Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz BlessedElroy #81 üzenetére
70-71 fps, 2950-2980 pont körül.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Landon
őstag
válasz BlessedElroy #267 üzenetére
Lekopogom de nekem eddig semmi bajom nem volt SLi-vel leszámítva azt a pár esetet amikor várni kellett köv. driverre hogy teljesen ki legyen használva a 2 kártya.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Rexcor
őstag
válasz BlessedElroy #516 üzenetére
Szerintem nekem is sima ref MSI lesz.
Tirexi: Most a Dishonored-el játszottam és lazán viszi minden off meg low-on 20-25 FPS-el FHD-ban. A többi játékot nem merem kipróbálni vele.
-
WaterWawe
őstag
válasz BlessedElroy #576 üzenetére
Elég.
-
Rexcor
őstag
válasz BlessedElroy #579 üzenetére
Játékokhoz biztos elég lesz...
-
ForRedGlory
félisten
válasz BlessedElroy #579 üzenetére
Ne aggódj, nem csak Te nem tudod kihajtani
Szűrj rá itt a nevemre a topicban és láthatod hogy brutálisat gyorsul a 780 ahogy emelkedik a CPU órajele.Ha meglesz a vízhűtésem, akkor meglátjuk mekkora órajel kell ahhoz, hogy kihajtsa a proci. Bár szerintem az ilyen Dzsónasz-féle tuning guruk (már) biztos tudják
(#580) freestyée: akkor egyről beszélünk, kevés lesz a 4.7 mint halottnak a csók. Persze leginkább tesztre tudok alapozni, játékban nem mértem, oda lehet, hogy kevesebb is elég.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz BlessedElroy #584 üzenetére
Az lehet, de a 670 és a 780 finoman szólva sincs partiban.
670 vs 780 Valley benchmark alatt. Persze a proci nem ugyanaz, de azért ha megnézed valami 65% a difi, amit +4-500 MHz a CPU-n nem fog kihajtani.
Más kérdés, ha húzod a 780-at, akkor 70 fps is megvan, ami közel duplája mint a 670-es eredményed. Perszte játékban nem ilyen nagy a különbség, tény. Volt itt valaki állat, akinek nagyon ment benchmark alatt, asszem 73 fps fölött volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz BlessedElroy #593 üzenetére
4.4Ghz-en tolom HT-vel és real eredményeket kapok a többiekéhez képest szal gondolom elég neki.
A gigával nincsen semmi baj emberek, csak féltek az ismeretlentől.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz BlessedElroy #600 üzenetére
Hát most mennyin van? Alapra nem mondanám, hogy elég. Bár ki tudja ki kéne próbálni.
-
Tirexi
addikt
válasz BlessedElroy #604 üzenetére
Az simán elég hozzá. Jó játékot kívánok Elroy!
-
KAMELOT
titán
válasz BlessedElroy #606 üzenetére
Refet vegyed. Legalább jó a hűtése. Vagy ilyet is vehetsz EVGA GeForce GTX780 ACX
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Tirexi
addikt
válasz BlessedElroy #753 üzenetére
Nem éri meg. Rátolod azt a pluszt AB-ben azt kész.
-
BlackSoft
addikt
válasz BlessedElroy #1055 üzenetére
Ezt valaki feltette....
Már a NewEGG, és az Amazon is kezdi forgalmazni a 780 gaminget, de cseppet sem ilyen áron
Hamarosan szerintem kapható is lesz, mert egyelőre csak a rendelést veszik fel...
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
BlackSoft
addikt
válasz BlessedElroy #1057 üzenetére
Én nem rendelek sehonnan ilyen árban külföldről, kivéve, ha megbízható forrás, vagy lehet utánvéttel fizetni...(a 145ezres ár nagyon jó amúgy )
Egyébként igen, ahogy látom a NewEGGnél már kapható is, tehát ez valami olyasmit jelenthet, hogy el fog jutni a forgalmazás előbb vagy utóbb hozzánk is.
És én nagyon szemezgetek vele, bár meg kell hagyni, hogy a ref. hűtés is nagyon tetszetős
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz BlessedElroy #1069 üzenetére
Igen én is ezt mondom. Csak ezt nem mindenhol lehet...mondjuk az EVGA nem szállít máshova, csak ott náluk, tehát nem tudok rendelni egy kábelt sem tőlük ide.
-
SzlobiG
félisten
válasz BlessedElroy #1263 üzenetére
Mer mennyi?
-
SzlobiG
félisten
válasz BlessedElroy #1265 üzenetére
Ja de nem itthon.
Amúgy lehet ám szépen is linkelni.
-
Zod tábornok
csendes tag
válasz BlessedElroy #1265 üzenetére
-
Zod tábornok
csendes tag
válasz BlessedElroy #1274 üzenetére
mert?
-
Zod tábornok
csendes tag
válasz BlessedElroy #1276 üzenetére
nem tudod hogy kell?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BlessedElroy #1792 üzenetére
Szerintem igen, Kb ennyi a referencias eVGA-m is.
(#1790) players111: Milyen frekin jaratod a 3770K-at?
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BlessedElroy #1797 üzenetére
Nem.... Sopron-ban eltem, maskulonben Szatmarnemetiben szulettem...most Angliaban elek. (mint te)
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BlessedElroy #1799 üzenetére
Ird meg a postcode-ot privatban, sohasem lehet tudni. Sokat utazok anglia teruleten.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BlessedElroy #1840 üzenetére
Nekem mondod...volt 2600K-m ami siman ment 4.9 GHz-et 1.25 V-al es jatekok alatt nem lepte tul a 65 fokot leggel.
-
BeLucZ
addikt
válasz BlessedElroy #2192 üzenetére
akkor ezt jól kifogtam, gyors kipróbálom még akkor
-
BeLucZ
addikt
válasz BlessedElroy #2192 üzenetére
tegnap nagyon butus voltam, kiment a fejemből, hogy feltoljam a bf4béta optimalizált nv drivert, előtte 326.80 volt, hát az újjal megy mint az álom ultrán is egy szem 670el is, fene se gondolta volna hogy ennyit számít egy ráoptimalizált driver, eszembe nem volt....
-
BeLucZ
addikt
válasz BlessedElroy #2199 üzenetére
jah és alapon ment kérdés hogy a végleges mennyivel lesz szebb és nagyobb igényű
de hát nincs itt gond, úgyis jön az nv féle wunderdriver és mindenki boldog[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BlessedElroy #2252 üzenetére
AZ overclockers az egyik legszelhamosabb ceg amit ismerek angliaban. Soha tobbe semmit nem veszek toluk.
-
norb55
őstag
válasz BlessedElroy #2252 üzenetére
Van az 185K-tol 315K-ig merlinhardver-nél Elvégre csak két darab 7970 dolgozik 1 nyákon , semmi extra nincs a 7990-be.
-
WaterWawe
őstag
válasz BlessedElroy #4795 üzenetére
Zotac-ra tudtommal csak 2 év gar van. Ha a helyedben lennék a classified-ot választanám
-
dupladé.
csendes tag
válasz BlessedElroy #4799 üzenetére
zotac-nak a garija 5 évre bővíthető. én most rendeltem olyat csüt/péntek lesz nálam a cucc ha akkor még esedékes regélhetek róla!
"Ha ismerjük az ellenséget és ismerjük magunkat is, akkor száz csatában sem jutunk veszedelembe" - Szu-Ce ## battlelog: eDDy_yolo
-
Firestormhun
senior tag
válasz BlessedElroy #4799 üzenetére
Zotac AMP csak egy sima custom cooleres kártya, nem egy kategória az EVGA CF-fel és MSI Lightning-gal.
...
-
senior tag
válasz BlessedElroy #4850 üzenetére
Nyugi kolléga,simán bírni fogja! Még ha SLI-ben is gondolkodnál,akkor sincs gond szerintem!
-
SzlobiG
félisten
válasz BlessedElroy #4850 üzenetére
Hogyne tudná még sli-t is kihajtja húzva.
(#4857) Tirexi : Gondold végig szimpla logika. Mivel huztad az egyik gpu-t ezért a másik nem képes akkora teljesítményre ezért az 99%-on fog menni a húzott gpu ahogy írtad 80% mivel 'lebutul' a masik szintjere ezért ahhoz alkalmazkodik amelyik lassabb. Húzd meg a másikat is és nézd meg kizartnak tartom a cpu limitet ha húzva van a cpu.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
válasz BlessedElroy #4922 üzenetére
Az az OC az amúgy ref. kártya?
-
WaterWawe
őstag
válasz BlessedElroy #4924 üzenetére
OC olcsóbb és kapsz hozzá gémeket, meg ingyen kiszállítják... mi kell még?
-
nagyúr
válasz BlessedElroy #4926 üzenetére
Akkor várjuk együtt.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz BlessedElroy #4929 üzenetére
Igen már megvan a második is.
Elvileg pénteken jön a harmadik.Azért írtam együtt várjuk.
3dmark teszteknél kell vmit engedélyezni SLI-hez ?
#4932 SzlobiG : Nem huzom addig.
A héten megjön mind a három.(hétfő-kedd-péntek)[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
conqver
aktív tag
-
SzlobiG
félisten
válasz BlessedElroy #4961 üzenetére
Az ára is az.
-
nagyúr
válasz BlessedElroy #4961 üzenetére
Kicsit kipótolod és 780 SLI.
És akkor a Ti sincs sehol már erőben.Ezért is irom mindig,hogy a 780Ti még drága és felesleges kiadni érte annyi pénzt.
Agyaltam eleget ezen elhihetitek,mire elkezdtem 780 kártyákat venni.[ Szerkesztve ]
-
conqver
aktív tag
válasz BlessedElroy #4963 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Evga gtx 780Ti Acx Classified vga-t várom
Shadow&Dust.....
-
nagyúr
válasz BlessedElroy #5015 üzenetére
Mi ügyesen megcsíptük.
Jönnek az üzenetek és az e-mail-ek a holnap szállításról.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz BlessedElroy #5015 üzenetére
Te tudsz regisztrálni az MSI honlapján ?
A fórumba sikerült regisztrálnom,de ahol a 780-kat szeretném regisztrálni ott nem tudok.#5040 Elroy1980 : Ha megrendelted akkor te kapod majd annyiért amennyiért vetted.
Sztem nem lesz gond,holnap küldik neked is. Kellett hogy kapjál e-mail-ket és sms-t is.#5042 Elroy1980 : Gyártói garanciára beregisztrálni az MSI cuccokat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BlessedElroy #5042 üzenetére
Még jó hogy van 3-4 fajta böngésző a gépen.
Utoljára az explorert hívtam segítségül.
Onnan már sikerült végre regisztrálni.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
BeLucZ
addikt
válasz BlessedElroy #5053 üzenetére
670 elég hurka vga sajnos, nem egy ligában játszik ezekkel a gk110-es szörnyekkel a gond az, hogy még csak nem is egy tuningbajnok, nekem valahogy soha nem sikerült kifognom tuningos vgat, 780Ti-vel biztosra mennék főleg egy ilyen kingpines verzióval
-
westlake
félisten
válasz BlessedElroy #5699 üzenetére
780 Ti - 700$, GPU 928MHz
780 Ti Classified - 740$, GPU 1020MHz
Ennyi.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
BeLucZ
addikt
válasz BlessedElroy #5703 üzenetére
kb 5% a ref 780ti javára, tehát nem sok, tuningba akár be is verheti, szal ha jó áron tudsz 780 classot szerezni, gondolok itt arra hogy kb 30 ezerrel olcsóbban legalább mint 780ti-t simán megérheti a dolog
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz BlessedElroy #5699 üzenetére
10-15%
Mekkora felbontásra akarod használni? Amúgyegy jó ks GTX 780 bőven elég mindenre .[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz BlessedElroy #5709 üzenetére
határeset, egyikkel sem jársz rosszul, de lehet a 780 classot venném, mert ez már jelentősnek nevezhető difi HUF-ban 25 ezer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs