Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
válasz attiati #6176 üzenetére
Fair, nem fair ezt nehéz megítélni, hogy nem tesz jót az biztos. Szerintem a GSW most olyan fölényben van, hogy évekig nem lehet igazán megszorítani sem őket. Ez alapból rossz a sportnak.
Nem vagyok szakértő de valamit vagy nagyon kitalált a GSW vagy valamit nagyon elcseszett a Cavs. Én golden győzelmet gondoltam de ennél jóval szorosabban......
A harmadik meccsen meg volt a lehetőség a 2-1 re de a végjátékban a 0-11 hazai pályán bizonyítja, hogy valami nagyon nem oké clevelandben. Ez a bukta szerintem sokkal demoralizálóbb volt mint az előző kettő sima vereség. Kérdés feláll e belőle a Cavs legalább a becsületéért és a szégyenteljes 0-4 elkerüléséért vagy másként fogalmazva, mennyire akarja lezárni a harcot a warriors (totálisan megsemmisítve az egyetlen riválisát) vagy mennyire akarnak otthon trónra ülni.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
diegho
nagyúr
válasz attiati #6176 üzenetére
Na szóval.
Azért mehetett oda Durant, mert tavaly emelkedett a sapka és volt neki hely.
A három legjobban fizetett játékos kik is? Mert a GSW-ből Durant holtversenyben második és ennyi. Curry kevesebb, mint a felét keresi. A GSW az egész ligában a 7. legtöbbet költő csapat. Miért is unfair az ész használata? A GSW baromi jól igazolt és nevelt ki játékosokat. Viszonyítás képpen az első körben söpört Portland 119M-t fizet a játékosainak idén, a GSW pedig 107M-t. Így már kicsit más a dolog ugye?
Az, hogy most a GSW ennyire erős lett csupán annak köszönhető, hogy egy zseniális GM mozgatja náluk a kártyákat. Bármelyik másik csapat megcsinálhatná ugyanezt, de amíg egy Curry 12M-t keres és egy Conley 26,5-öt, addig nincs miről beszélni.
Talán egy példán keresztül lehetne ezt a legjobban szemléltetni. A Knicks-ben ott van Noah, aki ugyebár nem játszik, mert állandóan sérült, nem is igazán tud játszani a jelenlegi ligában, mert szar. Nos, ha őt átraknánk a GSW-be, akkor a csapat 2. legtöbbet kereső játékosa lenne! Második!!! Durant mögött. No kérem, itt van a gond. A legtöbb csapat teljesen ész nélkül osztogatja a szerződéseket, nem kell csodálkozni, ha a legokosabb probléma nélkül átmegy mindenkin.A döntőről egy kis összehasonlítás:
CAVS starting five: 97,7M
James: 30,9M
Irving: 17,6M
Love: 21,1M
Thompson: 15,3M
JR: 12,8MGSW starting 5: 73,3M
Durant: 26,5M
Thompson: 16,6M
Green: 15,3M
Curry: 12,1M
*Igoudala: 11,1M - nem kezdő
Zaza: 2,8MSzóval 24M-val többet keres a Cavs kezdő ötöse. Unfair lenne itt bármi is? Dehogyis, csupán a GSW ésszel akar nyerni, nem pedig erővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik