Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakkimcer
tag
válasz Rage47 #35141 üzenetére
window alatt exFat-nak látja, nem kínlódtam a mindenféle formázó progikkal, ráhagytam a switch-re
inkább az érdekelt, ha már a switch megformázza, utána felül lehet-e írni az előzővel és igen sikerült
Samsung Evo plus 512 GB-os kártyát vettem (MC512GA), MC512HA-ról annyit olvastam, hogy azt 2020-ban adták ki, de minden paramétere ugyanaz, csak talán alapból 5 év gari van rá a webshopokban, meg pont annyival drágább, mintha vennél a GA-ra garancia kiterjesztést
Samsung oldalán 10 évet írnak garira mindkettő esetén, ezért nem értem, hogy a boltok mit szórakoznak ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest