Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
Alapnak tokeletes a rom, arra biztos telepul az osszes tovabbi frissites.
Le is szedem, bar nekem most nem kell de hatha..Azt hittem hogy befoltozzak a frissitessel a hianyos magyar szovegeket a szoftveren, de nem. Nem is tudom mi frissult egyaltalan a szoftveren. Remelem tenyleg lesz ujabb android ra, a vas elbirja.
Dicseretes a support amugy, jobban idafigyelnek ra mint a "nagy" gyartok. -
BOBAKILL
őstag
válasz laca7909af #422 üzenetére
-
BOBAKILL
őstag
válasz EasyKnight #475 üzenetére
Ha 4.4 van a telon akkor nem fog menni az sdre telepites. A kitkat gyarilag nem tamogatja ezt, csak media tartalmakat lehet tarolni az sd-n.
-
BOBAKILL
őstag
válasz Gaben001 #481 üzenetére
Valószínűleg az usb kábellel lehet a gond ha egyszer csak elveszíti a kapcsolatot a géppel. Nekem már sokadik telefonom ez, és a legolcsóbbtól a legdrágábbik eddig az összes működött tökéletesen a géppel. Úgyhogy ennek a telefonnak is működnie kell. Ne mást hibáztass azért mert nem értesz hozzá.
Próbáld meg azt hogy bekapcsolod az usb hibakeresés funkciót a fejlesztői lehetőségek menüpontban. Amikor rádugod a gépre akkor bejön egy USB kapcsolat menüpont a telefonon. Az értesítési sávban. Ott válaszd ki az usb tárolót. Várj amíg telepít a pc. Ha ez nem megy akkor válaszd az MTP medieszközt. Annak biztos működnie kell.
4.4-es frissítés majd jön rá ebben a hónapban állítólag. De így is jó a szoftvere, nem tudom mi a gondod vele.
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
Arrol beszelek bizony. Lehet jo szeriat fogtam ki de nekem az akksi kifejezetten jo. Irtam is hogy 2napot mindig kibir. Na jo, ha egesz nap jatszol rajta es mobilnetezel akkor nem biztos h sokat bir.
A kepek relative jok, igaz neha babralni kell a beallitasokkal kicsit. De az ar/ertek es kategoriajahoz kepest jo a kamera. -
BOBAKILL
őstag
Ilyen hasznalattol az egy nap is jo.
En lelovom a netet ha nem hasznalom, filmezni a tv-n szoktam. De youtube-ot nyomatom a telon. Navigalasra nincs szuksegem igy az sem meriti nalam a telot.
En az osszes eddigi telomat igy hasznaltam kb mibt ezt. Es ez birta a legtovabb eddig uzemidoben.
De azert nezek majd egy kijelzo idot is ha lemerul. Ja es nekem is 2sim van bent. -
BOBAKILL
őstag
válasz EasyKnight #533 üzenetére
Ez frankó hogy ugyanúgy lehet választani hogy hova telepítse az alkalmazásokat. A gyári kitkat rendszeren ez nem így van. De ez jó hír. Remélem nem kamu hogy lesz 4.4 az M500ra.
-
BOBAKILL
őstag
válasz Kicsit Bob #535 üzenetére
Én inkább nem várok rá annyira, mert akkor csak magamat idegelem.
Jó ez a 4.2 is, bár vannak benne kis bugok néhol. De nem zavaróak a mindennapos használatban.
Mondjuk azt a hibát orvosolhatnák azt hogy "önálló életre kel és megnyit mindent randomra".
Nekem 1X fordult elő, de kicsit vártam kikapcsolt képernyővel és helyrejött.
Egyre több telóra jön ki a 4.4. Mire megkapjuk már a legújabb android is kint lesz szerintem.
De én annak is örülni fogok hogy lesz rá. Csak ne adják ki félkészen.#EasyKnight: milyen a kitkat a telódon? Gyors a rendszer? Sokáig bírja az akksi?
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz lujzedli #558 üzenetére
A facebook alkalmazást ha nem használod, estére állítsd le az alkalmazás kezelőben.
Utána ha facebookozni akarsz akkor rányomsz és elindul, de addig se fut a háttérben. (remélhetőleg)
A google szolgáltatások nálam például 812x. D ez nem érdekes, ezek rendszer programok.
A facebookot én például böngészőből használom, mert leterheli a telefont. Folyamatosan ébresztgeti ugye a szinkronizálás miatt. Bár az alkalmazást kényelmesebb használni.
Én estére az adatkapcsolatot is kikapcsolom vagy a wifit. Ne menjen felesleges, mert csak szinkronizálgat folyamatosan. -
BOBAKILL
őstag
válasz lujzedli #564 üzenetére
A beállítások/vezeték nélküli és egyéb hálózatok/Továbbiak/Mobilhálózatok/Hozzáférési pontok nevei menüben a T-mobile-nál nekem ezek vannak:
Az mms-en belül ezek a beállítások:
A felhasználó név és a jelszó is: mmsPróbáld meg ezeket beállítani. A többi beállítást is elküldöm ha így sem menne.
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
Érdemesebb az újabbat venni szerintem. Külsőleg nekem jobban tetszik. Nívósabb a Mizu felirat mint az M500-on.
Nagyon jó kis telefon ez, nekem semmi gondom vele. Lehet választani hogy az sd-re vagy a telefon memóriába települjenek az alkalmazások.
(Szerintem vegyél hozzá egy sd kártyát,nem drágák már. De abból a class10 minőségűt.)Ejj, szinte ugyanazt írtuk a kollégával.
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
Vagy legalább rakják fel a weboldalra a romot telepítési útmutatóval mint a wayteq-nél például.
De nem hiszem hogy jönne rá kitkat... Amik nem 4.4-el jönnek azokra lehet nem lesz, hiába ígérgetik hogy lesz. Ha hivatalosan bejelentenék akkor talán elhinném.
De elvagyok én a 4.2-vel is. Csak hát azért jót tenne a márkának ha felvennék például a wayteq példáját frissítés szempontjából. (4.4.4-nél járnak, 4.2.2ről. Az más hogy nagyon rosszak egyéb dolgai) -
BOBAKILL
őstag
Szevasztok!
Nemrég volt téma a Telekomos MMS beállítása. Nekem sem ment a gyári beállításokkal mint kiderült.
Kettő APN kell hozzá, egy mms és egy Internet APN. Gyárilag ezek megvannak, de a következők szerint kell módosítani:INTERNET APN:
APN: internet.telekom
APN típus: default, supl
Azonosítás típusa: nincs megadva
Hozzáférési pont protokolja: IPv4/IPv6A többi üres és APN mentése.
MMS APN:
APN:mms
APN típusa: mms
Falhasználó név: nincs megadva
Jelszó: nincs megadva
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS-proxy: 212.51.126.10 ---> a kétszámúak elé nem kell 0!!!
MMS port:8080
Azonosítás típusa: nincs
Protokoll:IPv4A többi üres és APN mentése.
Remélem akinek gondja volt vele, annak sikerül. Lehet be is kell kapcsolni hozzá az adatkapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
Egy örömteli hír tegnapról a facebookról. (ha lehet hinni neki)
" Kedves .x.y.. Igen hamarosan küldeni fogjuk M500 és D500 telefonokra a 4.4.2 KitKat frissítést. Jelenleg is dolgozunk rajta, hogy mielőbb készen legyen. Addig is köszönjük a türelmét! " -
BOBAKILL
őstag
A távol kelet zugaiban olcsóbb a munkaerő mint itthon, szerintem tuti nem itthon szerelik össze. Bár ki tudja.
Nyugodtan felrakhatod majd a 4.4-et. Frissítés előtt érdemes a gyári beállításokat visszaállítását megtenni. És ha ez megvan akkor én lementem majd flash-elhető formában a 4.2 firmwaret. Ha esetleg gond lenne a 4.4-el akkor vissza lehessen rakni. Csak még meg kell tanulnom a módját. -
BOBAKILL
őstag
A mai világban már elveszett dolog a logikus gondolkodás, csak a pénzről szól minden. A Mizu tényleg furi név, talán sose derül ki miért lett az. Biztos nem a hazai piacra szánták ezzel a névvel.
Én meg kíváncsi lélek vagyok, tuti felrakom amint elérhető lesz végre a frissítés. ) -
BOBAKILL
őstag
Sajnos az M500-hoz egyenlőre nem találtam működő drivert amit felismerne az MtkDroidTools. Hiába raktam fel a mt65XX_usb drivert, nem ismerte fel.
Így a rendszert sem tudom lementeni rendesen, mert a scatter fájl kiírásához ez a program kellene. Utána a Flashtool-al már meg tudnám csinálni a mentést. Elméletileg a neten lehet hogy találnék ehhez való scatter fájlt, de abban nem bízom; nem szívesen próbálnám ki.
Azért természetesen próbálkozom még, de nem tudom ígérni hogy sikerül. Talán van rá más megoldás is hogy sikerüljön, de eddig nem akadtam rá.
Ha esetleg valaki tud erre megoldást akkor ne tartsa magában![ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz Prime110 #663 üzenetére
Elmeletileg igen. Ja es persze driver. De nem vagyok annyira otthon ebben a dologban hogy biztosra vegyem. Meg persze egy driver kellene, kulonben nem tudom lementeni a rendszert. Persze ideiglenes root is kell hozza.
Ha lenne driver akkor le tudnam szedni a scattert is. -
BOBAKILL
őstag
Igen, koszi. A drivert megnezem, de a root az nem ebben a formaban kell hanem ideiglenes. Azt a program megcsinalja majd. Ismerem a framarootot, de direkt nem raktam fel mert szuksegem nincs ra egyenlore.
Koszi a segitseget, valamikor rakukkantok a driverre. Ha sikerul akkor le lehet menteni a rendszert is. -
BOBAKILL
őstag
válasz Prime110 #669 üzenetére
Köszi, de sajnos a scatterrel nem megyek sokra ha nem tudom a drivert felrakni. Anélkülmeg a rendszert sem tudom lementeni flashelhető romként. Most mintha felrakott volna valamit, de a program nem ismerte fel a telefont. Úgyhogy egy időre jegelem a dolgot. Ha találok rá megoldást akkor megcsinálom.
-
BOBAKILL
őstag
Valszeg az MTKDroidTools-szal lehet gond...a driverek elméletileg fent vannak..
(bocs a dupla hsz-ért) -
BOBAKILL
őstag
válasz Tábi Ferenc #713 üzenetére
Ez eléggé egyedi jelenség. Csinálj egy gyári beállítások visszaállítását, hátha megjavul. A szoftver rosszalkodhat kicsit, de talán a visszaállítás helyrerakja.
-
BOBAKILL
őstag
Írtam facebookon a Navonnak hogy mégis mikor lesz elérhető a 4.4 frissítés az M500-hoz. Remélem válaszolnak. Egyre inkább úgy érzem hogy le van ejtve az M500, vegyünk újabbat ha friss android verziót akarunk.
Az újakra biztos lesz frissítés; de majd ha lesznek azoknál is újabbak akkor már nem lesz azokra sem csak az újabbakra. Szerintem így akarják az embereket rávenni hogy vegyenek új készüléket
Lehet kicsit a csalódottság beszél belőlem de úgy érzem nem járok messze az igazságtól.Amúgy jó kis készülék, szeretem nagyon. Bár néha behülyül az érintőkijelző és összevissza indít dolgokat. Egy restart mindig segít, ebből gondolom hogy szoftveres gond lehet. Egy új rendszer talán ezt is javítaná, ezért érdeklődöm a frissítés iránt. De kézzel fogható dolgokat nem mondanak csak ígérgettek eddig.
Ha ez így lesz továbbra is akkor legközelebb navont nem veszek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest