Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Lesz kommunikáció is. Csak nem tudom hogyan oldjuk meg. Discordra regizek, de ha rajtam a fejes és hallgatom a játékot közben hogyan kommunikálunk discordon? Itt ugye kicsit bonyolultabb mint gépen, mert ott simán fut a háttérben. Am itt switchen kajak nincs voice chat? Még nem néztem mondjuk, de mintha azt olvastam volna.
30z.Samu gyere. Nekem úgysem a win a lényeg, hanem simán csak szórakozásból játszom. Mondjuk már switchen is van ahhoz képest vagy 3-4 solo win. PC-n sok volt. De már nem játszok sem pc-n, sem laposon. Túl sok helyet foglal az asztalon, meg kell nagy hely az egérnek, egérpadnak. Jó ez így kontrollerrel is. Így az asztalom is tök letisztult, nincs teli perifériákkal. Asztali gépet már nem is tartunk itthon.
[ Szerkesztve ]
Maxi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nyomtató topik
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Öregszem
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest