Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ráczkölke
tag
Valaki segítsen nekem is!!! 17 leszek 55 kilóval, kellene 1kis + többlet...Hótvékony vok, s nem értem miért?! (Pedig jó étvágyam van....)
-
fLeSs
nagyúr
Úgy vettem észre, hogy a legtöbbetek nem szokott reggelizni, pedig az a legfontosabb kajálás. Nem vagyok táplálkozási szakértő , de azért meg kéne próbálni, hogy reggel jól bekajáltok, és ehhez jön a többi napközben. Cigiről szokjatok le, az is hoz majd étvágyat. Kávé dettó.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
törölt tag
nekem pl. rohadt érdekesen a helyzetem, egy bizonyos betegségnek köszönhetően, amiről topik is van. ha megy lefele az állapotom akkor általában az orvos steroid gyógyszerhez nyúl amitől kb 1hónap alatt hízok 10-15kilót, orbitálsi mennyiségű kaja magamba vitele után, az kb lehet egy olyan állapot mint egy súlyosabb embernél, egyszerűen nem bírja megállni az ember hogy ne egyen. fura volt hogy szint eszó szerint eggyik napról a másikra 2szer annyit zabáltam.
na de a lényeg egy nap, ez egy anitkaja nap:
felkelek, reggelire általában valami péksüti, van amikor, pl, egy egész kalácsot benyomok vajjal, meg teával, vagy túrosbuci, vagy ilyesmi. zabpelyhet nagyon ritkán eszek.
Tízórai ritkán, általában csoki, ha itthon vagyok nassolok ezerrel.
Ebéd, általában átlagos, leves, plussz ami van, nem válogatok, nagy általánosságban mindent megeszek.
Délután csomó csoki, ropi, meg ami itthon van, + ritkán iszok vizet, általában ice tea, cola, de lényeg hogy cukros szar legyen.
este, amihez kedvem van, van amikor 2-3nagy kenyér zsíroskenyeret bevágok, hagymával, vagy fél pizzát, vagy ami jön, megint csak nem válogatok.
A múltkor este 11kor álltam neki a babkonzervnek, két jó nagy szelet kenyérrel.
étkezésemben nagon fontos szerep jut a kenyérnek, van amikor csak úgy naturba is bevágok 2-3szelet kenyeret, főleg ha friss, mert szeretem
ezzel az étkezési ''morállal'' vagyok most majdnem 180cm és kevesebb mint 65kg.
De ilyenkor amikor nem szedek olyan mocsok gyógyszert, egyszerűen nem tudom elképzelni hogy lehetne mondjuk 10kgot felszedni ne értem
jaa és azt kihagytam, hogy no cigi, és 0 mozgás. Tudom ez nem szerencsés de ez van.
[Szerkesztve] -
Morris
veterán
Ne zsíros kenyeret egyetek, hanem rengeteg szénhidrátot. pl: chips, meg ily csokiszarok!
Ezektől fogtok hízni, de a zsíros kenyér önmagában nemsokat ér! Bár (a jó öreg koleszterin)
Na mindegy ilyen cukros genyókat kell enni meg mindent amiben szénhidrát van!
SZERINTEM
[Szerkesztve] -
törölt tag
Én rohadt sok csokit meg chipset meg ropit meg halacskát zabálok, mégsem hízok
Apropó koleszterin, utcsó leletemben, vazze, alacsonyabb volt a koleszterin értékem, mint a normális. Pedig alapvetően, 1héten 3szor sonkát, szalonnát, hagymát, zsíroskenyeret, meg ilyen cumókat kajálok amik fullon vannak vele. -
-
Woodslave
félisten
Az biztos, hogy a cigi elhagyása hozza az étvágyat. Most megint elszívtam egy pár szálat, de qrvára nincs kedvem kajálni. Meg lusta vagyok főzni, bár a húsok be vannak panírozva, a palacsintatészta elkészítve, már csak krumplit kell pucolnom..
Bár én 175/80kg vagyok..."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
golyani
őstag
mai ebéd?
egy tányér tészta egy kis levessel meglocsolva h ize is legyen
sült karaj olyan tanyérnyi szelet töröttkrumplival
iszok hozzá kólát mer az van itthon. -
I_Am
veterán
Nálunk a mai ebéd valami leves, azt nem eszek (nem vagyok leveses) törtkrumpli, 5-6 fasirt és almakompót.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Lortech
addikt
Nálunk husileves, mint minden vasárnap szinte kivétel nélkül. Főtt húst, főtt zöldséget nem eszem már jó ideje, rántott szeletet kapok 3-4-et, paprikás törtkrumplival (nem ''paprikáskrumpli'').
Thank you to god for making me an atheist
-
baliii
senior tag
miert jo az ha valaki hizik? mindig mondjak h hulye vagyok h nem eszek eleget, dehat mit tegyekha nem vagyok ehes... mondjuk 16 evesen a 185cm-70kg normalis? mindenesetre tenyléeg tok keveset eszem, mondjuk du5ig kb egesz nap max 3 szendvics... aztam 5kor szoktam ''ebedelni'' amugy ez nalam a nap legnagyobb etkezese de ekkor sem nagyon tudnek tobbet enni egy BigMac menunel ( csak pelda, nem zabalok folyamatosan mekis kajat... nem szeretem, igenytelen )
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
nkeem is van nyáron olyan nap amikor egész nap kint vagyok foci+bringa+stb és egész nap eszek max 1 tányér vlamait és azzaé elvagyok nameg vagy 6 gombóc fagyi
-
fLeSs
nagyúr
Törtkrumplira tegyél margarint meg tejet, lesz belőle jó kis krumplipüré.
5-6 fasírt? Megeszem a dupláját is, persze nem mind1, hogy mekkora fasírtról van szó."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
amargo
addikt
Ahogy most végig olvastam a hszeket, rájöttem, hogy nekem az égadta világon semmi bajom a súlyommal 183cm és kb 81kg lehetek.
ui.: kedvesem tegnap végig nézte a sejhajumat és nagy megelégedéssel megjegyezte, hogy strigáim vannak..
és hogy leírjam a régi énemet, amikor kimondottan napi szintem 3-4órát sportoltam.
Akkoriban egy átlagos napom (nyár):
kelés, kutya levitel, kaja kb 3-4karéj kenyér kb 40-50dkg felvágott, 2pari, 2paprika, és ubi mellé ha volt, ezt megdöntve minima fél liter folyadékkal (erről anyámék csináltak is 1x egy fényképet, mert nem hitték el rokonok, hogy a napot mivel kezdem..) ez volt kb 9-10fele.
olyan 1fele ismételten megéheztem és tudtam, hogy kell majd az energia délutánra ezért itt kb a 2xesét ettem.. csak főtbe. ez eltartott kb 1-1,5óráig amíg betápoltam és elkezdtem emészteni, utána kezdtem egy laza bemelegítéssel és olyan 3-4fele már mentem is gurulni (mozogni, sportolni).
kb általában 8-9fele értem haza ezért tusi, kaja szintén egy nagyobb adag és utána csak pihi. persze a legtöbbször naponta szerintem 4-5x ettem, csak már nem emlékszem, hogy osztottam el.
ma (télen): kelés, kaja 1-2szenya (a lényeg, hogy hús legyen rajta)!
be munkába, délellőttöt csokival vagy keksszel végig vészelem.. aztán úgy 1fele kaja, valami főtt vagy szintén szenya a lényeg, hogy sok legyen és fini! ezt kb 1óra alatt lerendezem (kollegám rendszerint kiakad, hogy mit nyamnyogok) olyan 6fele haza érek, akkor szintén kaja, aztán eldöntöm, hogy mozgok vagy mit csinálok.. a gond itt is az, hogy akikkel régebben sportoltam azok mind ''felnőttek'' (jó hogy nem családosak ) és szintén lusták lettek..
De idény újra elkezdjük a falmászást is és a többit.. remélem nem is lesz több gond.
Ez egy átlagos nap volt (valaki fentebb kérte a leírást).
Már csak azt nem tudom mit von le ebből (tekintve, hogy egy átlagos és egy szélsőséges helyzetet ragadtam ki), de ha megosztaná velem annak örülnék
amargo“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
szatocs
őstag
Supersize Me !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=== Szatocs ===
-
PEPE85
senior tag
Látom mindenki elkezdte tömni magába a kaját és szedni föl a kilókat.
Watch 4k movies with Netflix :)
-
White Tiger
tag
Jó ez a topic
Én is hasonló problémával küzdök, mint a topicnyító. A közel 180 centimhez kb 60 kg vagyok. Pár éve rendszeresen sportolok, de csak 4-5 kilót tudtam felszedni. Asszem nekem az a fő gond, h túl jó az emésztésem. Ált. amit megeszek, aznap kijön És agy általában 2-3 óránként megéhezek Nehéz ennyit enniAmi nem öl meg, az erősít.
-
HolloW
senior tag
Van egy totyik nekem
STEAM - KOBRA KAI!
-
bullseye
addikt
válasz White Tiger #232 üzenetére
csak óvatosan, van akinek az ilyen panaszoktól kinyílik a zsebében az UZI. 100 kiló fölött szinte mindenkinek
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
God Vazzeg
veterán
A szumó bírkózók úgy híznak fel, hogy naponta 2x, max 3x esznek 4-5000 kalóriákat (nem, nem írtam rosszul) ami logikus is, miután így használják ki az inzulin okozta ''raktározó'' hatást. És jól lelassul az anyagcsere általa. Érdemes lenne kipróbálnotok, mert én pl most úgy szálkásítok hogy naponta 6-8x eszek keveset. (A keveset értsd úgy, hogy annyit amennyit ti itt leírtok napi hízó adagnak) Szal lehet hogy ti most jó kis szálkásító diétán vagytok
Ha érdekel vkit a hatásmechanizmus akkor leírom azt is. Kémiai/biológia/anatómia oldalról DaSilva kolléga tud többet mondani -
Nimrod
addikt
válasz God Vazzeg #236 üzenetére
Gyomorilag hogy lehet ezt megoldani, hogy egyszerre ennyit egyen valaki?
-
plömplöm
őstag
~185cm és ~65kg, életemben egyszer voltam több mint 70kg, amikor leszereltem, az utolsó negyedévben ugyanis dögunalmamban mogyoróscsokin és kólán éltem Aztán egy hónap múlva már megint ~65kg... Lehet hogy ki kellene megint próbálni ezt a kombót?
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
fLeSs
nagyúr
válasz God Vazzeg #243 üzenetére
4xx kalória 100 grammban, ráadásul ennek 7x %-a szénhidrát.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Nimrod
addikt
Híztam két kilót!
-
Dokibá
aktív tag
Na én 179 centihez 57 kiló vagyok, tíz éve. Bármit összezabálok, iszom a sört, de semmi hízás. Utoljára akkor szedtem fel 5 kilót (rég volt) mikor fél évig súlyzóztam, az rajtam is maradt. Csak sajna mostanában nincs rá időm.
Dokibá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs