Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
válasz BlessedElroy #8089 üzenetére
Elég jó kártyák, de ahogy az előttem szólók is írták, nálunk amúgy is kicsi a kereslet a Premium kategóriára és ezek a kártyák nem pörögnének a nagykerekben sem, mert ekkora felárat kevesen fizetnének meg rá.
Ha egyáltalán megveszik az ilyen kategóriás terméket, inkább az ismert és olcsóbb márkákat keresik.
Kicsi felvevőpiac vagyunk....
Találtam Neked még egy jó kis kártyát ami szintén jó minőségű egy különleges darab.
Galaxy 780 Hof [link]
[link]Galaxy 780 TI HOF [link]
[link]Kísértetiesen hasonlít a KFA kártyájára.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz BlessedElroy #8101 üzenetére
Jó!
Gyere TS-re, mert összeraktam a gépem...
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
dantambt
tag
válasz BlessedElroy #8216 üzenetére
Szerinted 850 es táp elég lenne 2db 780hoz?
-
trufa12
addikt
válasz BlessedElroy #8508 üzenetére
Ha meg veszem majd fogtok (a fundamenta nyomatná már a lóvét ez fog vissza ) (esetleg nem tudja valaki hogy mennyi idő ? múlt hét szombaton lett le tárgyalva.. (meg lett adva nekik minden hogy minél hamarább utalják szóval kb mennyi idő így ?)
Gondolom a configom kihajtaná..?
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
BeLucZ
addikt
válasz BlessedElroy #9160 üzenetére
kispórolták a cudát a vgadból a kicsi kínaiak....
na nem ám
-
MrM94
addikt
válasz BlessedElroy #9162 üzenetére
Nyiss csak meg egy GPU-z t nezd meg be van pipalva a cuda?Ha nem akkor Drivergebasz
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
TTomax
félisten
válasz BlessedElroy #9162 üzenetére
Jobb klikk futtatás rendszergazdaként megvolt?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Goldmen75
őstag
válasz BlessedElroy #9228 üzenetére
Ez mnost má engem is érdekel miez?!?! Melyik progi? Megnézem otthon én is...
-
Goldmen75
őstag
válasz BlessedElroy #9230 üzenetére
Ahham! Ez egy dosos mérőcske,nem lehet hogy ez a gondod? Nekem itt melóba egy 640 gt van, simán lefutott
-
SzlobiG
félisten
válasz BlessedElroy #9242 üzenetére
-
törölt tag
válasz BlessedElroy #9356 üzenetére
Honnan és milyen biost ratál fel?
-
Tirexi
addikt
válasz BlessedElroy #9358 üzenetére
Amúgy nekem sem korrekt valami az MSI-vel.
Feszt hiába emelem marad 1.1V-on.
Viszont az EVGA-ban megy simán az 1.21V...
Nem vágom...Segíts Players!!!
-
bombibmw
veterán
válasz BlessedElroy #12394 üzenetére
Köszi,ezzel sem jó.
Azt írja a CMD,hogy nem ismeri fel belső-külső parancsként,futtatható programként.
Csináltam egy "nvflash" mappát a C:-re és oda csomagoltam ki és a VBios-t is ebbe csomagoltam ki.
Ezután DOS ablak és itt nem ismeri fel,amikor be akarom olvastatni vele.(#12395) h1mpi :
Köszi.
Úgy látom ezzel a 2 perces művelettel fog elmenni az egész napom.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz BlessedElroy #15941 üzenetére
A 780/780Ti és 4K párosítás a 3 GB VRAM miatt hal meg, mint ötlet. TITAN BLACK vagy TITAN-Z kell oda.
De ha olcsón akarod megúszni, akkor 2 db 6 GB-os 780-at veszel.Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz BlessedElroy #16515 üzenetére
WoW de szép ez a ház, jó is? Szerintem tuning nélkül egy jó házhűtéssel elmegy. Kitiltott Rexinek is megy a két 780 ASUS szépen.
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz BlessedElroy #16517 üzenetére
Nagyon tetszik az a ház, elképesztően jó a formája. Lehet majd egyszer lesz egy ilyenem. Trexinek a stílusával voltak gondok...
-
Anubris
őstag
válasz BlessedElroy #16517 üzenetére
Én is agyaltam ezen a házon, de az hogy elülső venti takarásban van nem annyira jó. Vannak akik belülre tesznek vga-k elé egy ventit az segíthet. Gondolom alulra a nagyobb táp miatt nem fog beférni.
Szerintem amúgy a kérdés inkább az hogy 4K-nál, elég-e a 3 gb ram amit ezek a kártyák tudnak.
-
h1mpi
félisten
válasz BlessedElroy #16528 üzenetére
Csak sajnos 4K-ra kevés lesz. Ezt azért tudjad előre. 2 db 780 Strix 6GB-os jó lehet 4K-ra.
-
Anubris
őstag
válasz BlessedElroy #16528 üzenetére
Asus Strix 6 gb illetve az EVGA-nak több 780-asa van 6 gb-ből.
-
h1mpi
félisten
válasz BlessedElroy #16554 üzenetére
Ezért vettem a Strixet és nem a sima DCU2OC-t. Mivel én sűrűn cserélek fontos a jó értéktartás és a gyors eladhatóság. 6GB-os 780-al nem lesz tele az HA, az tuti fix
19K volt a diffi! Használtban most nem gondolkoztam.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz BlessedElroy #17843 üzenetére
Inkább a VRAM elfogyása a probléma 4K-ban, és ha az elfogy akkor 100 helyett nem 25 FPS lesz, hanem 5.
Ha elég a VRAM, akkor mondjuk 1440p-ről 4K-ra feleződni szokott az FPS, FHD-ről talán harmadára esik vissza.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
ricshard444
veterán
válasz BlessedElroy #17843 üzenetére
Nézd meg DSR-rel. Bár nem 100% ugyanaz, de nagyon jó kiindulási alap.
A 3D beállítások panelen a DSR paramétert rakjad 4x-re. Utána a játékban állítsd 4K-ra a felbontást és meglátod.
Élsimítást mindenképp felejtsd el.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest