Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz Daffni2 #40758 üzenetére
én nem vagyok tisztában, viszont érdekel, hogy mi alapján ér többet egyik vagy másik. üvegszálas hálózat építése sem épp két fillér, szóval felvázolnád az arányokat kérlek? tényleg lövésem sincs hogy egy ezerrel fejlődő, folyamatosan bővülő, versenyképes árakkal operáló és azzal folyamatosan új ügyfeleket megnyerő cég vajon mennyivel érhet kevesebbet mint egy évek óta stagnáló.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz DeFranco #40788 üzenetére
tényleg nem ide tartozik, de tippre azt a mérlegfőösszeget a voda előfizetői bázisának töredékéből hozta össze. Igaz már bő egy éves adat, de a magyar össz kábelelőfizetők száma (3.4milla) kb annyi lehet mint a voda előfizetők száma (nem találtam adatot) és annak mindössze a 24%-át teszi ki a digi előfizetők száma. arányaiban annyira nem rossz az a szám (főleg ha hozzáadod, hogy a szolgáltatási területeken a versenytársakhoz képest jóval kedvezőbb díjakkal szolgáltat, míg a voda pont ugyanannyiért mint a többiek) egy céget pedig nem csak az aktuális hanem a várható teljesítmény alapján is áraznak. az eredeti commentet csak arra írtam hogy mennyit ér, nem pedig arra hogy mennyi van a zsebében. Ha van olyan befektető aki szerint sokkal többet akkor majd megtömi őket aztán megveszi a magyar vodát ha akarja és ha eladó. de ez az egész csak találgatás és inkább csak kontrának szántam Daffni2 visszakézből adott reakciójára. és valóban nem vagyok ezzel tisztában, ha gondolod kifejtheted nekem bővebben is privátban.
(#40789) Daffni2: Anno a voda a világ 10 legveszteségesebb vállalatának egyike volt amíg terjeszkedtek és építgették a brandet.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
-
eami
veterán
válasz DeFranco #41050 üzenetére
dehát nem féláron veszi hanem egy magasabb díjú szolgáltatással amibe vastagon bele van építve a kedvezmény ára (sőt gyakran több is).
más: miért külsős céggel ajánlgat a vodafone tarifákat? illetve ez még nem is annyira gáz, az már sokkal inkább hogy rögtön ügyfélbiztonsági kódot akarnak kérni.
-
-
eami
veterán
válasz Varszegig #41402 üzenetére
a fapad valami komolyabb dolognak a leegyszerűsített megoldása. ebben az esetben a komoly dolog a bank és a pénzed védelme, amiben erősebb az OTP-s megoldás, hiszen több fronton is védve van a bank is meg az ügyfél is. a kártya meg nincs szolgáltatóhoz kötve, OTPnél igényled nem a Vodánál... olvass utána mielőtt megmondod a frankót
-
eami
veterán
válasz szabogabor10 #41405 üzenetére
végülis egész európában elsők között vezettek be ilyesmi és elsőként tesztelték élesben majdnem 2 évig. szóval bizonyára ez a probléma
-
eami
veterán
válasz nagylaci6417 #41691 üzenetére
én is így jártam... még augusztus végén kezdtem el intézni ezt és csak a múlt héten sikerült végre átváltaniuk... sok sikert!
(#41692) Lauda: sokan sokfélét beszélnek. ennyi idő alatt több ügyintézővel is beszéltem és különböző féle változatokat hallottam, hogy mit lehet és mit nem és mindezeket mennyiért. Többek között az első kettő tájékoztatás miatt rögtön 2 hónapot vártam a semmire és fizettem két alkalommal is 2x annyit mint amennyit akartam volna (igaz ezt most jóvá írták).
Sosem gondoltam volna hogy én is belefutok ilyen elképesztő ügyintézési folyamatba valaha is, főleg a Vodánál. De úgy tűnik megesik az ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
-
eami
veterán
elég gyenge hasonlat... megbüntetni meg nincs mire ha már vissza is igazolta hogy fizettem.
(#41796) Bozek: fél éven belül, passz... végül 1270-en lediktálták azt a linket amire dob a számlás oldal és ott már be tudtam írni manuálisan a telszámot és összeget. büntit sem számoltak fel végül.
-
eami
veterán
Ezzel azért sem értek egyet mert ha helyszínen fizeted ki kártyával azt is azonnali teljesítésnek veszi, pedig az a pénz sincs nála még lekönyvelve. Teljesen mindegy hogy neten vagy üzletben fizetsz kártyával. A fizetési határidő pedig elég leíró elnevezés. Addig kell fizetni.
-
eami
veterán
-
eami
veterán
wow, ez akkor egészen szánalmas. mondjuk ha ennyire jól tudja a voda akkor miért nem ez alapján határozza meg a fizetési határidőt? azt meg már meg sem merem kérdezni hogy miért tulajdonít a fizetési határidőnek egy teljesen más jelentést. főleg hogy létezik erre már fogalom úgy hívják teljesítési határidő. ma is tanultam valamit. egyben tovább erősödött az öröm hogy határozatlan időre hagytam ezúttal a szerződést (márciusban startol a digi)
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
milyen ígéretek? egyszer elejtették hogy márciusra tervezik, de előtte csend volt. vagy mire gondolsz? más szolgáltatásaikra? mert pl egész frankón megy a gigabites netük is fillérekért amúgy végül is mindegy, majd ha jön meglátjuk mire megy, mit nyújt stb. voda is a telenor hálóján roamingolt jó ideig, szóval valahol biztos el kell kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
meglátjuk... a másik saját tapasztalat vagy azt is a homáron olvastad? (ahol azzal kezd az arc hogy ugyan volt érvényes megrendelése de random telefonra lemondta hogy újrakösse amit aztán mégsem rögzítettek, lol).
najó, hagyjuk ezt a témát. tényleg kiderül majd. én egyelőre azon drukkolok hogy a köv vodafone számlán tényleg az a havidíj legyen amit vagy 3x ügyintéző is elmondott telefonon, de nagyon tartok attól hogy magasabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz nagylaci6417 #43146 üzenetére
nálunk meg mindig arra a számra akarnak még ráhúzni valamit amin épp amúgy is hűség van még. ami határozatlan idejű ott sosem próbálkoznak be. Mindezt persze véletlenül sem a 1270-es számmal, hanem valami random generált 70-essel és rögtön azzal indít, hogy adjam meg az ügyfélbiztonsági kódomat. Ott szoktam tőlük elbúcsúzni. mivel biztos, hogy nem adom meg random számról hívó tök ismeretleneknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest