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
törölt tag
válasz Fail3D! #7019 üzenetére
hát az asus b85 vanguard lapba nem hiszem hogy lehetne tuninholni... z87-A az az alap lap... (38k)
hát én ezt akkor cserélem le, amikor 6 magos intel lesz a mostani 4 magos árán.. és a ddr4 lesz a ddr3 árán !
hát tuti nem éri utol..alapból erősebb egy alap 780 mint egy tuning 770.. 3 hónapja a teszteket bújom, csak nekem is kell segítség és szakértői vélemény és köszönöm mindenkinek,hogy segítetek nagyon rendesek vagytok
B.U.É.K mindenkinek ..[ Szerkesztve ]
-
omikron23
senior tag
válasz Fail3D! #7442 üzenetére
Itt az ominózus videó, ez alapján elég kellemes, de majd meglátjuk...
(#7445) Black Dragon: Megnézzük... Tirexi kolléga biztos el tud látni hasznos tanácsokkal...
[ Szerkesztve ]
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
ÁdiBá
veterán
válasz Fail3D! #7651 üzenetére
Mit nevezel extrém tuningnak?!
Nálam gond nélkül megy 1260-1280 at a gpu gyári órajelekelen egyéni ventilátor vezérléssel 78 fok maximum.
A kártya egyáltalán nem nevezhető hangosnak zárt gépházban.
Memória 1900Mhzet bír.Én a helyedbe 780Ti (6GB) verziót néznék.
Ha lúd legyen kövér.Én személy szerint ha csak 160K lenne a kártyára, én is a 780Titánt választanám a memóriája miatt ami 6Gb.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
-
westlake
félisten
válasz Fail3D! #8211 üzenetére
Ha a Valley-ra gondolsz, akkor ott csak az oprendszer számít. Másrészről megbízhatónak tűnik. Ha Ádibá eredményét nézzük, akkor egy négymagos CPU is elég a kihajtásához. Legalábbis a Valley-nál.
De jó, a Advanced verzióban van benchmark loop funkció.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Fail3D! #8520 üzenetére
westlake biztos azt fogja mondani, hogy az ASIC-tól függ, neki az a véleménye, csak azt nem látod, amikor veszed, továbbá az is természetes nála, ha egy gpu hangos és meleg, de menjen az OC, neki ez a lényeg!
Nekem, meg szerintem, aki otthonra és játékra veszi nem akar állandóan fülessel játszani...meg bios-t hekkelni, hanem megnézi esetleg a tuning végét és game...
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
keIdor
titán
válasz Fail3D! #9055 üzenetére
Aki ki tudja használni pl. a dupla pontosságot tartalmazó dedikált feldolgozókat, vagy a 6GB ramot, annak megérheti simán.
Játékra nem éri meg persze, 1600p-ig bezárólag elég a 780Ti, az jobban megéri. Felette persze más tészta, de az már nagyon rétegfelbontás. 2160p messze van, több monitor meg nem népszerű és drága is,¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest