Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseneles
őstag
válasz Cseneles #17027 üzenetére
Amúgy a Mantle--re reagált a Microsoft is ami már maga a DirectX12 lesz...példa képen egy jól megírt API-val a PS4 hardveres képessége minimum a fele azoknak a gépeknek amit itt többünk is használ de mégis képes 60FPS-el futtatni ugyanazt a Gamet mint a PC-nk
Players111 : ez amit az Nvidia meglépett már rég bekellet volna vezetni az első TFT, LCD kijelzők megjelenése idején... ez szerintem semmiféle lépéselőny, csupán egy jó észrevétel ami a lassú válaszidőkből adódó tényleges képmegjelenítési probléma
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
SzlobiG
félisten
válasz Cseneles #17027 üzenetére
Miért van az, hogy ha valamit amit az nv talál ki, akkor egyből megjelentek fikázni? Miért fáj ez nektek? Elkezditek megmagyarázni az ellenkezőjét tök értelmetlenül úgy hogy még nem is próbáltátok nem is láttátok milyen a valóságban.
Tudjuk milyen az amd nem kell itt bizonygatni a free sync meg társait, majd ha arra vágyunk akkor veszünk azt miattunk nem kell osztani az igét.
Szerintem itt megint az önnyugtatás a kiváltó ok, hogy bezzeg nekem nem kell szar nv kitalálta ezt a baromságot az amd akkor is jobb.
-
FLATRONW
őstag
válasz Cseneles #17046 üzenetére
Nem igazán értelek. Mi történik, hogyha egy 100 Hz-es monitoron - függetlenül attól, hogy CRT vagy LCD - csak 80 fps-el fut a játék? Az történik, hogy 20 képkockát újra megkel ismételni ami akadáshoz vezet. G-sync esetén nincs képkocka ismétlés, mert dinamikus a monitor frissítése.
-
-
HSM
félisten
válasz Cseneles #17181 üzenetére
A refi 290-esek szeretik dobálni lefelé az órajeleket, ha elérik az üzemi 94 fokos hőfokukat, a Tiéd viszont speckó hűtős, azon ez nem áll fenn. Persze, erősen kérdéses, mennyire fair ezt a jelentéktelen apróságot így elhallgatni, mindenesetre erősen félrevezető szvsz, ami a 290-esek erejét illeti.Szerk: mégis driver lehet az ok, nálam is 9858 pont a FireStrike, megtaláltam egy régebbi eredményem: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest