Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-02 11:10:22

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1901) pippo76 válasza kresz2 (#1898) üzenetére


pippo76
tag

Nem fog működni. Mi hasonlóképpen használjuk ( 2 Amerikában 1 Magyarországon 1 Szlovákiában, az előfizetes pedig az USA-ban.) és mindenki az adott ország tartalmát látja.

[ Szerkesztve ]

(#1902) azbest válasza Viper26 (#1900) üzenetére


azbest
félisten

sajnos nem, 16:9-re vannak gyártva a videok, szélesebb kijelzőn körben kefekete keretes lesz. Régebben beszéltünk már erről szerintem itt, pl ezen a környéken. Valószínűleg kompatibilitási okokból. Most még ritka az ultra széles vásznű. De lehet megér egy beszélgetést a webchates supporttal, mert ha nem szóltok, hogy igény lenne rá, akkor nem is feltétlen foglalkoznak vele.

Elvileg talán chrome alatt meg lehetne varázsolni egy addonnal, hogy úgy zoomoljon bele, hogy kitöltse és az alsó-felső keret levágódjon. De azt azért nem szerencsés, mert chrome alatt csak 720p minőség a max a drm miatt.

(#1901) pippo76
max, ha az ottani előfizetéshez olyan amcsi vpn-t is használ, amit a netflix még nem ismer...

[ Szerkesztve ]

(#1903) kresz2


kresz2
tag

Köszönöm a választ mindenkinek!

(#1904) Viper26 válasza azbest (#1902) üzenetére


Viper26
nagyúr

Igen, ott megy is addon-nal szépen (Youtube, Twitch stb is), csak ahogy mondod ezek szerint 720p.

iPhone 14 | FR955

(#1905) tuki2200


tuki2200
senior tag

Elofizettem tegnap megint egy honapra a 4K csomagra, ennyi ido alatt vegig nezunk mindent ami uj es erdekel. Szomoruan latom, hogy a magyar feliratok mennyisege meg mindig szanalmas, ellenben meglepo, hogy roman szinte mindennel van..

(#1906) kmarci25 válasza tuki2200 (#1905) üzenetére


kmarci25
Topikgazda

Ha jól tudom, hivatalosan még mindig kvázi próbaüzem van, így ez nem csoda. Sajnos.

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#1907) Nayrobi válasza tuki2200 (#1905) üzenetére


Nayrobi
őstag

Még mindig 2x annyi román van mint magyar, ne csodálkozz. A cseheknél ugyanez van mint nálunk.

(#1908) tuki2200 válasza Nayrobi (#1907) üzenetére


tuki2200
senior tag

De a 2017-es adatok szerint Romaniaban 54 ezer elofizeto van, Magyarorszagon meg 40 ezer... a feliratok szamanak kulonbsege megis oriasi... na mindegy, jo nekik. Csak furcsallottam mikor meglattam

[ Szerkesztve ]

(#1909) janos666 válasza tuki2200 (#1908) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ha a saját számaidból indulsz ki, akkor kár is több magyart csábítgatni, mert népességarányban már jobb a lefedettségi arány, tehát kisebb a további bővülés lehetősége. ;]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1910) Nayrobi válasza tuki2200 (#1908) üzenetére


Nayrobi
őstag

Nemtom mennyire valid ez a szám, azt hittem max 5000 vagy ilyesmi, wow

(#1911) erahurka válasza Nayrobi (#1910) üzenetére


erahurka
félisten

Lehet beleszámít a próbahónap is 😂

(#1912) ΞΔGLΞ válasza tuki2200 (#1908) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Itt nagy valószinűséggel az van, hogy amellett, hogy van egy lelkes fordítóbrigád, akiket kifizet Románia is a netflix mellett, még a jogokba is beleszállnak. Emiat sziinte azonnal és 100%-os, hogy a legújabb sorozatoknál már is ott virít a román felirat. A német meg nem is kérdés egy halom, pénz öl mindenbe, emiatt nekik a románok mellett már az 5.1-es dolby szinkron is elkészül a felirat mellett.
Ez az elb....tt ország (magyar mi más) meg semmire nem hajlandó (tudjuk látjuk, hiszen benne élünk, hogy micsoda ostobaságokra van pénz és ami fontos arra nincs, de ez már politika), amit kitalálnak, hogy több feliratos film lesz, hogy az emberek tanuljanak nyelveket az oké, de szerintük a sok szarjukat, amiket 2-3 havonta ismételgetnek majd azt fogják nézni újra és újra az emberek, mert a szinkron mellett ott lesz az eredeti felirat angolul és magyarul is?

Ha ezt akarják, akkor azt csak frankó sorozatokkal lehet elérni és ebben bizony a netflix a top,mert itt valóban brutálisan jó, friss, ropogós sorozatok kerülnek be havi szinten, amit csak náluk lehet nézni, mert ők finanszírozzák durva és néha nagy stúdiókat megszégyenítő pénzekkel.
Illetve talán még a hbo go, de ahhoz muszáj beletolni pénzt és kifizetni a fordítókat és a jogokat, mert ezt egyedül a netflix nem fogja megtenni. Pl, attól, hogy az aranyélet angolul feliratos, egy kezdő a büdös életben nem fogja tudni, hogy kell egy nehezebb szót normálisan kiejteni, ahhoz az eredeti szinkron kell és magyar felirat, szerencsére ebből is sok van már a hbo-go-n. Nyelvtanuláshoz, viszont a legjobb megoldás az angol hang és mind a két felirat (angol-magyar) megjelenítése lenne. Eltértem a tárgytól, szóval a lényeg itt is a pénz, és ezek szerint a Románoknak van rá...erre is.

(#1913) erahurka válasza ΞΔGLΞ (#1912) üzenetére


erahurka
félisten

100% hogy nem fizet Románia a Netflixnek hogy legyen szinkron meg felirat...

(#1914) ΞΔGLΞ válasza erahurka (#1913) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Szinkront nem is írtam Romániára, csak a felirat készítők pénzelését és talán még a jogokba is beszállhatnak, emiatt lehet, hogy azonnal van elérhető felirat románul.
Ha fordítani kellene, akkor azért én is rendesen elkérném a pénzt, régen több fordításom is kikerült a netre, mikor még nem volt (akkora) család és volt ilyesmire időm, de most ingyen a tkm aki megcsinálná.
Mert ahhoz, hogy legyen felirat ki kell fizetni a liszencet! De ha te ezt 100%-ra tudod és ilyen frankón megindokoltad, akkor biztos úgy is van. Egy rakás felirat készül a netflix sorozatokra magyarul, szerinted miért nem kerülnek be? A jogok miatt.
Romániánál sokkal nagyobb, több ország van, akit betudna kebelezni a netflix, mégis náluk elérhető és azonnal szinte a legújabb tartalomhoz, vajon miért? Én leírtam egy tényt, ami nem 100%, de ha nem is pontosan így működik, akkor is a románoknál valakik a netflix-et részesítik előnyben, az pedig másképp nem megy, csak pénzzel, hozzájárulással.

[ Szerkesztve ]

(#1915) kmarci25 válasza ΞΔGLΞ (#1914) üzenetére


kmarci25
Topikgazda

Ez a téma már többször felmerült itt a topikban is. A szinkron miatt, illetve a magyar netflix próbaüzeme miatt. Nálunk annyira hozzászoktatták az embereket a szinkronhoz, hogy egész egyszerűen a nagy többség nem néz feliratos tartalmat. Nem kell itt elb*szott országozni, ha elb*szott is (szerintem nem az!), nem attól lesz az, hogy nincs felirat a netflix-en. :N

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#1916) ΞΔGLΞ válasza kmarci25 (#1915) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Amit leírtam, annak a lényege közel sem a magyar szinkronról szólt! Az ország megítélése meg szubjektív. :-)

(#1917) kmarci25 válasza ΞΔGLΞ (#1916) üzenetére


kmarci25
Topikgazda

Az lehet, de attól én még arra a részre reagáltam. ;) És azért írtam ezt, mert összefüggésben van a feliratos tartalmofogyasztással. Sőt szerintem leginkább az indokolja azt.

[ Szerkesztve ]

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#1918) erahurka válasza ΞΔGLΞ (#1914) üzenetére


erahurka
félisten

Mi értelme lenne egy külföldi, teljesen független tartalomszolgáltató vállalatot pénzelnie a román kormánynak? Nyilván végzett piackutatást a Netflix, és ez alapján úgy látják, hogy érdemes az ottani piacra többet költeni, vagy jobban meg tudtak egyezni a jogtulajdonosokkal, ki tudja. De nem tudom elképzelni hogy bármelyik ország fizessen a Netflixnek a lokalizált műsorokért.

(#1919) ΞΔGLΞ válasza erahurka (#1918) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Tudnék erre regényt írni, de nem teszem, lényegében pont azért, mert két hozzászólásod közül az utóbbinál kiderült, konkrétan lila gőzöd sincs az egészről. Persze nem azt írom, hogy nekem lenne, csak leírtam egy lehetséges verziót, hogy románul a legújabb sorozat, ahogy kikerült ott csücsül az összesre a felirat, nem csak pár és sorban készül, hanem full kint lévő évad összes fordítása. Márpedig ebben az esetben kell lennie egy segítő és ösztönző kéznek a háttérben.

(#1921) kresz2


kresz2
tag

Azért most kicsit pipa lettem.
Látom kijött a daredevil 3 évad.
Eddig minden részhez volt magyar felirat, most természetesen nincs.
Nem várom el hogy mindent fordítsanak le, de legalább az ilyen nagy durranásokat megcsinálhatnák,főleg ha a korábbi részeket meg tudták oldani.

(#1922) erahurka válasza kresz2 (#1921) üzenetére


erahurka
félisten

Szerintem ha már itt vannak elvárható lenne hogy legalább a sajátgyártású műsorok magyar felirattal legyenek fenn.

(#1923) kresz2 válasza erahurka (#1922) üzenetére


kresz2
tag

Én is így gondolom.

(#1924) unrealnoise válasza erahurka (#1922) üzenetére


unrealnoise
senior tag

Ha csak annyit csinálnának, már előfizető lennék. Mert igazából az egyéb cuccokat máshogy is be tudom szerezni vagy láttam már őket. A sajátokat viszont illene lefordítani, és engem egyébként is motivál, hogy új, lehetőleg jó vagy kiemelkedő cuccok születését támogassam.

Poénból én nem dobálom ki a pénzt... Jelenleg a HBO Go mindenképpen jobban megéri, pláne 1500 Ft-ért...

steam / trakt.tv ID: unrealnoise

(#1925) Gsx-rr válasza pippo76 (#1901) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Ez szerintem nem ennyire egyertelmu.
En 2,5 hete jottem el Magyarorszagrol.
Az elso heten semmi se valtozott,ugyanazokat a tartalmakat ertem el mint otthon.
Ma megjelent par Spanyol nyelvu tartalom,de ami a listamban van tovabbra is elerheto Magyar felirattal is

(#1926) ΞΔGLΞ válasza unrealnoise (#1924) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Aki nem érti az angolt, annak bizony pénzkidobás a netflix. A kevés magyar tartalom nem ér meg havi 4000 forintot, már ha az ember valóban élvezni szeretné a 4K HDR és Dolby Digital Plus adta minőséget. Több sorozatra azért szoktam rá, mert a látványvilág miatt elkezdtem nézni, aztán csak magával sodort a film is.
Egyébként, szerintem el sem indítottam volna. Nem akarok visszatérni az (off felirat miért van így) témához, de pont az előbb kaptam egy mail-t a legújabb sorozatokról (pl ANON), még a német sincs ott sőt semmi, de a román már ott virít.

[ Szerkesztve ]

(#1927) ΞΔGLΞ válasza kresz2 (#1921) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Most direkt megnéztem, ott van a magyar felirat, legalábbis nálam megjelenik és feliratozva is van lejátszás közben.

(#1928) kresz2 válasza ΞΔGLΞ (#1927) üzenetére


kresz2
tag

Szia!
Biztosan a daredevil
harmadik évadot nézted?
Nekem nincs rajta magyar felirat.

(#1929) zseko válasza ΞΔGLΞ (#1926) üzenetére


zseko
veterán

Mondanám, hogy a tartalom hiánya miatt eleve nem éri meg 4e-ért előfizetni, de ez már annyira nem áll, mert a hetedikek vagyunk mennyiségben, ha hihetek az unogs-nak. Mindenesetre még így is eléggé sok olyan tartalom van amit néznék, de mi nem kapjuk meg. Ezért pedig valóban nem fizetnék 4e-et. A 4K-s tartalomért fizetni is csak akkor ér valamit ha van hozzá megjelenítő, annak hiányában megint nem éri meg, a kevesebb tartalommal együtt meg pláne.

HR24.hu

(#1930) Nayrobi


Nayrobi
őstag

A Making a murderer egyből magyar felirattal került fel, ez az első premier talán ami így járt. Hátha ez valaminek a kezdete.

(#1931) ΞΔGLΞ válasza kresz2 (#1928) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Elnézésed kérem, másik sorozatra nyomtam rá. Tehát valóban nincs rá magyar felirat.

(#1932) ΞΔGLΞ válasza zseko (#1929) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nekem és a családnak megéri minden szempontból..

[ Szerkesztve ]

(#1933) zseko válasza ΞΔGLΞ (#1932) üzenetére


zseko
veterán

Ha neked megfelel akkor oké. Végülis mindenki maga tudja neki mennyit ér. Én ha nézhetném azokat a sorozataimat is, amikről egyébként tudom hogy fent van, de nálunk nem elérhetőek, akkor én is ezt mondanám, így viszont csak azt, hogy ár/érték arányban - számomra legalábbis biztosan - nem éri meg a 4e-et.

Egyébként én pl. nem értem az angolt (legalábbis nem annyit ami elég lenne egy jó közepes értéshez is), de inkább legyen több tartalom, mint magyar.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#1934) Imilenni


Imilenni
addikt

SziasztoK!
Kaptam 3 hónap Netflix előfizut! De, meg kellett adni fizetési lehetőséget ugyebár, na azt lehet törölni valahogyan?

Press "F" to pay respects.

(#1935) Drenadar válasza Imilenni (#1934) üzenetére


Drenadar
veterán

igen lehet. és a beállításoknál.

TE hol kerested valamelyik film kategóriánál? :D :D

https://www.netflix.com/YourAccount

(#1936) Imilenni válasza Drenadar (#1935) üzenetére


Imilenni
addikt

Bocsi, az értetlenkedésért, de hol?

;]

Press "F" to pay respects.

(#1937) Nayrobi válasza Imilenni (#1936) üzenetére


Nayrobi
őstag

Update payment info

(#1938) Imilenni válasza Nayrobi (#1937) üzenetére


Imilenni
addikt

Átdob Paypalra, vagy beírhatok más fizető eszközt.
De törölni nem ajánlja fel :(

Press "F" to pay respects.

(#1939) Drenadar válasza Imilenni (#1938) üzenetére


Drenadar
veterán

beírsz egy másik paypalt amin nincs egyenleg vagy kártya, de sokkal egyszerűbb beállítani valahol egy emlékeztetőt hogy a terhelés előtt menj fel és nyomj rá a cancelre...

(#1940) #30153472


#30153472
törölt tag

Szüneteltethető az előfizetés?

A "Cancel Membership" után később újra aktiválható?

(#1942) ΞΔGLΞ válasza #30153472 (#1940) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

A "Cancel Membership" után később újra aktiválható?

Eléd rakja mindig a két opciót, RESTART MEMBERSHIP , vagy emlékeztess később bla bla bla, ha az előbbire rányomsz, már aktiváltad is. Nincs olyan, hogy rákérdez...

(#1943) Blaise


Blaise
veterán

Szerintetek lesz holnap a House of Cards új évadhoz magyar felirat?

(#1945) csukas11 válasza Imilenni (#1936) üzenetére


csukas11
csendes tag

PayPal-on le tudod mondani az ismétlődő kifizetést, ami a netflixhez tartozik, és akkor nem tudja levonni a pénzt, ha esetleg elfelejtenéd lemondani a szolgáltatást. PayPal weblapján bejelentkezés után: Beállítások (fogaskerék a kijelentkezés mellett) > Kifizetések > Automatikus kifizetések kezelése

[ Szerkesztve ]

(#1946) fokukac válasza Blaise (#1943) üzenetére


fokukac
nagyúr

még a 2. évadhoz sincs, pedig ez volt a Netflix egyik húzó- sikersorozata...
miért lenne az újhoz?

gyakorlatilag nem nagyon van olyan sorozat, amihez végig lenne felirat.
Már az is grátisz, ha nem csak az elsőhöz, hanem a másodikhoz is van.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#1947) Maxxy10


Maxxy10
addikt

Sziasztok!
UK-ban elek es van egy aktiv netflixes elofizum ha jol tudom ket eszkozon lehetek bejelentkezve
Na most en csak egy eszkozt hasznalok szoval a masikat szeretnem oda adni egy baratomnak aki Szerbiaban él
Kerdesem, hogy ezt minden bonyodalom nelkul megtehetem email jelszo paros elkuldesevel illetve mehet egyszerre ket eszkozon mas mas vagy mindig csak az egyik hasznalhatja ?

(#1949) Gsx-rr válasza #20749568 (#1948) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Akkor en hogy latom siman a Magyar tartalmakat Magyar felirattal a Karibi tersegben?
Szerintem mindenhol a regisztracio helye szerinti tartalom elerheto!

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.