Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz MasterMark #19205 üzenetére
Próbáld meg hogy kiveszed a házból s az asztalon rakod össze. Lehet valamit zár a lap vagy meg van feszítve. Biost reseteld. Ha ezek nem válnak be akkor lehet elhaltak a memória slotok.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz MasterMark #19207 üzenetére
Így több mint valószínű hogy meghalt a lap Még kis érzéssel meghajtogathatod a lapot úgy hogy benne van a memória, közel a slotokhoz de ha ezután se tér magához akkor hibás lesz. A 2db 800-al próbálkozz a 2 utolsó slot-ban.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz MasterMark #19209 üzenetére
Sajnos lehet. Nem szabadna ennyire forrónak lennie. Aida64 el rá tudsz nézni a valós fokokra de ha ennyire forró akkor egy ilyen korú lapnál könnyen pattannak a dolgok s ez lesz az eredmény. Chipset hűtőt mindenképp kéne rátenni ha szeretnéd még használni.
mod: akkor lehet a forrósodás csak a hiba utóhatása. Nem hiszem hogy otthon menthető lenne a dolog sajnos
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz MasterMark #19212 üzenetére
Az első 3 slot-ot nem érzékeli a gép. Sajnos így beigazolódott, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Javíttatod vagy csere.
-
Rivaul
addikt
válasz MasterMark #19214 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani. Akinek van hozzá felszerelése lehet kiméri a hibát s 2 pötty forrasztással helyre is hozza. Mivel van még élet a lapba így nem lehet totálkár. Kéne keresned itt valakit aki foglalkozik ilyesmivel ő biztos tud tanácsot adni mennyire éri meg vele foglalkozni. Az a baj hogy csak notira van olyan akit tudok ajánlani Killhates de a sima pc nem hiszem hogy a szakterülete lenne.
-
cinkoxid
senior tag
válasz MasterMark #19441 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy picit vissza veszed az órajelet. Nálam segített.
-
ebegab92
senior tag
válasz MasterMark #19441 üzenetére
Videokártyának tűnik a dolog.Hogy a gép minden részét kizárjuk,másik lapban próbáld ki,és engedj rá 3DMark-ot,FurMarkot és/vagy egyéb VGA tesztelőt
Esetleg pasztázd újra a GPU-t,lehet hogy már kiszáradt,és nem tetszik nekiABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
cinkoxid
senior tag
válasz MasterMark #19444 üzenetére
gpu-t. Nálam egy 550ti OC kártyánál volt olyan, hogy gyári órajelen mindig kijött ez a hiba. Órajelet visszavettem, azt rögtön megbékélt utána.
-
ebegab92
senior tag
válasz MasterMark #19446 üzenetére
Ezekkel lehet állítgatni
-MSI Afterburner
-RivaTuner
-AMD gyári szoftvereABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
ebegab92
senior tag
válasz MasterMark #19448 üzenetére
Azt meg hogy?Se fel,se le? Még a PCI-os HD4350-et is lehetett downclockolni meg OC-zni is Ezt mért nem engedi semmi?
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Rivaul
addikt
válasz MasterMark #19450 üzenetére
A customize fülön jutsz tovább ha jól emlékszem de mindenképp kéne neki engedni a húzást.
-
MasterMark
titán
-
nzozz
aktív tag
válasz MasterMark #19487 üzenetére
Win7 -nél nincs meg maga a kék képernyő. Kifagy a kép, ha van hang akkor az is, majd pár másodperc múlva magától újraindul gép. Miután visszajutott egy asztalig, után mutatja ezt a jelentést.
-
syberia
veterán
válasz MasterMark #19501 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, viszont nvidia kártyánál általában jobb az újabb.
Az Ati más történet...https://howbad.info/
-
kaposznyak
aktív tag
válasz MasterMark #19537 üzenetére
Ez alapján http://www.cpu-upgrade.com/mb-MSI/845E_Max_(MS-6566E).html
csak a P4 2,8 Ghz jöhetne szóba, az meg nem tűnik nagy előrelépésnek.
Vagy az lenne? -
kaposznyak
aktív tag
válasz MasterMark #19543 üzenetére
Jó-jó, tudatlan vagyok.
-
kaposznyak
aktív tag
válasz MasterMark #19543 üzenetére
Még egy kérdés: SSD teljesen hiábavaló lenne bele? Miért?
Nem kötözködöm, csak érdekel. Laptopomban kicseréltem, ott szemmel látható volt a javulás. -
kaposznyak
aktív tag
válasz MasterMark #19546 üzenetére
Oké.
Még egy kérdés: Most "felfejlesztem". Proci+Ram kb. 9000 FtKövetkező fejlesztés hány év múlva esedékes? 3-4? Vagy kevesebb?
Mert akkor már az alaplap is csere érett lesz. Akkor kb, 15-20.000 Ft kell rákölteni.Jobban járnék, ha vennék egy használt, de a meglevő konfignál jobb gépet, mondjuk 40-60.000 Ft-ért?
Vagy az is kuka lesz 5 év múlva?
-
kaposznyak
aktív tag
válasz MasterMark #19549 üzenetére
Kösz a válaszokat.
Játszani konzolon szoktam, az öregnek meg akkor felfejlesztem kicsit, meg újrarakom az xp-t.
-
Bojkaaa211
csendes tag
válasz MasterMark #19566 üzenetére
Ugyan ilyen hiba volt ?
Olvastad az előző dolgokat
Minden ok vele se led semmi ilyen nem világít
Win7 fel rakja rendesen de betőltésnél fekete képernyő és más gépbe is ezt pródukálja
Bojkaaa211 felhasználónak 21 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Bojkaaa211
csendes tag
válasz MasterMark #19570 üzenetére
Nem mondok mást
Win7 betőltése közben fekete képernyő
Szerintem te érteted félre amit írtam vagy lehet hogy én írtam rosszúl le
Csökkentett módban még nem próbáltam
Ha ott elindul az mit jelent ?
Bojkaaa211 felhasználónak 21 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Krisz79
őstag
válasz MasterMark #19584 üzenetére
Mikor lehúztam a hdd-t.
Csak az 1 terrás volt fent akkor kiírta a bootmgr problémát.
Illetve nyomják a : ctrl alt del-t.
A bios-ba. Persze F10-el le y-tam.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
CsonkaImo
addikt
válasz MasterMark #19595 üzenetére
És ez mekkora gond? Tönkrement az egész?
-
CsonkaImo
addikt
válasz MasterMark #19597 üzenetére
Szétszedtem ismét, kivettem az elemet az alaplapból újra csak most tovább vártam. Összeratkatm és most megy. Mennyire veszélyes dolog ez a zárlat? Érdemes elvinni szakemberhez a gépet?
-
CsonkaImo
addikt
válasz MasterMark #19599 üzenetére
Nem tudom mi lehetett a gond, de most játszottam kb 30 percet és nem jött elő megint. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem is fog. Hőfokok egyébként rendben vannak szóval nem is túlmelegedés volt a probléma.
-
apollo12
veterán
válasz MasterMark #19609 üzenetére
az csinálhatja??
furmark meg linx meg semmi ?
-
apollo12
veterán
válasz MasterMark #19614 üzenetére
hát akkor ez már inkább jah nem is láttam
-
törölt tag
válasz MasterMark #19627 üzenetére
Most lett lefrissitve,lehet azt nem szereti?
-
MasterHUn
senior tag
válasz MasterMark #19643 üzenetére
Ez természetesen megtörtént de semmi
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
800.henrik
senior tag
válasz MasterMark #19643 üzenetére
Igen, amikor leállt, akkor kihúztam.
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
kmisi99
addikt
válasz MasterMark #19660 üzenetére
Azóta szétszedtem az egész gépet és ment vissza az asztalra. A táp az alaplap proci memó vga hdd-k
Ismételten se kép se hang. A gépet az alaplapon lévő gombal kapcsoltam be. Én az alaplapra gyanakodom bár az hogy a ramok hiánya miatt pittyegett lehet nem erre utal. A vidikarit meg még ma letesztelem a másik pcmben -
kmisi99
addikt
válasz MasterMark #19662 üzenetére
VGA ok!
Most teszteltem más gépben a vga-t tökétles. Ugye ha a ramokat kiveszem az alaplap sír szóval gondolom azok se rosszak. Proci csak nem dobja fel a talpát.Más is egyetért hogy az alaplap a rossz? Én nem annyira értek hozzá. Más jobban hozzáértő véleménye is érdekel. Az alaplap még 1 hónapig garis szóval jó lenne 100% ban megbizonyosodni róla. Nem akarom feleslegesen hívogatni a szervizfutárt.
-
peti0017
csendes tag
válasz MasterMark #19698 üzenetére
Hát, egye meg a fene, én biztos nem veszek abba a gépbe videókarit.
És arra mi a magyarázat, hogy csak akkor nem jó, amikor közvetlen leállítás után ismét bekapcsolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- További aktív témák...
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest